Zuluparaszt Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 nem egyértelmű? gyüjtő a drága. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teremtők3 Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 Lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 és mi a magyar neve? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 ja:D:D: az szép hely, hallotam, h akkora halakat lehet fogni, mint sehol máshol, ráadásul soha nem kell sorbaállni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teremtők3 Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 A sorbaállás már volt. Amúgy a bálna az nem hal hanem emlős. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 köszönjük emese drága:) http://www.keptelenseg.hu/allati/csernobil-harcsai-62341 erre csak annyit mondok, h a harcsa nem bálna, és semiképp sem emlős.(mármint a harcsa) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
concord1 Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 Szóval te is csernobili szökevény vagy. Ezzel inkább nem dicsekednék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Október 8, 2012 Share Posted Október 8, 2012 Na elkészült a csengőhangom! http://data.hu/get/5656466/17_-_Disc_Wars_update.mp3 Lehet véleményt mondani Ahogy látom Teremtő kiteremtette magának a Moderátorok haragját De elárulja valaki, hogy mit művelt, mert ha jól sejtem orbitális nagy baromságot csinálhatott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Október 8, 2012 Share Posted Október 8, 2012 hát h pontosan honann indult azt nem tudom, de felfüggesztették vagy csak egy egyzserű rendszerhiba volt, a lényeg h itt összeveszett az egyik moderátorral, igazából nem mondott durva dolgokat, csak nem tudta befogni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Október 8, 2012 Share Posted Október 8, 2012 " Amúgy a bálna az nem hal hanem emlős." Meg egy kifejezés : zabálna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Október 8, 2012 Share Posted Október 8, 2012 - szikla keresett téged a gery! -milyen gery? -tengery. csak h véletlenül se tudjon senki sem friss és fit szellemmel elszabadulni innen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Október 9, 2012 Share Posted Október 9, 2012 MAF = Mi a f@sz ? Láttad már a kínai falat? Na az anyámnak az egy kis falat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Október 9, 2012 Share Posted Október 9, 2012 erre a csernobili hsz-el felelnék (másik téma ez alatt) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Október 11, 2012 Share Posted Október 11, 2012 Zulu hát neked se kell szomszédba menni kis hülyeségért Na sikeresen megfáztam, még szerencse, hogy a vége felé vagyok már Hétvégén majdnem elköltöz(ök/tem) anyagi okok miatt, erre jött egy hatalmas csattanó (nem nem egy újabb pofon az élettől) hanem a jelenlegi szituban a legnagyobb ajándék a barátság Aki leszedte a csengőhangot kinek hogy tetszett? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Október 11, 2012 Share Posted Október 11, 2012 szikla: őszintén? őserdős jönnek az indiánok kivégeni hangulata van (majd magamalá csináltam) amúgy tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Október 12, 2012 Share Posted Október 12, 2012 Zulu : Nagyon pihent vagy Kicsit ki kell még hangosítani a vágást, s utána még jobb lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Október 12, 2012 Share Posted Október 12, 2012 xd nem nyert 3 zht írtam a héten, átlag alvásidőm kb 4óra, muszáj valahol levezetnem kül robban az agyamm és mimden tiszta agyvelő lenne:-/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted Október 12, 2012 Share Posted Október 12, 2012 legalább a takarítócégek jóljárnának xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Október 12, 2012 Share Posted Október 12, 2012 Zulu : Ez olyan, hogy tegnap barátommal találkoztam, bementünk a Bécsi Uti Tescoba 1-2 dolgot venni. Önkiszolgáló kasszánál fizetek, adja a visszajárót : én meg : " tartsd meg az aprót te mocskos állat!" Haverom : oké Na engem is elért ez a járvány szerű izé, s hazaküldtek :/ Úgyhogy, hogy most mindjárt sleep... lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Október 13, 2012 Author Share Posted Október 13, 2012 Zulu Anno a vizsgaidőszakok nekem is hasonlóan teltek suli->tanulás->egy bödön kávé->tanulás->Energiaital->1-2 óra alvás->tanulás-> egy bödön kévé->vizsga->Tanulás... xD Ráadásul most készülök pénzügy-számvitelre menni... meló mellett még húzósabb lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Október 13, 2012 Share Posted Október 13, 2012 hamég a vizsgaidőszak lenne ilyen:/ nekem az egész év BME-n sajnos ez van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Október 15, 2012 Share Posted Október 15, 2012 Azon gondolkodom h az rtl beszüntette a showder club adását? ti mit hallotatok erről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Október 16, 2012 Share Posted Október 16, 2012 Zulu : Október elsején indult az RTL 2 miért van az a rossz érzésem, hogy áttették oda? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted Október 16, 2012 Share Posted Október 16, 2012 ne aggodalmaskodjatok .. youtubeon úgyis fent lesz.. vagy valahol máshol... én már 2-3 hónapja egyáltalán nem nézek tv-t, sőt, tv-m sincs, odaadtam anyámnak kell a francnak a tv, amit akarok azt úgyis megtudom nézni neten, vagy rtlmost-on, youtubeon, bárhol... és nem kell a sok fölösleges sz.r reklámot meg a hülyeséget néznem, csak amit én akarok.. barátok köztöt se nézek már, pont én aki pár hónappal ezelőtt 1 részt se hagyott volna ki semmi pénzért most meg semmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Október 16, 2012 Share Posted Október 16, 2012 ip tv van már 6 éve, azóta egy reklámot se:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted Október 18, 2012 Share Posted Október 18, 2012 hm.fain volt vmelyik nap 8 órán keresztül videót vágni xD a végére már tele volt a ....-om is akit érdekel http://www.youtube.com/watch?v=-AEN80t1Vm8&feature=plcp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Október 18, 2012 Share Posted Október 18, 2012 8 órán keresztül 6 percet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted Október 18, 2012 Share Posted Október 18, 2012 aha kis szünetekkel.. de ebbe benne volt a jelenetek felvétele fraps-el stb. meg sony vegashoz kerestem tutorialokat közbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts