ki26 Posted Február 21, 2012 Share Posted Február 21, 2012 Sziasztok Nem tudjátok véletlenül, hogy Terence Hill Lucky Luke című filmjét, hol találom meg, de nem az eredeti szinkronhanggal, hanem a TV2-essel, már régóta keresem Valaki segítsen Nekem, nagyon hálás lennék. Előre is köszi Puszi mindenkinek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Február 21, 2012 Share Posted Február 21, 2012 A puszit elfogadom, de sajnos nem tudok segíteni a kérésedben, viszont abban igen, hogy a kéréseket nem ebbe a részlegbe kell leírni, hanem konkrétan a Kérések részhez, azon belül is a Filmek közé Egyébként ha jól tudom, akkor ez egy több részes sorozat, te egy részre gondolsz vagy a sorozatra? Terence Hill féle a sorozat, csak mondjuk az első részt adták a TV-ben, és így vki csak azt ismeri. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ki26 Posted Február 23, 2012 Author Share Posted Február 23, 2012 Igen köszi, utána már rájöttem, hogy nem ide kellett voltna, és a kérésekhez beírtam utána Én a filmre gondolok, amikor az elején a fehérek és az indiánok békét kötnek, utána pedig felépítik Százszorszép várost. Sorozatot, csak ez után készítettek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Február 24, 2012 Share Posted Február 24, 2012 Ha már ide válaszoltál, akkor én is ide írok, megnéztem pár helyet, de nem igazán találtam, konkrétan nem találtam arra utaló leírást, hogy melyik szinkron van hozzá, de ha egyszer összefutok vele, akkor majd szólok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ki26 Posted Február 24, 2012 Author Share Posted Február 24, 2012 De aranyos vagy Nagyon szépen köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyusz Posted Február 24, 2012 Share Posted Február 24, 2012 Szia! Erre gondolsz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ki26 Posted Február 24, 2012 Author Share Posted Február 24, 2012 Szia bigyusz Igen, erre gondoltam Nagyon jó kis film Bár, Terence Hillnek és Bud Spencernek, nincsenek rossz filmjeik, csak jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ki26 Posted Február 24, 2012 Author Share Posted Február 24, 2012 Where the four winds blow and it's five miles wide Where a sixgun rules and a man can't hide A man can play, and a man can win Lucky Luke rides again Lucky Luke, born to ride, with a sixgun by his side Lucky Luke here's to you............... :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bovli Posted Február 24, 2012 Share Posted Február 24, 2012 Kedves ki26! A keresgéléshez: "Csak a Puffin adhat erőt és mindent lebíró akaratot". ;-) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Február 24, 2012 Share Posted Február 24, 2012 ki26, kitartás a keresésben, mentálisan veled vagyok és a vízilovakkal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ki26 Posted Február 25, 2012 Author Share Posted Február 25, 2012 Köszi a bíztatást fiúk Na de Bovli! Méghogy a Puffin? Chhhöö... chhö.. Dögvész pusztít majd a cápák között Horty.911 Köszi, hogy velem vagy, de tudod..... egyenlőre inkább saját magunkkal vagyunk, de a kritikus pillanatban átpártolunk önhöz :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Február 25, 2012 Share Posted Február 25, 2012 Te tényleg szakértője vagy a témának Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ki26 Posted Február 27, 2012 Author Share Posted Február 27, 2012 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooker Posted Február 28, 2012 Share Posted Február 28, 2012 Tegnap találkoztam egy emberrel aki nem szereti a Bud Spencer, Terence Hill filmeket.... Meggyőzni se tudtam... Mi történt az ujjával??.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ki26 Posted Február 29, 2012 Author Share Posted Február 29, 2012 Mi történt az ujjával?? Hm.... Ezt a Nyomás utána végén kérdezi Doug O'Riordan, alias Mason K1-től Amire a válasz: Kit érdekel az ujjam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Március 1, 2012 Share Posted Március 1, 2012 De a legnagyobb mondás még is ez: - Ja, és az új tulajdonos pedig a Nympha's Corporation! - Ki az a "korporés'n"?? - Bunkó vagy, Bugsy!!!!! XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Március 1, 2012 Share Posted Március 1, 2012 Hallgass Caputo, inkább adj egy cigarettát! Jó, de ezzel már elszívta a holnapi adagját is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ki26 Posted Március 4, 2012 Author Share Posted Március 4, 2012 Trinity: Én nem keresem a bajt! Bambino: És valahogy mégis mindig megtalálod! Bambino: Úgy hiányoztál,mint sárgaláz a lepratelepre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Március 5, 2012 Share Posted Március 5, 2012 - Azt mondta - jobb lesz, ha eltűnsz innen, különben bele fogja verni a fejedet a seggedbe.... - Nem látja, hogy pisztoly van nálam? - Dehogy nem, a látásommal nincs baj..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Március 5, 2012 Share Posted Március 5, 2012 -Javasolhatom, hogy változtassa meg a hajviseletét kedves Eliot? -Még mit nem! Változtasd meg te a tiédet! -hahahahaha Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ki26 Posted Március 5, 2012 Author Share Posted Március 5, 2012 Bambino: Ide hallgassatok, én nem bánom ha valaki bemászik egy nőnek az ágyába, viszont ha a nő bánja de ő mégis marad, akkor azt a törvény úgy hívja, hogy erőszak és az a dolog a bíróra tartozik. Egy csirkefogó: A bíró viszont nem lehet elfogult. Már pedig az lesz, mert az ágyban az ő cafka felesége volt, aki csak akkor kezdett el sivalkodni, amikor hallotta, hogy jön a férje. Bambino: Sajnálom a barátotokat, hogy pont a bírónéra támadt gusztusa............... :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Március 11, 2012 Share Posted Március 11, 2012 - Hm, még egy perc és kész, addig kimegyek és ellenőrzöm a vitorlát. Ha belemered mártani a csőrödet szétrúgom azt a tarka zrityódat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bovli Posted Március 24, 2012 Share Posted Március 24, 2012 "Jelentem a távcső a tengerben!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bovli Posted Március 24, 2012 Share Posted Március 24, 2012 ki26 hát persze.... "Az én kedvencem ugyanis a bab!" ;-) Köszi a bíztatást fiúk Na de Bovli! Méghogy a Puffin? Chhhöö... chhö.. Dögvész pusztít majd a cápák között Horty.911 Köszi, hogy velem vagy, de tudod..... egyenlőre inkább saját magunkkal vagyunk, de a kritikus pillanatban átpártolunk önhöz :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ki26 Posted Március 25, 2012 Author Share Posted Március 25, 2012 "Jelentem a távcső a tengerben!" Mi az, hogy jelented? :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ki26 Posted Március 25, 2012 Author Share Posted Március 25, 2012 ki26 hát persze.... "Az én kedvencem ugyanis a bab!" ;-) Helyes, az enyém is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bovli Posted Március 26, 2012 Share Posted Március 26, 2012 Hát aaa parancsnok úrnak alázattal jelentem... Mi az, hogy jelented? :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bovli Posted Március 26, 2012 Share Posted Március 26, 2012 Te csak tartsd a csőröd! Helyes, az enyém is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ki26 Posted Március 26, 2012 Author Share Posted Március 26, 2012 Hát aaa parancsnok úrnak alázattal jelentem... Alázattal, vagy anélkül. Távcső nélkül is látom, hogy az egy sziget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
prometheus111 Posted Március 27, 2012 Share Posted Március 27, 2012 Láttad, mit csinált? Elém vágott! Egy rendőrautó elé, idióta! Mit tettél Walsh? Kirby, mi történt? Mi történt? Az történt, hogy jöttem ki innen, és ezek a marhák belém rohantak. Walsh is látta. - lgaz ez? - Kapitány! Nézze csak, kik ezek? Jim McCoy és Tom Crane. Hónapok óta vadászunk rájuk. Uram, azért mentem nekik, mert láttam, kik azok, és gondoltam, jobb így. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts