bordello Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 Sziasztok Aki ért a programozáshoz dekodolná nekem ezt a dll-t vagy leirná hogy hogyan kell ,mert UPX nevezetű packerrel csinálták ,de letöltöttem és nekem nem müködik ez a progi . Előre is köszönöm download: http://www.mediafire.com/?ddg8is8izzbba5c Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosztur Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Nem teljesen értem mit szeretnél, a fájl valóban UPX-el (3.04) lett tömörítve/csomagolva, ha az UPX-el becsomagolt eredeti dll fájlt szeretnéd visszakapni/kicsomagolni, akkor azt az UPX-el -d opcióval teheted meg (upx -d lybrar.dll, UPX3.04+), de mit érsz el vele, hogy kicsomagolod? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bordello Posted December 22, 2011 Author Share Posted December 22, 2011 A dll -be spam van beépitve ,ha vissza tudom kodolni ,akkor a spam helyére zéró byte-ket irok a winhex-el ,csináltam már ilyet ,csak az a dll nem volt packerrel csomagolva ha a winhex-el megnyitom a dll-t akkor a szövegre rá lehet keresni és kitudom iktatni. Letöltöttem az UPX-et de nem tudom mit csináljak vele mert nem történik semmi ha rákattintok az egérrel Nem ismerem a program nyelveket , -->UPX-el -d opcióval teheted meg (upx -d lybrar.dll, UPX3.04+)<-- ez szerintem DOS-parancs lehet ,amit sajnos nem ismerek. Ha megtennéd hogy kicsomagolod azt sokat segitene. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosztur Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 áh, így már értem, miért kell Törölve! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bordello Posted December 22, 2011 Author Share Posted December 22, 2011 Köszönöm a segitséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts