qrvaa Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 Hát ez adottság nekem is kb ennyi idő szokott lenni van, hogy visszatartom de egy óra biztos(Amugy srác vagyok a nevem kicsit vicces )De hogy 30 orgazmus a lánynak? Az azért szerintem kicsit sok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixHouse Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 Hali! Sz.tem vegyél "szex teljesítmény növelőt" (valami állati eredetű cumó) a f@arkad nem lankad le vagy 4 óráig és bírod mint állat, plusz ezzel az adottsággal akár egész nap nyomhatjátok, egyszer én is kipróbáltam 80 orgazmusig számolta barátnőm aztán már csak "hja" megint elmentem! Na csoki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 örülj neki én is hasonló cipőben járok....annyi a különbség h a csaj akivel csinálom nem megy el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixHouse Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Akkor előbb vagy utóbb el fog hagyni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Csak másfél óra?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorath Posted Október 22, 2010 Share Posted Október 22, 2010 másfél óra?legalább 2órás legyen.max 3.szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanaClark Posted Október 23, 2010 Share Posted Október 23, 2010 Nekünk volt már 2 órás is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorath Posted Október 23, 2010 Share Posted Október 23, 2010 de jó!!!!az ilyennek nagyon tudok örülni.2 óra szzex...ah de régen is volt már benne részem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokki Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Az,hogy sokáig bírod egyáltalán nem baj. Ha ti annak érzitek ezt, az a baj. A szex jó dolog, hiszen élvezed, vagy nem? Nekem is volt már egy alkalom során több is...De most már nem sorozatos van, hanem elnyújottt... Volt 5 perces is:D Az mindent vitt, utána tíz percig meg se nyikkantam xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annucika Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Teljesen normális:)A bnődnek örülnie kellene ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raerek Posted Január 2, 2011 Share Posted Január 2, 2011 minél tovább tart annál jobb és ez a pasi fizikai állapotán múlik nagy% ban, nameg, hogy összeilleteke! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted Február 18, 2011 Share Posted Február 18, 2011 Szerintem is nagyon jó. Sokan nem bírják ennyi ideig. Az köztudott, hogy a nők többségének többször is lehet orgazmusuk egymás után velünk ellentétben. A másfél óra az nem sok, de nem is kevés. Abban a helyzetben, helyzetekben repül az idő. Észre sem veszed és már el is telt. Barátnőd többszöri kielégítésére millió technika létezik, te meg csak játszol vele, még ő többször is kielégül azután pedig jöhetsz te is. Neked is jó, mert sokáig élvezheted te is, neki is jó mert többször lesz egymás után. Ez csak technika ami rajtad múlik. Ezer meg ezer lehetőség van! Olvass, tanulj, próbálkozz, újíts és hidd el meghozza majd a gyümölcsét!! ;) ;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idakor Posted Február 18, 2011 Share Posted Február 18, 2011 Nem gondoltam volna, hogy ennyire különc vagyok, ezek szerint pedig de. Másfél óra borzasssztó sok!! Én valahogy úgy vagyok vele, ha 10percen belül nem sikerül, inkább hagyni az egészet a fenébe. Nincs annál rosszabb, mikor konkrétan 3 órán keresztül maszatolt a gyerek, és nem volt szívem leállítani, de már kínomban néztem a tvt, lestem az időt teletexten, rágyújtottam 3-4szer, írtam smst apámnak(mind megtörtént közben), unalmamban már minden bajom volt. Akkor már sokkal inkább legyen csak 3perc, de az olyan intenzív, hogy beszakadjon a féléves ágy.(szintén megvolt.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Fango Posted Február 20, 2011 Share Posted Február 20, 2011 "Másfél óra borzasssztó sok!!" A tízperces menet az valami fantasztikus lehet... Azért nem érdemes belekezdeni, szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanaClark Posted Február 20, 2011 Share Posted Február 20, 2011 Hát én tíz percért nem vetkőzök le. Mondjuk nálunk nagy átlagban a szeretkezés 1-1,5 órát vesz igénybe, de akkor én legalább ötször elmegyek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Szeptember 1, 2011 Share Posted Szeptember 1, 2011 Én is sokáig bírom,volt hogy elkezdtük éjfélkor be fejeztük hajnali 3 fele Még az a jó hogy barátnőm is úgymond szex mániás,finoman fogalmazva akkor csináljuk mikkor csak lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Star2009 Posted Szeptember 2, 2011 Share Posted Szeptember 2, 2011 Nem gondoltam volna, hogy ennyire különc vagyok, ezek szerint pedig de. Másfél óra borzasssztó sok!! Én valahogy úgy vagyok vele, ha 10percen belül nem sikerül, inkább hagyni az egészet a fenébe. Nincs annál rosszabb, mikor konkrétan 3 órán keresztül maszatolt a gyerek, és nem volt szívem leállítani, de már kínomban néztem a tvt, lestem az időt teletexten, rágyújtottam 3-4szer, írtam smst apámnak(mind megtörtént közben), unalmamban már minden bajom volt. Akkor már sokkal inkább legyen csak 3perc, de az olyan intenzív, hogy beszakadjon a féléves ágy.(szintén megvolt.) Amikor egy nő sex közben mást csinál az egy balfék nálam repülne is egy párkapcsolatból.Ha meg úgy érzed béna valaki akkor figyelj te is a férfira ,vagy próbálj neki segíteni pár ötlettel tanáccsal,pozícióval.(előbb utóbb jó lesz neked is meg neki is vagy ha végkép nem akkor intézkedj ,hogy neki jó legyen és már lankadtan nem is fog maszatolni). A legutolsó barátnőm szavait idézem amikor szeretkeztünk. "Neked 5 nő sem volna elég,, Semmilyen pozícióban és stílusban nem volt még nő aki bármit is tudot volna kezdeni velem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idakor Posted Szeptember 3, 2011 Share Posted Szeptember 3, 2011 Phúúúú, tényleg micsoda mázli, hogy sose akadunk össze. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Star2009 Posted Szeptember 8, 2011 Share Posted Szeptember 8, 2011 Ez tényleg nagy szerencse ,mivel ahogy más is leírta 3 perc az édes kevés lol még nem voltál szerelmes és nem tudod értékelni a pároddal eltöltött időt.(másokat és magadat is becsaphatod ,de majd eljön az az idő amikor nem csak felvágásból bújsz össze valakivel 1-1 menetre és akkor rájössz,hogy is repül az idő) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idakor Posted Szeptember 9, 2011 Share Posted Szeptember 9, 2011 Értékelem a kéretlen jótanácsaid aggodalmad, de el tudom dönteni magam is, kivel, miért, hogyan, meddig jó nekem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Star2009 Posted Szeptember 11, 2011 Share Posted Szeptember 11, 2011 nem csodálkozom rajtad meg sztem más sem hiszen leírtad a lényeget akaratlanul is "meddig jó nekem,, neked jó legyen a másik meg nem érdekes lol ,hát ne csodálkozz akkor ,ha valaki tovább bírja mint te azt szeretnéd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
demizol Posted Február 8, 2015 Share Posted Február 8, 2015 sziasztok nálunk is rendszeres ez az idő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornacsutka Posted Február 8, 2015 Share Posted Február 8, 2015 ....szintén oda vissza úttal? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Star2009 Posted Február 21, 2015 Share Posted Február 21, 2015 Sztem normális bár a nő részéről a 30 soknak találom Hát nekem eddig 2 barátnőm volt egyik sem tudot eljutatni a csúcsra 1-2 órát voltunk átlagba együt. (Ők elmentek ,de én nem az orál sem segített,már azt hitte az egyik hogy valami bajom van erre ema is kellet ,de még így is kellet idő a dolognak,sex után volt) Azóta nem tudom mi változot mert a barátnőmel szakítotunk pár éve) és azota magamba vagyok zárkozva sztem ez a legjob kifejezés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts