lx-ir Posted Március 15, 2015 Share Posted Március 15, 2015 Szép napot tiger105! Köszönöm a gyors választ, de még csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ha mindez teljesen normális dolog, akkor eddig miért nem volt látható? A pendrive-on eddig soha nem láttam. Előre is köszönöm a válaszodat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BDaWe Posted Március 15, 2015 Share Posted Március 15, 2015 Kivetted a pipát (vagy az újonnan felrakott Windowsban alapból nincs bepipálva) a Mappabeállítások -> Nézet -> Az operációs rendszer védett fájljainak elrejtése elől. Tedd vissza, aztán nem fogod ezeket a mappákat látni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lx-ir Posted Március 15, 2015 Share Posted Március 15, 2015 Szép napot BDaWe! Köszönöm a választ! Közben magamtól is rájöttem . Mégegyszer, köszönöm szépen a segítségeteket!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Április 22, 2015 Share Posted Április 22, 2015 ma jött 20 nemkötelező frissítés a 8.1Pro x64.hez, 19 le is ment rendben, egyet, a KB3022345-t visszadobta. többszöri kísérletezés után a hibakódra rákerestem, de nem találtam megoldást. erre letöltöttem a standalone telepítőjét, ami rendesen fel is rakta. ennek ellenére a winupdate újra és újra kiírja telepítendőként és ismételeten többszöri kísérletre sem sikerült neki, mi ilyenkor a teendő, hogy ne ugráljon fel ajánlott frissítésként? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juniorg Posted Július 2, 2015 Share Posted Július 2, 2015 Sziasztok, Az új win 8.1 et telepítettem az upgraddel, de a gond, hogy az usb 3.0-át nem kezeli rendesen nekem a laptopon. A korábbi verzióhoz feltudtam rakni az intelnek a driverét, de most ha azt próbálom, akkor azt írja, hogy nem 64 bites rendszerre találták ki. Az intel nem adott ki újabb drivert. Van valakinek vmi tippje tapasztalata, hogy mi a megoldás? Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberto Posted Július 24, 2015 Share Posted Július 24, 2015 Sziasztok, laptopomon van ket graf kartya (integralt intel es nvidia graf kartya). Alapbol az integralt "energiatakarekos" Intel graf.kartya fut a windows alatt, a masik programtol fuggoen kapcsol be, szoval azt hogyan tudnam megoldani, hogy a rendszer elindulasa utan a fo nvidia graf kartyara kapcsolnek at?! Koszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Július 24, 2015 Share Posted Július 24, 2015 BIOS-ban vagy NVIDIA Control Panel-ben nincs semmi erre utaló lehetőség? Szerintem kellen lennie. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberto Posted Július 25, 2015 Share Posted Július 25, 2015 BIOS-ban vagy NVIDIA Control Panel-ben nincs semmi erre utaló lehetőség? Szerintem kellen lennie. Szia neztem, de ott minimalis beallitasi lehetoseg van, hosszas kereses utan ratalaltam: 1. Right Click on Desktop 2. Select nVidia Control Panel 3. In left panel select "Manage 3D Settings" 4. In right panel select Global Tab 5. Under "Preferred Graphics Processor" select "Auto-Select" and hit APPLY button Now try again and see if it properly selects correct GPU. If not 6. Repeat steps 1 thru 3 above 7. In right panel select "Program Settings" tab 8. Under section 1., check the box for "only programs on this computer" 9. then hit the "Add" button and find the program that you want to run on nVidia card 10 Go down to section 2. and select nVidia processor 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mia Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Kicsit összezavarodtam. A gépemmel együtt vettem feltelepítve (használtan, de cégtől) a Windows 8.1 programot. Szeretném feltenni egy másik gépre, ami vacakol- azon még win 7-es van, de nincs meg a termékkulcs. Azaz kiszedtem a gépből- elolvastam a neten, hogy kell licensz kulcsot "csinálni" jegyzettömb segítségével. eddig a legnagyobb nyugalomban voltam, de ma, valamiért bementem a gépházba és lemásoltam az ott lévő adatokat a Windowsról ( az akartam tudni, hogy pro, vagy valami más), és ott kiadott egy termékazonosítót, ami teljesen más, mint amit kiszedtem anno a másik módszerrel. Kicsit körülményesen írtam le, de így érthetőbbnek gondolom. A termékazonosító mi lenne pontosan? Még egy kérdés: mi van akkor, ha ugyanazt a termékkulcsot használom két gépnél is itthon. Lesz valami aktiválás probléma, vagy ilyesmi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirusz1 Posted Január 17, 2020 Share Posted Január 17, 2020 Én aktiválnám egy aktivátorral 1 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts