naruto Posted Április 28, 2007 Share Posted Április 28, 2007 Na hali nagy gondom van winyot akkarok venni de a választásom a samsung és a hitachinál van de mék ajobb vagy mind kettő jó nemtudom ezzért kérek segitséget már samsungom volt vajon jobb a hitachi kérlek titeket segitsetek melyik jobb előre is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Április 28, 2007 Share Posted Április 28, 2007 Nekem Hitachi van és megvagyok vele elégedve.Nem is melegszik terhelés alatt is eddig max 37fokos volt és 3 év gari van rá ami azért nem hátrány.Samsungokat nem szeretem de ez csak az én véleményem.Jó winyó amúgy még a WD (Western Digital) is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enrobi Posted Április 28, 2007 Share Posted Április 28, 2007 A samsungról már nagyon sok panaszt hallottam sztem a Hitachi sokkal jobb. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
naruto Posted Április 28, 2007 Author Share Posted Április 28, 2007 Nagyon szépen köszi a segitséget örrök hála nektek elddöntöttem Hitachit veszek és mégegy szer köszike Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Április 29, 2007 Share Posted Április 29, 2007 Én se sok jót hallottam a Samsungról, bár azok ramok voltak.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 winyóba jó a Samsung..., ram-ba se rossz, pl. a Kingston néven adják el a tuti működő darabokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
netelek001 Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 nekem is samsung vinyóm van már lassan 1éve és nincsen semmi baja, megvagyok vele elégedve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlas Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 (edited) Tudna valaki mondani egy jó winchestert ehhez az alaplaphoz: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=493&CategoryID=1&DetailName=Feature&MenuID=47&LanID=0 Lehetőleg olyat ami 200GB fölött van (megköszönöm, ha linket is kapok), lehetőleg samsung, de más is jó lenne. Módosította Június 5, 2007 NicK Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
recko Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 A jó WDC :lol: Nekem is az van -> 20GB :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hzs3921 Posted Május 16, 2010 Share Posted Május 16, 2010 Na hali nagy gondom van winyot akkarok venni de a választásom a samsung és a hitachinál van de mék ajobb vagy mind kettő jó nemtudom ezzért kérek segitséget már samsungom volt vajon jobb a hitachi kérlek titeket segitsetek melyik jobb előre is köszi. Nem tudom, vettél-e már vinyót, de a válaszom egyértelműen: Samsung, azokból is az F3 SpinPoint 500 gigás 16M cache 1 tányéros változata ami telibe talált, pontos tipusa: HD502HJ (és csak a HJ) tesztek szerint ennél csak a Western Digital VelociRaptor sorozata gyorsabb (na jó de 10 ezret pörög és hangos és az ára 40K) harddrivebenchmark.com oldalon azt is tudod ellenőrizni, hogy miért ne vegyél Hitachit (mert rohadt lassúak..) HD 082 GJ folyadékcsapágyas SATA II 80 gigás Samut nyúzok 2008 óta, de géphasználatomra (munka és hobbi) jellemző, hogy 2010 január 7 óta az összes üzemszünetem (by Everest) mindössze 8 óra..és a Samu simán birja, nem zörög, stb.. SAMSUNG/ 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Errorka2 Posted Március 26, 2011 Share Posted Március 26, 2011 Hitachi-t ajánlom. A Western Digital megvette idén a Hitachi-t, így Western Digital Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marci11223344 Posted Március 26, 2011 Share Posted Március 26, 2011 Nekem a gépembe egy WDC WD5000AAKS-00A7B2,és egy SAMSUNG HD161HJ van,+ egy SAMSUNG HD 103SI külső meghajtónak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Március 26, 2011 Share Posted Március 26, 2011 Samsung. Évek óta használok Samsung vinyókat. Egy gyári hibásat leszámítva egyikkel sem volt még gondom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Váczi Sándor Posted Augusztus 14, 2011 Share Posted Augusztus 14, 2011 Nekem 2008-tól 2011-ig volt egy 80 GB-os Samsung merevlemezem. Nemrég cseréltem le nagyobbra, egy 250 GB-os Western Digital merevlemezre. Semmi bajom nem volt a 80 GB-os Samsunggal, csak kevesebb lett a tárhelye az idő múlásával. Ha választanom kellene a Samsung vagy a Hitachi közül, akkor a Samsungot választanám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskydog17 Posted Augusztus 14, 2011 Share Posted Augusztus 14, 2011 Ma már nagyon nem éri meg Samsung vagy Hitachi merevlemezeket vásárolni, mivel kevesebb, mint egy éven belül gyakorlatilag el fognak tűnni a boltok polcairól. Ha az ember nem akarja, hogy a garancia odavesszen, akkor két lehetősége maradt: Western Digital vagy Seagate Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladika 2009 Posted Augusztus 19, 2011 Share Posted Augusztus 19, 2011 Én inkább a Seagate-t választanám, mert nekem is az van. 9 évig volt 40 GB-os Maxtor-om, nagyon jól bírta, csak az idő múlásával kevés lett a tárhelye, ezért kellett nagyobbat vennem. Jelenleg 320 GB-os Seagate-m van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex00 Posted Április 14, 2012 Share Posted Április 14, 2012 Samsung jobb!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Április 14, 2012 Share Posted Április 14, 2012 Megkérdőjelezhetetlen érveket halmoztál fel a Samsung felsőbbrendűségére irányulóan. Fenomenális hozzászólás... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts