srow Posted Május 10, 2012 Share Posted Május 10, 2012 Sziasztok. Erről a laptopról szeretnék pár véleményt kérni, hátha tud valaki valamivel szolgálni Fujitsu-Siemens LifeBook S7110. El gondolkoztam rajta, hogy veszek egy ilyet, olcsón hozzá tudnék jutni. Neten olvastam már róla tesztet, nem szidták, de jó lenne ha valaki személyes tapasztalatot is tudna írni róla. Előre is köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alteran95 Posted Május 10, 2012 Share Posted Május 10, 2012 Szia. Nekem csak úgy van tapasztalatom hogy járt már nálam egy ilyen. Kellemes élmény volt a kis merevlemez ami 100GB-s volt és Intelles kártya volt benne(VGA) Az a baj hogy sajna ez a kiadás is megjelent vagy 3 fajta kombinációval és utángyártással. De kíváncsi lennék hogy mire akarnád használni? Irodai munkára tökéletes, azonban játékokra nem nagyon alkalmas. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Május 10, 2012 Author Share Posted Május 10, 2012 játszani nem is nagyon akarnék rajta. esetleg retro játékokkal, amiken felnőttem, azt meg majd csak elviszi főleg netezés, szövegszerkeztés. és persze mikor kipróbáltam az sem volt egy hátrány, hogy elég gyors kis masina és köszönöm a válaszodat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alteran95 Posted Május 10, 2012 Share Posted Május 10, 2012 Nincs mit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts