Parteigenosse Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 @pro230: well, de így telepíteni lehet a mediacentert, ami, ha jól értettem, egyenértékű a végleges aktiválással, vagy tévednék? az általad leírt ellenőrzési módszer szerint véglegesen aktivált a 8 pro-m, vagy az is csak egy átverés? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Természetesen nem átverés, viszont a WMC-s módszer azóta már nem él. A meglévőeket nem bántja a Microsoft, de az új aktiválások már ki vannak szűrve. Azt hittem, hogy a KMS-re mondod, hogy hitelesen a Microsoft-tól, bocs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 jó ezt tudni, mert mindenkinek a te wmc-sedet szoktam ajánlani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tartarosz Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Felment a w8pro, arról írok. Nagyon jó a w8, nekem totál bejön, És általad ajálott pro230 aktiválási módszerét is megcsináltam, tökéletesen müködik, bár kissé lasabbnak tűnik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Mármint hogy az aktiválás lassította volna be? (Csak mert az nem valószínű. ) Parteigenosse: Én is a WMC módszert ajánlottam mindenkinek, amíg aztán december 11-én sikerült végleg elcsesznem a Windows-példányomat. KMS-sel volt aktiválva, de a Media Center kulcsot is megadtam, hiszen úgyis működik a dolog. Nagy hiba volt. Ledobta az aktiválást, és mivel Pro-ból Pro with Media Center lett a Windows verziója, nem fogadott el többé Pro kulcsot, ami a KMS-hez kellett volna. Másnap újrahúztam a rendszert, azóta is KMS van. Ahogy utána néztem neten, aznap, vagy egy nappal előtte kezdtek megszaporodni ezek az aktiválási hibák, szóval jól időzítettem, pont akkor lőtte ki a módszert a Microsoft. Az aláírásomban lévő hozzászólás már egy ideje át van szerkesztve, hogy más lehetőleg ne fusson bele ebbe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tartarosz Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Fogalmazásom félre érthető volt. Alapban el sem tudom képzelni hogy egy aktiválás ugyan miért lassíthatná be a windowst Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 @pro230: akkor továbbra is ajánlani fogom, hogy téged olvassanak az aktiválni vágyók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 tartarosz: Én sem tudom elképzelni, azért kérdeztem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anita4817 Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Szerencsére NVIDIA driver már a hivatalos Windows 8 megjelenés előtt is volt. Bálibee: Röviden: sehogy. Olyat lehet, hogy saját magad által választott ikont tenni az eredeti helyére (neked kell ikont szerezni / készíteni), természetesen csak külső programmal, rá lehet keresni ilyenekre. goolyoo: Ne használj ilyen-olyan aktivátort! KMS-sel aktiváld! anita4817: Sajnos ebbe én is belefutottam egyszer, nem működött sok beépített alkalmazás. Újratelepítettem a Windows-t, feltettem minden frissítést Windows Update-ről, azóta is jó minden. Nem kizárt, hogy volt valami hiba, ami megnövelte a valószínűségét, hogy lehalnak az appok. Köszi Pro, újratelepités tényleg segített! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Január 8, 2013 Share Posted Január 8, 2013 @pro230: meddig működik a consumer preview még? mintha azt olvastam volna, hogy rövidest lejár, közben még itt is vannak, akik újra és újra el akarják sütni a feltöltéseiket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Január 8, 2013 Share Posted Január 8, 2013 Elvileg január 15-ig mennek az előzetes verziók, aztán sorozatosan leállítják a gépet, hogy ösztönözzenek a váltásra. Azt máig nem értem, hogy miért kell feltölteni a régebbi tesztverziókat újra és újra... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Január 8, 2013 Share Posted Január 8, 2013 mert mindíg akadnak netes csecsemők, és nekik új... mal a propos, ma összefutottam egy 4.5-ós winrarral, és ugyebár, te szoktál hozni tört magyarítottat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Január 9, 2013 Share Posted Január 9, 2013 Az igen. Kár, hogy a legújabb verziója 4.20... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Január 9, 2013 Share Posted Január 9, 2013 akkor erről ennyit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolio87 Posted Január 13, 2013 Share Posted Január 13, 2013 Sziasztok, én windows 8 enterprise verzióját használom és nagyon jól mukodik nekem bejott csak eggy valamit nemtudok megcsinálni rajta: Az uzenet progit ami a W8-ban ujjdonság nemtudom miért de nem megy bekapcsolva kiírja a jobb felso sarokba hogy a facebook és a windows live kapcsolatban van de mégsem fogad uzenetet és nem is tudok kuldeni sott az állapotot sem tudom beállítani, mindig kiírja hogy informáciagyujtés és semmi más. Nemtudom, valamit a tuzfalon vagy valahol engedéllyezni kell a kapcsolatot? Ha valaki tud segítsen, elore is koszonom. Roli Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Január 15, 2013 Share Posted Január 15, 2013 (edited) üdv! meggyűlt a bajom az aktiválással. kmsnano 11-es (Manual.cmd) windows 8 enterprise-ra ráeresztve. már csak 11 nap van hátra. hogyan lehetne tartósra aktiválni? A win8crack.exe sem működik. Módosította Január 18, 2013 bikatoke Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Január 25, 2013 Share Posted Január 25, 2013 @pro230: talán emléxel még, hogy az általad leírt "mediacenteres" módszerrel aktiváltam a nyolcasomat. nincs egy perce, hogy kaptam egy mélt a ms-től: 'Emlékeztető: aktiválja termékkulcsával a Windows Media Center Pack csomagot' és benne a már egyszer megkapott kulcs. ugyanakkor, a win azt írja: a windows aktiválva van. az ezen a gépen futó windows aktiválva van. jelenlegi kiadás: windows 8 pro with mediacenter. jelenlegi termékkulcs: kellő számú * és a felhasznált termékkulcs utolsó öt jegye, szerinted van bármi tennivalóm? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Január 26, 2013 Share Posted Január 26, 2013 Maximum összetenni a 2 kezedet én naív módon felraktam, és nem volt aktiválva... cmd aktiválás se ment... frissíthettem újra win 8 pro-ra. Ilyenkor örülök az SSD hatalmának, 10-15 perc alatt kész lett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Január 26, 2013 Share Posted Január 26, 2013 @trilon: aktiválva van, ha nekem ajánlottad az imádkozást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Január 26, 2013 Share Posted Január 26, 2013 Látom, az én problémán nem érdekel senkit. Pedig rájöttem, hogy ha bekapcsolom a hyper-v szolgáltatás, akkor elszaródik a mikrofonom. Vagy tegyem fel máshol ezt a kérdést? Az, hogy nincs válasz, nem azt jelenti, hogy nem érdekel senkit, max. hogy nem tudja senki, mi lehet a megoldás. @Parteigenosse: Azzal semmi teendő nincs. Automatikusan kiküldött üzenet, ha aktiválta a kulcsot, ha nem, megkapja mindenki. Örülj neki, hogy aktivált maradt. @bikatoke: Akkor inkább használj szervert az aktiváláshoz. Az aláírásomban lévő leírást frissítettem, hogy Enterprise esetén is használható legyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomy1891 Posted Február 5, 2013 Share Posted Február 5, 2013 Valaki nem tudja hogy a KMS-el aktivált Win8-ra lehet-e csinálni Windows-fiókot az áruházas baromságok miatt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Február 6, 2013 Share Posted Február 6, 2013 Lehet. Én személy szerint mindig is úgy használtam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roli.n Posted Február 20, 2013 Share Posted Február 20, 2013 Sziasztok! A windows 8-nál belehet állítani, hogy az asztal legyen a kezdőképernyő,esetleg, hogy ne legyen? 2.) Miért van az hogy sokszor a lapokat html nézetbe tölti be? Majd egyből frissítek és akkor már jól tölti be. Köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Február 20, 2013 Share Posted Február 20, 2013 Nem. Egyrészt jó az, másrészt kattintasz egyet az Asztalra, és onnantól nincs rá gondod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roli.n Posted Február 20, 2013 Share Posted Február 20, 2013 köszi Miért van az hogy sokszor a lapokat html nézetbe tölti be? Majd egyből frissítek és akkor már jól tölti be. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Február 21, 2013 Share Posted Február 21, 2013 a html betöltést viszont a böngésződdel kellene megbeszélned. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joiner Posted Március 2, 2013 Share Posted Március 2, 2013 Hát én kipróbáltam a 8-at.Van még hova fejlődnie.Ha az update után is hibák vannak benne akkor nem tudom,mi értelme a javításoknak.Nekem pl a feladatkezelő el sem indult,csak üres ablak és bezáródott.Nem tudtam dvd-ről telepíteni,mert hibát írt ki. Nem!Nem rontottam el a kiírást,nem vagyok kezdő!! Szóval húzzanak bele,mert bajosan lesz akkora"sikere"mint a win7-nek.Ha a személyes véleményemre kíváncsi valaki.Ez a 8 akkora "bukás"lesz,mint anno a Vista. Kezdjenek bele a Windows 9-be,mert úgy látszik az Xp-óta minden 2.oprendszerük befutó csak :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BikerBoyz Posted Március 8, 2013 Share Posted Március 8, 2013 Nekem sehogy se sikerült aktiválni dmeinki írta nekik sikerült de nem tudom hogy ...... DIAZ féle loader a legjobb mint a win 7 nél is ... De ám jó lenne ez csak egy rakás ... az aktiválása szerintem normális aktivátor nem is lesz hozzá ... én sokeszű letöröltem a 7 et hogy felrakjam de a semmiért raktam fel mert aktiválás sehogy se sikerült csak iylen 1 hónapos aktiválás végleges nem jött össze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Március 9, 2013 Share Posted Március 9, 2013 joiner: Egyedi eset lehet, főleg a feladatkezelő. Elég régóta használom a 8-at, de soha nem találkoztam hasonlóval se. Nálad előfordultak ezek egyszer, rögtön bukás az egész rendszer? Amikor kijött az Ubuntu 12.10, az első napon feltettem, telepítés után kernel panic volt, el se indult. Ha akkor leírtam volna rögtön, és nem teszem fel újra, akkor most nem futhatna második rendszerként a Windows mellett (tökéletesen). BikerBoyz: Egy hónapos aktiválás? Ugye nem Enterprise próbaverziót tettél fel? Csak mert azt nem is lehet aktiválni. DAZ-féle loader soha nem is lesz 8-ra, de nem is kell aktivátor. Vannak ugyan, amik működnek is, de biztosabb, ha parancssorban viszed véghez. Nézd meg ezt a hozzászólást, ennek alapján mennie kell. Most újítottam meg az enyémet, 180 nap van hátra megint, szóval működik a szerver. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joiner Posted Március 10, 2013 Share Posted Március 10, 2013 (edited) pro230:Lehet,hogy igazad van és elhamarkodottan ítéltem.Pusztán felindultságból.A probléma viszont akkor is létezik,mert akkor rögtön utána is olvastam és többen is panaszkodtak.Valószínűnek tartom,hogy mivel boot-ból nem tudtam új rendszert feltenni és ezért frissítettem a win7-et ezért valamit-valamiket összezavarhatott. Viszont én sem tudtam aktiválni sehogyan sem. Oprendszer:Windows 8 pro vl x64 Ui: Most olvasom az aláírásodban szereplő linken lévő hozzászólásodban,hogy a vl végű win 8-at nem lehet parancssorból aktiválni és én pont azzal próbálkoztam.Akkor szedhetek le egy sima változatot ami 64 bit-es. Tudnál ajánlani egyet?Csak próbaképpen.Azért kíváncsi vagyok,hogy 1 tiszta telepítéssel mit hozna ki ebből a gépből. Köszönöm. Módosította Március 10, 2013 joiner Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts