szikla22 Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 direkt löktem be a Még szót xD amúgy is ami késik az nem jön időben Hu gyerekek lakótársaimmal megnéztük a Hullajó-t (Peter Jackson első filmje) hát valamiért nem vagyok éhes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mónikacicamica Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Sziasztok! Valaki tudja, hogy honnan tudnám letölteni a 4-5-6-7-8- évadot??? Sajna nem találom sehol! Köszi előre is! monikacicamica@freemail.hu-re is üzizhettek...köszike Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 nem jön időben?? nem jött meg időben? xD lehet terhes vagy.. vegyek neked terhességi tesztet? : DDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 super : köszi, de azért ennyire nem kell morbidozni Egyébként múltkor 3 szóba elmondtam lakótársamnak, hogy mi a menstruálás (igaz bepiálva) : Nő vérzik alul xD egy kicsi segítséget szeretnék kérni : angolul hogy írnátok le a következőt : Ugye nem félsz a sötétben? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 ugyanmá Szikla ez nálam még a softcore-os verzió, tudom 'durvábban' is nyomni a hülyeséget xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 ha ez a softcore akkor milyen a hardcore nálad? Vagy izé nem is akarom tudni xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Szikla : You are not scared of the dark, are you? Vagy : You don't fear the dark, do you? Nem tudom melyik a helyesebb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 ha ez a softcore akkor milyen a hardcore nálad? Vagy izé nem is akarom tudni xD jobb is ha nem tudod na de szerkeszthetek megint 1 videót a tegnapi ilyen letT: http://www.youtube.com/watch?v=teXlLJB0X6Q&feature=plcp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 villogás számomra elég zavaró. Ha másik állás v szemszög következne jó lenne, de így semmi értelme. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Sony Vegast használjáá Az Adobe after effects eléggé bonyolult, a vegast meg kiismerheted pár óra alatt. A villogás helyette meg igen inkább rázkódást, ráközelítést/távolítást, pörgetést vagy ilyesmiket. Ha meg gyorsan váltogatod a képkockákat akkor epikus hatást érhetsz el Szóval ha mégis villózni akarsz akkor úgy csináld, hogy mindig más "jelenet" következzen a villogás után. Ha a zene ütemére csinálod még jobb hatást érhetsz el az emberekneél ^^ De ha már úgyis videókról van szó Erre valaki valami véleményt? A végét összecsaptam kicsit, meg a karib tenger kalózai jelenet minősége sz@r a többiéhez képest de igyekeztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 . 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Jah az azért van amúgy mert nem volt kedvem több filmet letölteni már és belassítottam pár jelenetet ahol nem annyira látszik Köszi Off féle, vagy inkább csak saját kis "sírás" :Ha már Adobe A. Effectsről votl szó itt feljebb. Lehet tényleg jobb lenne ha megtanulnám de eddig kb. 4-szer töltöttem le és mindig fél órát elhülyéskedtem vele de állandóan törlés lett a vége. MOst is fent van a gépe de eddig még csak egy egyszerűbb text-effectig jutottam. Pedig jó lenne ebbe azirányba okosodni egy kicsit mert ilyesmivel szeretnék majd foglalkozni Másik opció az angol fordító/tolmács, szinkron szerkesztő ilyesmi. Ha meg magyarországon kívül gondolkodom akkor esetleg lehet el kellene végezni egy szakács tanfolyamot és azzal szerencsét próbálni a nagyvilágban, vagy valami filmes szakma (nem színészet, hanem a színfalak mögött valami ) mert kb. ez a 3-4 téma vonz összvissz. :DD habár a szakácssághoz először normális alapok kellenének mert egy régi baleset miatt még a gyufától is ódzkodok :DD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 jó csak azért nem olyan könnyű zenére csinálni villogást meg próbálom zenére, meg stb. de majd megpróbálom azt is amit mondtál Dawide.. Rockot meg inkább nem, mert.. nem nagyon csípem :s villogásra még annyit h tényleg sok, de hát na, mást nem ismerek xD de majd próbálkozom mással is.. kicsit epilepszia gyanús a vid. nehogy nekem vki epilepsziát kapjon miközbe nézi és sony vegas 10-et használok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Használd a 11-et Sokkal egyszerűbb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 de mondjuk azért azt is nézzétek meg h ... igen csak trágyák voltak az előző videóim xD http://www.youtube.com/watch?v=M89TARyL1kE itt van pl ez. legelső vid semmi efekt meg semmi... csak ilyen.. A'la natúr és azért van egy kis különbség eközött meg az új között... (majdnem 1 év eltelt a 2 videó közt... és 1 éve arabdriftelek ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 "Sony: Itthon ezekből a szakmákból max éhenhalsz." Ezért utálom ezt az országot Itt annak kell menni amit ők kívánnak. Külföldön kell szerencsét próbálni majd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Jaj teXD ez nem politika kérdése... egyszerűen nincs rá kereslet. Nem úgy van h a politikusok összeülnek azon tanakodva hogyan tegyneek keresztbe a népnek XD. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Nem mondtam én hogy a politika kérdése A második mondatod meg cáfolom a nyakamat tenném rá, hogy azok a halálunkat kívánják :DDDD De attól még máshol meg lehet ilyenekből élni itt meg nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 gyűlölöm a reggeli kényszerű kelést! Miért nem lehet állandó délutánra menni??? Szerencse, hogy holnap már délután leszek... Sony : amúgy pont téged szedtelek le az nMag (ncore) -ról már csak időt kellene nyernem, hogy elsajátítsalak Tegnap előtt beszereztem 1 Batman : Arkhem Asylumért a Need for speed : the run-t s egy Bulletstormért a Resistance 2-t Hiába rövid az NFS : The Run, de végre 1 jó autóverseny, ahol nem az van, hogy minden szakaszt nyerj meg, hanem az, hogy a gép lefossa, hogy 113-ik vagy, de a játék végén legyél első... remélem lesz még ilyen kaliberű autós játék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Szikla sok sikert hozzá Én most Dishonored-al játszom,eléggé jó Meg Assasin's Creed Revelationst kiviszem a 3. rész érkezése előtt mert az tavaly kimaradt Ja és az új NFS is fent van de nagyon rém gagyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_2V8NwxP-8I&feature=plcp new vid csekkoljátok, sztem faszák a driftek, holnap meg megpróbálom amit Dawide írt...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 (edited) Sony : mondok lazán olyan autós játékok(at) amik jók, de tudnak érdekességeket... 1. Split / Second (pedig imádom a hangulata odab@sz) 2. Gran Turismo ( az 5-t premier után 2 héttel vettem meg, de nagyon nem kötött le) Ez az új MW az gyakorlatilag a 2005-s MW "Burnoutositása" sajnos... Az Assasin Creed-ből bejelentettek egy olyan pakkot, hogy 1 ,2 Brotherhood, Revelation s a 3. Amúgy érdekelne a széria, de mivel az 1 nél nuku felirat így csak pislogok, hogy mi van... Borderlands 1 GOTY-ja megvolt azt szerettem, s be is szerezném újra, az jópofa volt a 2-t majd akkor ha olcsobb lesz (4-5k max) Viszont ha Battlefield akkor Bad Company 2 annak a multijába 75 órát tettem bele, s már csak 4 medál kellett, s a többi az insignia Módosította November 7, 2012 szikla22 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 BC2 nekem is meg votl De eladtam. A többi játékom sajna warezos, nincs még saját keresetem anyámék meg nem szívlelnék ha ilyenre költeném a pénzt Amúgy ja néhol bugos a dishonored dawide A Split/Second nagyon jó játék el voltam vele sokáig x-boxon már ameddig volt (Dawide egyébként meg van még ha szabad érdeklődnöm? ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Sony : A split / Secondnek 1 nagy hibája van nagyon kevesen tolják a multiját, ami pedig nagyon jó tud lenni! Jó multkor haverral ki boostoltuk mind kettönknek a "world beater" trófeát ami annyit jelent, hogy legyél világ ranglistán első. Ezt persze nem úgy kell értened, hogy nyersz zsinórban 1500 meccset. Na mindegy elkezdtük olyan este 8- fél 9 körül s hajnali negyed 6 körül lett meg neki is meg én közbe aludtam 1 jót Ami nekem tetszett nagyon a Split-ben azok a jópofa játékmodok főleg a : -Survival ( a kamionrol kék/ piros hordok esnek. Kéknél picit csuszkál az autod a pirosnál robbansz) -Air Strike ( tiszta Die Hard 4 feeling volt) -Air Revenge (ugyanaz, mint az elöző, de itt visszaadod a rakétát ) S a legjobb, hogy végig Death Race feelingü a cucc Tegnap megkaptam a decemberi beosztást 28-án vagyok az évben utoljára melóba aztán ha minden összejön durván 2 hétig nuku meló Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 "Már eladtam a bestiát, nincs időm játszani rajta. :\" Kár De szerencse, hogy túl tudtál adni rajta Szikla akkor kitartás! Már csak bő másfél hónap :DDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Sony : Ha valami akkor az van bennem anno volt olyan, hogy 6-1-6 ztam ( 6 nap meló 1 nap pihi 6 nap meló) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts