Yayo Posted Május 2, 2007 Share Posted Május 2, 2007 Anal v Oral sex-et szereted? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 2, 2007 Share Posted Május 2, 2007 Nálam az ORAL a király Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 2, 2007 Share Posted Május 2, 2007 Ez nagyon lol topik, meg a szerzője is Nálam mindkettő bejön, olyan lehetőség miért nincs? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yayo Posted Május 2, 2007 Author Share Posted Május 2, 2007 Anál4ever!Szeretem ha cumiznak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Május 3, 2007 Share Posted Május 3, 2007 azért az anál egy kicsit macerásabb nem megy csak ugy sipp supp !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramzess35 Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 hat inkabb az oral ,es latom a tobbsege is e velemenyen van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 próbáljunk egy kicst kultúráltabban szavazni, hozzászólni (néhány hsz törölve) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Na szerintem mindkettő naon jó,de az orál egyszerűbb egy kicsit(a lánynak),mert az anál tud ám fájni az első időkben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zipmmcs Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Is-is. Általában vaginális és orális. Ritkábban (peridódusban nem megadható, akár 3-4 hónap kihagyással is) anál. Én nagyon csipázom az anált - a sokkal szűkösebb érzet miatt (is) - de a barátnőm nem igazán (ez teljesen érthető). Úgyhogy nagyobb "buli" alkalmával, ittas állapotban, überhosszú előjáték - melyre már ő azt mondja, hogy elég, nem bírja tovább, eddig a csúcs 2 órahossza "puncitorna" - után szokott az ilyesmi megtörténni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 Anál4ever!Szeretem ha cumiznak! lehet h énvagyok hülye de az anál meg a cumizás az 2 kül dolog sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 Nem te vagy a hülye amúgy oral. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Anál4ever!Szeretem ha cumiznak! Na most ennek a kettőnek mi köze egymáshoz? Nálam amúgy az oral. Az anal-t is próbáltuk barátnőmmel már de amint jannussz is írta az egy kicsit macerásabb, de főleg fájdalmasabb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daggertail Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 szerintem jó mind2 csak akivel csinálod csaj legyen és jól nézzen ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 inkább az oral Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 mindegyik de az ORAL jobb!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Július 28, 2007 Share Posted Július 28, 2007 Ott a szó daggertail ... a téma nem fejezi ki világosan milyen nemre értitek... én fiúval se anál se orál nem csinálnám de látom egyesek már reagáltak Ha lányról van szó akkor Orális személyiség vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Július 28, 2007 Share Posted Július 28, 2007 igazad van biohazard!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Oral de csak lánynál Anal, ha nem fáj neki benne vagyok, ha igen, akkor nem, nekem se legyen jó... persze ez is csak lánynál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimbusz Posted Szeptember 6, 2007 Share Posted Szeptember 6, 2007 Clinton azt mondta, az orál az nem is szex. Análra voksolok, persze egy nagy csomó előkészület után, és csak minden tizedik csaj engedi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi.Raikkonen Posted Szeptember 6, 2007 Share Posted Szeptember 6, 2007 Oral Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Szeptember 6, 2007 Share Posted Szeptember 6, 2007 Hát igen...ilyen is van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandi8212 Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 Mindkető én egy állat vaok!! :P /persze csak ha a lány is szeretné és jó is neki/ ÉRTED?????? Zsolt83 :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 - Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixHouse Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 Fogalmam sincs milyen az anál majd ha kipróbáltam visszajövök szavazni... Ha nem jönnék szavazni az tudjátok mit jelent ! Csoki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 Orál minden mennyiségben éjjel nappal Análról annyit hogy hidegen hagy, b.nőm nem élvezi, fáj neki így hanyagoljuk. De az oral-t imádja Főleg mikor a combjai között vagyok, állítólag nagyon jól nézek ki ott lent :D whe he he Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 Mindegyik nagggyon jó,és mindegyik más.MetalGun nem fájdalmas az hidd el,csak előtte egy kicsit tágítani kell.Mi is így csináltuk,és ne kapkodd el,amikor ő azt mondja h jó akkor jó.De megéri gyakorolni,mert naonnaon jó bnőm már naon élvezi,pedig először neki is fájt.Szóval nem kell erőltetni,mondd meg neki h a zuhany alatt néha tágítsa magát ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Corrs Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 orál..csodás egy dolog Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
auflauf Posted Április 15, 2008 Share Posted Április 15, 2008 Az orál szerintem mindkét félnek megfelel azzal nem is hiszem hogy gond lenne, az anál az amitől mondjuk a lányok ódzkodnak kicsit, de szerintem arra is rá lehet vezetni őket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mott Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Anált is oralt is szeretem. Az análhoz hosszú előjáték kell és türelem, nem szabaderőltetni mindjárt első alkalommal. A volt barátnőm nagyon belejött, egy idő után már élvezte is ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steelmam Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Huhh, szerintem elég más kategória a kettő ahhoz, hogy egy lapon emlitsük. Oral jó is, meg egyszerü is, analt meg még nem próbáltam, de azért kiváncsi lennék arra is, bár nem biztos, hogy azt barátnővel próbálnám ki, inkább amikor nem vagyok kapcsolatban, csak inkább időtöltés szinten egy csajjal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts