daver88 Posted Május 1, 2007 Share Posted Május 1, 2007 Aki tud segíteni ennek telepítésében, használatában, lécci írjon. köszi Suse Linux 10.1-em van, aki tudja mit kell leszednem vagy nemtom az írjon. kösz. ja és kezdő vok linux téren, úgyhogy érthetően :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 1, 2007 Share Posted Május 1, 2007 http://en.opensuse.org/Wine#Repositories Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Május 1, 2007 Author Share Posted Május 1, 2007 amikor megnyitom az rpm fájlt, és elkéri a jelszót utána valami hibát ír ki, és kiírja, hogy result=1. és megáll az egész! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
automi Posted Május 1, 2007 Share Posted Május 1, 2007 Ez milyen progi? Nem olyan, mint a CrossOver? Ez olyan progi amivel windows-os progikat lehet futtatni linuxon? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Május 1, 2007 Author Share Posted Május 1, 2007 az lenne, ha sikerülne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
automi Posted Május 1, 2007 Share Posted Május 1, 2007 Az f*sza, mert váltani akarok windows-ról, csak ugye egy két program nincs meg linuxon, amire nekem meg szükségem lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Május 3, 2007 Author Share Posted Május 3, 2007 szóval, telepítésnél kiír egy ilyen hibát: error: Failed dependencies: libc.so.6(GLIBC_2.4) is needed by wine-0.9.36-12.1 liblber-2.3.so.0 is needed by wine-0.9.36-12.1 libldap_r-2.3.so.0 is needed by wine-0.9.36-12.1 ezzel mit kezdjek?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Cipriani Posted Május 4, 2007 Share Posted Május 4, 2007 Függőségeket akar. De mindenek előtt, ha időd van, akkor katt ide De én úgy emlékszek, hogy nekem nem kért függőségeket csak ne dupla klikkel nyisd meg. Katt az ikonra jobb egérgombbal, Megnyitás ezzel > Szoftver telepítése. Beírod a root jelszót és innentől hibátlanul kéne mennie. Ha mégse sikerül, akkor telepítsd a hiányzó csomagokat: libc.so.6(GLIBC_2.4) liblber-2.3.so.0 libldap_r-2.3.so.0 Ezen csomagok után első lépésként a csomagkezelőben kutakodj. Vagy próbáld meg a terminálba kiadni ezt a parancsot rootként: yast2 -i wine Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zodyac Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 Tudtommal a 10.1 suse telepítőjén rajta van a wine.Ha mégsem telepítési forrásként add meg az opensuse ftp-jét vagy valamelyik mirrort,és már telepítheded is függőségekkel együtt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_HeadShotGaMeR Posted Április 16, 2008 Share Posted Április 16, 2008 Ez a legjobb Windows emulátor linuxra Emuláltam az Alcohol 120%ot és a Steamot aki leakarja szedni: http://winehq.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadDave Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Miért van az, hogy nincs egérmutatóm? Se a wine beállítás ablakban, se a win-es progikban. Mi lehet a probléma? A legújabb wine van a gépen. jah és ubuntu 8.04-et használok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 nekem az lenne a problémám hogy amikor megnyitom a játékok(fifa2003) kiválasztom a csapatokat miután betölti a mecset elsötétül minden... hang van csak kép tünik el néha más játékal is előfordul Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts