Hoops Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 Az én csajom kissé bolond: ő már az első alkalommal akarta mindkettőt. Eljutottunk a csúcsra! Mindkettő! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 Egy értelmű hogy Anális szex a király. Az orális gusztustalan és undorító valószínűleg nincs tisztában a fogalmakkal szerintem az orál jobb. a fenék az maradjon inkább kijárat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ktomi Posted Január 4, 2010 Share Posted Január 4, 2010 Mind a kettő jó dolog Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszteee Posted Január 4, 2010 Share Posted Január 4, 2010 nagyon kevés csaj van itt de énis leírom a vélményemet nálam mindkettő szóba jöhet, de az imádom amikor orálisan elégítenek ki, és azt mégjobban ha egy lány teszi, ők valahogy ügyesebbek voltak ebben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodrik Posted Február 18, 2010 Share Posted Február 18, 2010 Anál szárazon!(csajjal!!!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annucika Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Orális,imádom amikor nyalnak... 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandee25 Posted Január 27, 2013 Share Posted Január 27, 2013 Seggből szájba. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clevanille Posted Február 28, 2013 Share Posted Február 28, 2013 A magam részéről nem állok egyik oldalra sem, a legjobb ha minden benne van. Imádom az análszexet (adni, nem kapni), de az is tény hogy nem sok lány vállalja be, még kevesebb szereti. Igaz az is hogy az orált én inkább csinálni szeretem a lánynak, ha engem cidáznak az annyira nem hoz lázba... najó ez sem igaz, de ehhez is kell a tapasztalat a lány részéről. Az viszont mindenképp taszít ha 45 percig kényeztetem a csajt, aztán mikor megjegyzem hogy nekem is kéne ösztönzés leráz azzal hogy most nincs kedve. Akkor általában ott is hagyom felhúzva, mosson kézzel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandee25 Posted Március 7, 2013 Share Posted Március 7, 2013 A magam részéről nem állok egyik oldalra sem, a legjobb ha minden benne van. Imádom az análszexet (adni, nem kapni), de az is tény hogy nem sok lány vállalja be, még kevesebb szereti. Igaz az is hogy az orált én inkább csinálni szeretem a lánynak, ha engem cidáznak az annyira nem hoz lázba... najó ez sem igaz, de ehhez is kell a tapasztalat a lány részéről. Az viszont mindenképp taszít ha 45 percig kényeztetem a csajt, aztán mikor megjegyzem hogy nekem is kéne ösztönzés leráz azzal hogy most nincs kedve. Akkor általában ott is hagyom felhúzva, mosson kézzel. 45 percig? Te nyelvre edzesz? Milyen nőkkel voltál te eddig? Tod ki nyalná 45 percig a válladékukat, undorító. Legalább odakészítesz 1 korsó sört, hogy legyen benne valami jó is? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clevanille Posted Március 8, 2013 Share Posted Március 8, 2013 Én imádom az ízét (ápoltság, higiénia mindenképpen), pluszban bevadít ahogy sorozatosan élvez a csaj aktus közben. Ez a 45 nem általános félre ne érts, a legtöbb az negyed óráig bírja, egy részüknek az is sok, aztán utána már nem bír semmit csinálni. Nem mintha ez zavarna, pihen egy 20 percet aztán jöhet a folyt. A 45 perc az volt eddig a legtöbb, de valami hihetetlen nimfó csajt fogtam ki, dupla törülközőt raktunk le, de simán eláztatta. Utána meg egymás után kétszer vitt el a csúcsra, szóval bőőőőven megérte, még úgy is hogy utána egyikünk sem bírt mozogni Higgyétek el, nincs hálásabb dolog mint rendesen helyre tenni egy nőt. Én ebben hiszek, hogy a szex művészet. Egy nőt kielégíteni (úgy istenigazán) bőven túlmutat azon hogy mekkora a farkad és tudsz-e 4 órán keresztül reszelni. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 26, 2013 Share Posted Március 26, 2013 Legalább odakészítesz 1 korsó sört, hogy legyen benne valami jó is? Ezen meghaltam. Akkor ennyi erővel az anált sem kedveled Bandee25? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csyb Posted Március 26, 2013 Share Posted Március 26, 2013 "Tod ki nyalná 45 percig a válladékukat, undorító." Ajjaj,át kellene állnunk a lombikbébis vagy a klónozásos módszerre? A témához: egyik sem rossz,de csak ha mindenki élvezi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandee25 Posted Május 23, 2013 Share Posted Május 23, 2013 Ezen meghaltam. Akkor ennyi erővel az anált sem kedveled Bandee25? Dehogynem, seggből szájba a kedvencem, ha a gyomruk beveszi, ha nem akkor meg jöhet a hányás-szex. Nekem mindenképp jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sityu8411 Posted Május 29, 2013 Share Posted Május 29, 2013 Ahogy olvastam a kommenteket egy régi vicc jutott az eszembe az análos kommentekre "Apa én nem tágítok" De egyébként maradjak a témánál az orálra voksolok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozenmeat Posted Október 5, 2013 Share Posted Október 5, 2013 Orálisat szeretem, análisat szeretném, de nem engedi a nőstény. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beci92 Posted Október 16, 2013 Share Posted Október 16, 2013 Mind a kettőt ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts