ESP Posted Május 5, 2012 Share Posted Május 5, 2012 Hali Kellemetlen problémám van, mivel a kedves telefonom belső memóriája teljesen tele van, de már nem tudok mit kitörölni, mert minden ami fent maradt, az a szoftver része! Nem tudok sms-ezni,kamerázni,netezni... A memóriakártyán lenne hely, de nem tudom hol kell átállítani, hogy oda mentsen! De az a baj, hogy törölni sem tudok az alapról már semmit, hiszen mindent kitöröltem róla! Tudja valaki? A számítógép szerint 75 mb belső memória van benne és 74.9 mb foglalt hely van benne! Viszont ha megnyitom a belső memóriát, a kártyán belül lévő fájlok összesen 490 KB... Ez hogy lehet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alteran95 Posted Május 5, 2012 Share Posted Május 5, 2012 Üdv! Ha van kábeled hozzá(USB) akkor frissítsd. Azaz tölts le hozzá szoftverfrissítést. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ESP Posted Május 6, 2012 Author Share Posted Május 6, 2012 Oké Megpróbálom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
snus78 Posted Május 10, 2012 Share Posted Május 10, 2012 "Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alteran95 Posted Május 10, 2012 Share Posted Május 10, 2012 Igaz. A próbálkozás nem szül megoldást. Itt nem a kutyákra gondoltam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0011 Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Nokia c5-03-as telefonomról át lehet másolni az sms üzeneteket sony xperia m-re? ha igen hogyan? Segítsetek! Előre is köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts