TrueMaster Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Mindkettőnek megvan a maga szépsége, de azért ne keverjük egyszerre a kettőt, mert abból csúnya dolgok sülnek ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Orál az isten Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
novszabi Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Orál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjozsika86 Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Gyerekek segtísetek már nekem! Az oralt már próbáltuk és nagyon bejött, de az analt is ki akarjuk próbálni a barátnőmmel! De hogyan kezdjük el? Először is hogyan távolítsuk el a csaj hátsófeléből a nem oda illő dolgokat? (de ezt komolyan kérdem) És utána hogyan tovább? Hogy tágítsam neki? Légyszi egy értelmes választ.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Május 28, 2008 Share Posted Május 28, 2008 Itt találsz értelmes választ a kérdéseidre: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=4274 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Egy értelmű hogy Anális szex a király. Az orális gusztustalan és undorító Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Szerintem meg pont fordítva...most neked jó érzés hogy s*ggberakod aztán tiszta ...... a rudad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Egy lyukat kell tömni a másikat azért teremtették, hogy kimeneti nyílás legyen, ne pedig bemeneti, ezért is utálom annyira a buzikat is :D orál undorító de az anál nem? :S ez azért durva már na meg furcsa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Egy értelmű hogy Anális szex a király. Az orális gusztustalan és undorító az orál gusztustalan és undorító? az anál király? hááát... asszem erre mondják, hogy ízlések és pofonok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 csak az oral, császárok! hát inkább, mint a másik... ráadásul olyan nincs is, hogy anal 69, vagy igen? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Október 1, 2008 Share Posted Október 1, 2008 Én mind a kettőt szeretem csinálni. Bár análra ritká(bba)n esik sor. Az anált a szűkösség miatt is szeretem. Persze ha a párom nem szereti / szeretné akkor nem erőltetem. Az orál meg szerintem egyértelmű. Nincs ember aki ne szeretné (szerintem). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellwisher Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 oral Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 orális Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 ...én szerény véleményem az, hogy a barátnőmmel soha nem próbálnám ki, meg sem említeném neki szerintem csöppet megalázó, elvégre az a lyuk nem arra van... Teljes mértékben egyetértek Enisz-el! Én is kipróbáltam egyszer a b.nőmmel, de nekem nem jött be annyira... az elején izgatott de amikor ott voltam teljesen elment a kedvem és eléggé elundorodtam a dologtól... valahogy filmekből jobbnak látszott És sok emberrel beszéltem már erről és sokan alátámasztották a véleményem. Volt egy idő amikor sok ....... (már elnézést a kifejezésért) megkérdeztem hogy mégis mit szeretnek benne és igazából mindegyik azt mondta a végére hogy igazából nem is szeretik annyira... csak a partnerük kedvéért csinálják, hogy neki jó legyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 Egy értelmű hogy Anális szex a király. Az orális gusztustalan és undorító Ahha... Fenékbe mehet, de szájjal már gusztustalan. Ércse. Am én jobban szeretem a 'gusztustalan' dolgokat, tehát az orál a favourite, de ha a csaj szereti, tőlem mehet az anál is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdasd Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 orál, mert az mindehol mehet.. bár az anált is szeretem amúgy meg ne szidjátok a gyereket, mert felénk gyakori az, hogy a szop*st guszustalabbnak találják a csajok, mint ha berakják nekik.. és jobban is élvezik, legalábbis ezt mondták Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spock100 Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Eloszor anal gumi nelkul aztan johet az oral Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman_89 Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Hát mivel még csak az orált próbáltam így nálam az a csúcs Habár kipróbálnám az anal-t is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Január 9, 2009 Share Posted Január 9, 2009 Anál-t is élvezi barátnőm (ha hiszitek ha nem), de nekem az orál a nyerő! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
editke08 Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 oral - egyértelmüen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 editke08 lehet nem jól csináltátok. Szvsz minél inkább, an(n)ál jobb! :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo89 Posted Január 22, 2009 Share Posted Január 22, 2009 az orál gusztustalan és undorító? az anál király? hááát... asszem erre mondják, hogy ízlések és pofonok Szerintem keveri a kettőt. És az utóbbira szavaznék... "Szvsz..minél inkább" oral jobb.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
editke08 Posted Január 27, 2009 Share Posted Január 27, 2009 editke08 lehet nem jól csináltátok. Szvsz minél inkább, an(n)ál jobb! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Azt már nem tudom, nekem nem kellett semmit csinalni:-) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Január 27, 2009 Share Posted Január 27, 2009 Ezt miért mondod editke08? Mert te vagy a NŐ aki hanyat vágja magát s akkor gyere pasi tégy a kedvemre? Az anális szex is két ember függvénye... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo89 Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 "Azt már nem tudom, nekem nem kellett semmit csinalni:-)" editke08: már nem azért, de ez nem kicsit hangzik önzőnek. Meg akkor nem is élvezted? Csak feküdtél az ágyon? "szex is két ember függvénye... " "gyere pasi tégy a kedvemre?" Úgy látom Trungs szerint is nem kicsit önzőség ez így... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
editke08 Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 Hogy mindenki értse a mondanivalomat: a "Azt már nem tudom, nekem nem kellett semmit csinalni:-)" - ezt az analis szexre ertettem. Tehat analis szex közben nem csinaltam semmit csak türtem a fajdalmakat, nem oralis szexre gondoltam...Meg különben is, hogy lehet oralis szexet csinalni úgy, hogy nem csinalok semmit? Az milyen orális szex?? Remélem így már érti mindenki. És nem vagyok önző az ágyban, ezt kikérem magamnak!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 Az anális szexben is lehet ezt-azt csinálni a nőknek, hogy kevésbé fájjon, stb, de ha te csak tűrsz... Akkor inkább anál -"nekem nem kellett semmit csinalni" - mint orál editke08? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
editke08 Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 Persze, az orallal semmi bajom, sőt.Az nagyon jó tud lenni pl. 69ben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krissztian Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 Szavaztam! MINDKETTŐ! Nem rá kell erőltetni a másikra, hanem fel kell kelteni az érdeklődését! Szépen lassan, finoman!!! Ha ügyes vagy nem fáj a lánynak!!! (ja és nem szárazon;)) De akarnia kell!! Ha nem csinálta még úgyis kipróbálja, ha meg csinálta és nem egy balfékkel akkor rávehető! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 Nem rá kell erőltetni a másikra, hanem fel kell kelteni az érdeklődését! És ott a pont! Köszi a felvilágosítást editke08! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts