daniel_1031 Posted Június 27, 2010 Share Posted Június 27, 2010 Maradt minden, köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Június 29, 2010 Share Posted Június 29, 2010 Hogy érted, hogy maradt minden? Leírnád a jelenlegi felállást? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Augusztus 10, 2010 Share Posted Augusztus 10, 2010 Miért nem megy a topik? Egyébként megjelent a Full Circle magazin 37. száma MAGYARUL! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel_1031 Posted Szeptember 5, 2010 Share Posted Szeptember 5, 2010 Abban valaki tudna segíteni hogy lehet jól beállítani a linuxot, hogy tovább bírja az akksi? nekem így nincs meg 1 óra, Toshiba satellite a laptop, win7-el lazán megvolt a duplája is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Szeptember 8, 2010 Share Posted Szeptember 8, 2010 hogy mivel mennyi energiát takaríthatsz meg azt nem tudom mert asztali gépet használok,de az alkalmazásindító menüben a rendszerbeállításoknál átlépsz a Speciális fülre és ott lesz az energiakezelő, ahol betudod állítani hogy milyen profil kezelje a gépet ha aksiról megy és milyen hogyha bedugod a töltőt, ha alacsony az aku töltöttségi szint akkor szintén új beállításokat képes érvénybe léptetni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Szeptember 8, 2010 Share Posted Szeptember 8, 2010 daniel_1031: milyen linuxot használsz? egyébként elsősorban, compiz ki, fényerő lejjebb, prociventi szabályozása lejjebb (ha lehet). Ezek a legfontosabbak. Energiagazdálkodásban pedig az extra energy savinget választd ha van ilyened. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hawer74 Posted Október 9, 2010 Share Posted Október 9, 2010 http://www.pirateclub.hu/style_images/ambi...icons/icon1.gif Szewa! én meg vagyok elégedve az Ubuntuval,ajánlom bárkinek!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hawer74 Posted Október 9, 2010 Share Posted Október 9, 2010 ....s akinek nagyon hiányzik a Win, telepitheti a ' VirtualBox'-ba. alkalmazások/kellékek/VirtualBox OSE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djbaloo Posted Július 20, 2011 Share Posted Július 20, 2011 Sziasztok! Full Circle Magazin, magyarul: http://fullcircle.hu/ A 47. szám a legutolsó eddig, ami megjelent magyarul. Jó mazsolázgatást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Július 30, 2011 Share Posted Július 30, 2011 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Szeptember 16, 2011 Share Posted Szeptember 16, 2011 Sziasztok! Felraktam ma az Ubuntu 10.10-et az asztali gépemre, de folyamatosan 100%-on megy a proci. Fogalmam sincs miért van ez. Ez egy 2.8-as intel processzor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Szeptember 24, 2011 Share Posted Szeptember 24, 2011 Nyiss egy Terminált, írd be a top parancsot majd enter. Nézd meg mi eszi a procit, aztán az eredményt hadd lássam Kilépni a a Ctrl+C-vel tudsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sike Posted Október 8, 2011 Share Posted Október 8, 2011 Sziasztok! Ubuntura milyen virusirtót tegyek fel Előre is köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Október 8, 2011 Share Posted Október 8, 2011 Nod antivirus elég jó oda Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 9, 2011 Share Posted Október 9, 2011 Ingyenes oprendszerre fizetős vírusirtót?Na az jó lesz! Egyébként Ubuntura bőven elég az Avast vagy AVG is. Alapból nem kap be vírust szóval nem kell vírusirtó terén a legjobbra törekedni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Október 10, 2011 Share Posted Október 10, 2011 Hát mivel van újságos kód is a világon akkor szerintem mindegy én adtam egy ötletet,ennyi. Nekem a nod van ingyen,nálam ez opcionális. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 10, 2011 Share Posted Október 10, 2011 Jól van, nem az. Értem én, hogy "Úgy" ingyenes na de akkor is, hogy néz az ki, hogy egy teljesen ingyenes rendszeren hivatalosan fizetős vírusirtó van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Október 10, 2011 Share Posted Október 10, 2011 Szerintem nincs semmi abban,nekem amúgyis cég fizeti a licenc díjat,ezért van ingyen. Na de mindenki azt használ ami neki jólesik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sike Posted Október 11, 2011 Share Posted Október 11, 2011 Hali!Köszi a választ.Ubuntura fel lehet tenni u-torrentet, total commandert vagy ahhoz hasonlot az ftp letöltéshez? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Október 11, 2011 Share Posted Október 11, 2011 Ahhoz szerintem van a tárolóba alternatíva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 11, 2011 Share Posted Október 11, 2011 Hali!Köszi a választ.Ubuntura fel lehet tenni u-torrentet, total commandert vagy ahhoz hasonlot az ftp letöltéshez? A Deluge nevezetű klienst ajánlom Linux alá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Október 11, 2011 Share Posted Október 11, 2011 Hali!Köszi a választ.Ubuntura fel lehet tenni u-torrentet, total commandert vagy ahhoz hasonlot az ftp letöltéshez? Wine felrakása után ha nagyon akarod tudod futtatni őket, DE az Ubuntu nem Windows ezért nem ajánlom annyira a wines progikat főleg, hogy van alternatíva. Torrentre a már emlegetett Deluge ami nagyon hasonlít még kinézetben is Utorrentre, TC-re pedig Gnome commander esetleg Midnight Commander ha retrora vágysz KDE -s kinézetű pedig Krusader fut persze Gnome (Ubuntu) alatt is csak nem illeszkedik dizájn szempontjából annyira a felületbe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 11, 2011 Share Posted Október 11, 2011 Rengeteg alternatíva létezik Linuxra.A Gnome Commander elég jó választás viszont a Midnight C. taszító ezzel a kinézettel. Szerintem a legjobb fájlkezelô ezen OS-en a muCommander. (Meg a Double Commander is jó lesz bár az jelenleg csak béta állapotban van.) Ftp kliensben nekem csak a Filezilla ugrik be ám ennek majd részletesebben utána fogunk nézni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sike Posted Október 12, 2011 Share Posted Október 12, 2011 Hú.Köszi szépen, hogy ennyien irtatok hasznos információkat.Kipróbálom akkor ezeket! Köszike :-) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 12, 2011 Share Posted Október 12, 2011 Windows alatt is muCommandert használok és ugyanolyan jó mint a Total Commander. Ráadásul a muC alapból ingyenes. Viszont UTorrentre a QBittorrent nevű kliens hasonlít legjobban. http://www.qbittorrent.org/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Október 12, 2011 Share Posted Október 12, 2011 Double Commander nem volt ismerős ezért megnéztem (a képeket) és elég jónak tűnik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 13, 2011 Share Posted Október 13, 2011 Amúgy ma jelenik meg a legújabb Ubuntu!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djbaloo Posted Október 13, 2011 Share Posted Október 13, 2011 Már 2 órája meg is jelent! http://ubuntu.hu/ubuntu1110 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Október 13, 2011 Share Posted Október 13, 2011 Érdemes vele várni 1-2 hónapot mert akkor lesz kb. használható. Jelenleg teli van buggal mint mindig. Persze szerencséd van akkor nem találkozol semmilyen hibával. muCommander -ben létezik, hogy nincs keresés funkció ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 13, 2011 Share Posted Október 13, 2011 Hát létezhet mert magam sem találtam (még). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts