Daemon Posted Április 28, 2007 Share Posted Április 28, 2007 Van egy Nokia 3650-esünk amihez vettünk egy 256MB-os memo kártyát. Csak azt nem tudjuk,hogy hogyan küldhetnénk az adatot egyből a kártyára,mert mindig a telóra küldené a cuccost! segítségeteket előre is köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Április 28, 2007 Share Posted Április 28, 2007 Üzenetek->opcíók->beállítások->egyéb->felhasznált üzenetmemória->memóriakártya Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 28, 2007 Share Posted Április 28, 2007 a 3650 nem mmc-t támogat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Április 28, 2007 Share Posted Április 28, 2007 DE igen,csak MMC,MMC Plus,Rs-MMC,Rs-Dv-MMC karikat támogat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 28, 2007 Share Posted Április 28, 2007 csak mert a topic címében SD van :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemon Posted Április 29, 2007 Author Share Posted Április 29, 2007 jóvan na én sem tudhato mindent ÉS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 29, 2007 Share Posted Április 29, 2007 most akkor amúgy miylen kártyád van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemon Posted Április 30, 2007 Author Share Posted Április 30, 2007 őőő nem tudom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pocokakos Posted Június 11, 2009 Share Posted Június 11, 2009 Hello! Nekem is ilyen telóm van és nagyon meg vagyok vele elégedve.Csak azt nem tudom hogyan tudnám megnézni a memoriakártyán lévő adatokat. Kérlek segítsetek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Június 11, 2009 Share Posted Június 11, 2009 pocokakos: Rakj fel egy fájlkezelőt, pl az X-plore vagy Fexplorer progit, azzal látni fogod a memóriakártya tartalmát is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pocokakos Posted Június 28, 2009 Share Posted Június 28, 2009 És azt megtudná valaki mondani hogy meddig bővithető?Vettem bele egy 1 gigás kártyát de akadozik:SLehet bele SD-t is venni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 pocokakos: Ha a "legújabb" szoftver van rajta, akkor viszi az 1Gb-s karit is, de ha telepakolod, akkor belassúl a telefon. Az 512mb-s karival már nem lesz gondod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pocokakos Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Sziasztok! Egy kis segítség kellene.Szóval valami gond akadt az 1 gigás MMC+ memóriakártyámmal.Egyszer kivettem a telcsim akkuját (Nokia 3650) és a dátum beállításnál fagy.Beletettem a régi memóriakártyát majd formáztam a telefont.Bele a régi memkártya a détumot be tudtam lőni de amikor pl névjegyzékbe akarok menni akkor azt írja hogy rendszer hiba.Arra gondoltam,hogy beleteszem a digi fényképezőbe Samsung S85 és a gépen a sajátgépben jobb klikk formázás formázom.Ezt szeretném csak nem tudom hogy biztonságos-e és hogy nem lesz-e baja a fényképezőgépnek mert azt nem szeretném biggrin.gif Légyszíves segítsetek! Dj Tommy:Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Július 22, 2009 Share Posted Július 22, 2009 pocokakos: Nem kell ahhoz betenned sehova, magába a telefonba is le tudod formázni a kártyát, sőt talán ez a legjobb megoldás! Daemon:Egyébként SD kártyát nem is lehet belerakni, mert nem megy bele a foglalatba... 2 évig volt 3660-as telefonom (ugyan ez csak más a gombsora). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pocokakos Posted Július 25, 2009 Share Posted Július 25, 2009 Háth épp ez az hogy nem tudok belépni a menübe:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Mi az hogy nem tudsz belépni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts