Teremtők Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 Én sem értem mi alapján, de biztos sumákol valamit, azt még én vagyok az óvodás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 nem lehet h a régi nevetekre kaptátok az okot leíró levelet? ja és ne ezt a témát írkáljátok teli ezzel:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teremtők Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 Ja mert Isteni nevem volt, és lezárta. Tudom az i képző miatt kis i. Az a baj hogy agentzs1-nek csak a segítség és a programok DL van, most akkor odaírjunk? Itt legalább látni fogja az Admin hogy mit csinált. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Jolie__ Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 nem lehet h a régi nevetekre kaptátok az okot leíró levelet? Hogyan kaphatnál levelet a másikra , ha azt úgy állítják be , hogy ne tudj vele belépni ? Tehát nem nem kaptunk a másikra , mert nem is volt semmilyen indok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 hát épp ez az, angolul: epick fail Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teremtők Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 Ez az. De lehet hogy a bambája a kizárásra értette nem? De még akkor sem világos. Zulu: Ne aggódj agentzs1 majd űrít ugyanis Senior. Most inkább beszéljünk erről. Kinek milyen gondja van a moderátorokkal? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 na és hogy vagytok ma? xD remélem engem nem fognak kitiltani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 Óvatosan a szavakkal! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teremtők Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 Bocs K. Amúgy hogy ejtik a neved? super wofer: Jól kössz ezt leszámítva. Nyugodj meg agentzs1(bunkó)-n kívűl a legtöbb modi normális. És te? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 nem nagyon keveredtem még vitába moderrel.. régebben összegyűjtöttem pár warn-t szabályszegésért (volt 1 rosszul nyitott téma+aláírás gondok) de kb ennyi.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teremtők Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 Én sem keveredtem volna vitába ha ez nem jön ide hencegni hogy mit tud.(kizárni) Na és ki kérdezte hogy mit tud? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teremtők3 Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 Már megint letiltott, már kezdem unni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 nekem csak bagival volt bajom, de vele nagyon. Elég csúnyán visszaélt a helyzetével, és persze senki nem foglakozott vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teremtők3 Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 Az ki? Esetleg egy linket tudnál betenni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Jolie__ Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 De amúgy ezt sem értem , hogy minek ez a letiltogatás ? Nagyon jól tudják , hogy kb: 3 másodperc alatt visszaregisztrálsz úgy is Akkor meg minek ? Inkább akkor ne tiltson le és akkor nyomon tud követni , mert ha akarsz akkor úgy vissza tudsz regelni 1-2 nap múlva , hogy sosem jön rá arra , hogy mi az új neved. Érted. ha nem tiltana le akkor legalább látná , hogy mit csinálsz xDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 a hírek moderátora volt,kiraktam egy gyirkosos hírt és nagyon összevesztünk és kaptam két warnt(egyet a hírért egyiket a vitáért vele). Rá egy hétre kiraktem egy tényleg ártalmatlan cikket, smemi különös nem vot benne, de törölte és az 5ik warn-al együtt már jött a ban is. Szóval nem kedvelem. jolie a te "varázslatos" személyiségedet nem rejtené véka alá akármennyire félrevezető név sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teremtők3 Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 Ma a baj Dawide? Mint ha meg lennél sértődve. Jolie: Hát én most mit mondjak. Nekem 2 másodperc sincs az egész, sőt már új fülön van a regisztrációs űrlap. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Jolie__ Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 Ezaz, offoljunk szét mindent. Ez is off amit írtál te gumicsirke xDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teremtők3 Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 Zulu: Mi volt a teljes neve? Csak annyi hogy bagi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teremtők3 Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 Meg van: http://www.pirateclub.hu/index.php?showuser=8591 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 ja annyi:) Szerintem ezt most hagyjátok abba. Aqentzs1 itt sunnyog alul és arra vár h kirakhasson:D. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teremtők3 Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 Tudom, nem lehet nem észrevenni ott alul. Én megelégednék azzal ha az első accomról leszedné a bannt, és jöhetnék vissza. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teremtők3 Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 Elkezdte moderálni a témát. Csökkennek a hsz-k Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 dawide te tényleg itt laksz: При́пять? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 @Teremtők3 Az előző nickeddel be tudsz lépni, ja és az okot is megkaptad, mint eddig. Akkor mire fel ez az új nick? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teremtők3 Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 Szerintem azt csak viccnek szánta.(mint herlip) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teremtők3 Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 @Teremtők3 Az előző nickeddel be tudsz lépni, ja és az okot is megkaptad, mint eddig. Akkor mire fel ez az új nick? Nem nem tudok. Kell megint egy fénykép? Bárhova lépnék(visszagomb előre gomb) csak a fehér kép és a felirat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Jolie__ Posted Október 7, 2012 Share Posted Október 7, 2012 Miért lennék megsértődve? jolie: És még te értetlenkedsz ha kiraknak... iq harcos... Na éppen ez az te agyhalott , hogy nem lettem kirakva , legalább is eddig nem tudtunk róla és még most sem árulták el , hogy mi van. ha nem kellene neked segítség az olvasáshoz akkor ezt tudnád visszaolvasva. @Teremtők3 Az előző nickeddel be tudsz lépni, ja és az okot is megkaptad, mint eddig. Akkor mire fel ez az új nick? Én még azóta is várom a nemlétező indokot , gyorsan találj ki valamit oszt nyomasd , de hihető legyen ám , ne buktasd le magad mint az imént , mert az kellemetlen lenne rádnézve ismét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts