TTC Posted Február 26, 2012 Share Posted Február 26, 2012 Sziasztok! Sajnos nem találok sehol elegendő partnert, ezért fordulok ide. Külföldről szeretnék rendelni, minden le van már beszélve, csak a megfelelő számú emberre lenne szükségem hogy a postázási díj ne az egekig szökjön. 15 ember esetén 6500 Ft-ra jönne ki, 6-20 nap postázási idővel, AAA minőségben. Köszi a figyelmet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Február 26, 2012 Share Posted Február 26, 2012 mondjuk egy várost írhattál volna hogy Te hova valósi vagy mert azzal se vagy előrébb ha lenne jelentkező mondjuk Győrből Te meg kecskeméti vagy... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TTC Posted Február 27, 2012 Author Share Posted Február 27, 2012 Postázom mindenkinek szívesen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Február 28, 2012 Share Posted Február 28, 2012 Nem kötekedésből, de itt pl. 2000 ft-ért szitázott mezt adnak.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Február 28, 2012 Share Posted Február 28, 2012 Az a helyzet, hogy én már vettem több ilyen úgymond eredeti szurkolói mezt, de egyik sem éri el az eredeti minőségét és mégis 10000 Ft körül mozog az áruk, na persze nem mind, mert pl piacon is vettem már 2-3000-ért, de az is olyan.... Sikerült féláron szerezzek hivatalos shop-ból eredeti Adidas mezt, hát ahhoz hasonlítva a többi ég és föld. Az egyik ilyen török gyártású mez még aránylag jól sikerült, de pl focizni kicsit melegebb időben már szinte lehetetlen benne, mert annyira nem szellőzik, hogy csak na , hiába van rajta a Climate365 jelzés, az csak viccnek van ott, míg pl az eredeti tényleg átszellőzik. Mondjuk arra jók ezek az utángyártott mezek, ha pl meccsre jár benne az ember, vagy városban sétálni, de focizni nem igazán, legalább is többnyire nem. Mondjuk én sem vettem volna eredetit, ha nem lett volna akciós, az is csak azért, mert már néhány hónap múlva jött az új mez. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts