DjSharker Posted Április 1, 2012 Share Posted Április 1, 2012 Sziasztok. Egy képemen szeretnék hátteret cserélni.(amin én vagyok rajta ). Fekete háttéré szeretném cserélni,kicsit fényesebb csillogósabb feketére.Nem tudom hogy ez hogy lehetséges?És ez egy amatőr photoshop felhasználónak mennyire kivitelezhető? Adobe Photoshop CS5 használók. Segítségeteket előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Április 3, 2012 Share Posted Április 3, 2012 Annyira nem lehetsz amatőr ha belevágsz. Azért nem ártana látni képet, hogy mennyire részletes(pixeles)! Ez így olyan mint a köhögök doktor úr, mivel kezelhetem? Köhögéscsillapítóval! Jelen esetben a köhögéscsillapító: 600x-os nagyítás, lasszó, mágnes lasszó, kijelölés - delete! Vagy plugin, de ahoz viszont meg kell nézned néhány tutorialt, különben nem fog menni. Egyébként gyorsabb megcsinálni, mint elmagyarázni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted Április 5, 2012 Share Posted Április 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VhJO1gcqwVg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts