bigyusz Posted Szeptember 9, 2012 Share Posted Szeptember 9, 2012 Sziasztok! Szóval ugye a filmben J (Will Smith) visszautazik az időben, hogy megmentse K-t. Mielőtt K eltűnik (gondolom azért, mert a múltban megöli Boris), a kezébe vesz egy fegyvert, és úgy ül a fotelban. Miért vesz a kezébe fegyvert? 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Posted Szeptember 10, 2012 Share Posted Szeptember 10, 2012 Borisz kiszabadul, találkoznak is a "kínai" étteremben és mivel K tudja, Borisz bosszút akar így hát fegyverkezik... Pedig ez nem is volt zavaros a filmben, bezzeg a többi része... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyusz Posted Szeptember 10, 2012 Author Share Posted Szeptember 10, 2012 Köszi a választ! Baszus tényleg, ez egyértelmű Én a végén zavarodtam kicsit össze, de azért bírtam követni az eseményeket, kicsit kacifántos, de az ilyen időutazós filmek már csak ilyenek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Szeptember 10, 2012 Share Posted Szeptember 10, 2012 Nekem jobban tetszett mint a második rész Csak a hangok olyan furán vannak megcsinálva. Néha alig lehet érteni a beszédet :S (Dvdripben is) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Szeptember 10, 2012 Share Posted Szeptember 10, 2012 ...jo lett volna csak összecsapták igy televan bakival Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts