zoli860618 Posted Január 8, 2012 Share Posted Január 8, 2012 Sziasztok. Windows 7 operácios rendszerem van és tegnap vettem észre, hogy a sajátgépbe lépéskor a meghajtok alatti szokásos kék csik a második számu vinyom alatt piros lett. elöször azt hittem, hogy kevés rajta a hely megnéztem, de nem az mert 500 gigából csak 410 körül foglalt. Lehet olyan, hogy azt jelzi nekem a windows, hogy az a merevlemez kifog fekudni? elkezdjek aggodni az adataim miatt vagy másért lett piros? Akinek votl már ilyen vagy tudja mi az irja meg köszi elöre is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
georg1111 Posted Január 8, 2012 Share Posted Január 8, 2012 Töltsd le a Hard Disk Sentinel nevű programot, az valószínűleg ki fogja írni ha van hiba. Ha nincs hiba, akkor valószínűleg a windows játszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoli860618 Posted Január 9, 2012 Author Share Posted Január 9, 2012 Köszi a segítséget. leszedtem a programot, nem jelez semmi hibát szerinte még több mint 1000 napig is mehet a vinyo. igazábol annyira nem zavar az, hogy az egyik piros csak azt hittem tud olyat a windows7 már, hogy jelzi a bajt s azért aggodtam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altair222 Posted Január 11, 2012 Share Posted Január 11, 2012 kérem az adminokat h toroljék ezt a hozzászólást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alteran95 Posted Március 22, 2012 Share Posted Március 22, 2012 Sziasztok! Ha kell nektek még a magyarázat akkor itt van ha nem akkor másnak: A kék csík azt jelenti hogy a merevlemez nyugodtan terhelhető még van rajta hely és így tovább. A piros csík azt jelenti hogy a merevlemez százalékos arányban nagyrészt foglalt vagyis a win 7 szabvány szerint kb több mint 80%-foglalt a merevlemeznek. Tehát inkább foglaltságot jelez valamint a merevlemez úgymond gyors szektora teljesen foglalt azaz ha még ráraksz valamit arra az 500GB-os meghajtóra a 410GB mellé akkor az adatelérés lelassul. Röviden ennyi. Nem lesz semmi baj ha piros lesz, csak annyi hogy kevés helyed marad. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts