gokussj4 Posted Január 3, 2009 Share Posted Január 3, 2009 Azt miért írja ki hoyg amikor feltelepítek egy progit vagy vmit cydiából vagy akár iTunesból akkor tölt és a safe modeba nyomja hogy a Springboard has crashed blablabla... et azóta csinálja mióta upgradeltem a winterboardot. Ezt miért csinálja???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Január 3, 2009 Share Posted Január 3, 2009 próbáld újrarakni a winterboardot, ha utána sem megy akkor restore. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Január 5, 2009 Share Posted Január 5, 2009 Nagyon látványos Iphone video: http://www.picvi.com/2008/07/25/video-amazing-ipod-trick/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Január 5, 2009 Share Posted Január 5, 2009 Na ezt hogy a fenébe csinálta? Tök jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Lenne egy kérdésem. Azokat a játékokat hogy kell feltenni, milyen mappába ami nem installálós csak a mappája van meg??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Ezeket sFTP-n kell feltenni a /private/var/stash/Applications mappába, de nem csak a fájlokat, hanem az egész mappát. Lehetséges, hogy CHMOD-ot is ki kell osztani, ezt általában a readme fájlban leírják. Ha nincs, akkor val'szeg nincs ilyenre szükség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Köszi szépen sokat segítettél:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Már igazán jól jönne 2G-s jailbreak.. Egyébént vhol olvastam ,hogy a Touchban is van Bluetooth ez igaz?(csak nem lehet hazsnálni) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Van, de mivel szoftveresen nem lehet előhozni, így nem tudod kipróbálni. Mikrofon is van az iPod-okba, de ahhoz meg az alsó csatlakozót kell megbuherálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Hmmm érdekes ez a mikrofon.. Tudom hogy kell hozzá szoftver ,Iphone-ra most csinálták meg ,de nem hinném hogy kompatibilis lenne a I Touch-al. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Z3q3svmxuhk Ez felettébb érdekes.. Ki kellene próbálni, mert a csávónak működött. Amúgy többfélét kipróbáltam, pl a jack elosztós módszert, de semmi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 Piero ez még érdekesebb! http://szifon.com/2009/01/14/ipodtouch-2g-jailbreak-a-jatek-folytatodik.../ Már nagyon várom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 Na ez egy nagyon jó hír. Egyébként több mikrofonos megoldást is kipróbáltam, 1G-n nem működött eddig semmi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Pár nap múlva kijön a 2G Jailbreak: http://itouch.hu/2009/01/ipod-touch-2g-jailbreak-hamarosan/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 én szerintem nem fogom használni. Nincs rá szükségem Viszont egy jó ébresztő progit nem tud valaki touch-ra ? Az alappal az a baj hogy kikapcsolt állapotban nem ébreszt. Vagy olyan nincs is ami ébresztene ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Január 22, 2009 Share Posted Január 22, 2009 www.almakukac.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 22, 2009 Share Posted Január 22, 2009 nekem 2g-s nem tört touch-om van de appstore-ban nem találtam semmi jó progit ingyenest legalábbis. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 mármint nem neked szólt az almakukac polip14 az csak úgy amúgy.. ne aggódj hamarosan lesz törés 2g-re is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 ja oks amúgy én annyira nem vagyok izgatott a törés miatt. Nekem tökéletes ahogy így van mert nem játszani használom meg ilyenek. Csak egy rohadt ébresztőt rakhattak volna bele ami kikapcsolt állapotban is szól bár az sem fontos mert ott a mobil. Csak még is valahogy inkább ipodra kelnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 Az olyan felemlő ha ipod riasztására kelsz föl Sajnos ma nem lesz Sunday Funday Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 én valahogy kibírom törés nélkül de egy normális ébresztőt alkothatna már valaki. Azt még nem tudom hogy milyen érzés touch-ra kelni mert mindig kikapcsolom és úgy nem ébreszt a szemét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 3G-s iTouch kb mikorra várható? Most akkor végülis iPhone 3G-t lehet valahol függetlenül venni?pl.:iStore-ban a mammutban vagy ilyet csak úgy lehet szerezni ha függetlenítek egy T-st? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 szerintem egy ideig biztos nem lesz új touch . Független iphone-t meg gsmeknél lehet kapni. Gyári függetleneket is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Január 30, 2009 Share Posted Január 30, 2009 3G-s iTouch kb mikorra várható? 3G-s iTouch az az iPhone végülis.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Január 31, 2009 Share Posted Január 31, 2009 Lenne egy problémám. Amikor indítom a Cydiát a loading közbe kilép.Semmi szokatlant nem csináltam vele egyszer csak ezt csinálja vhogy helyre lehet hozni?? Nektek volt már ilyen?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Január 31, 2009 Share Posted Január 31, 2009 restore mindig segít =) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Január 31, 2009 Share Posted Január 31, 2009 oké de azt hogy tudom megcsinálni, hogy a zenék meg a progik megmaradjanak??? még nem kellett ujratennem a firmwaret.backupot kell csinálni vagy ilyesmi.Ha igen azt hogy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 31, 2009 Share Posted Január 31, 2009 szerintem a 3G-s touch a 3. generácoiós ipod toucht takarja amúgy tegnap olvastam hogy nyáron várható újjabb iphone és touch Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Február 1, 2009 Share Posted Február 1, 2009 oké de azt hogy tudom megcsinálni, hogy a zenék meg a progik megmaradjanak??? még nem kellett ujratennem a firmwaret.backupot kell csinálni vagy ilyesmi.Ha igen azt hogy? ha syncelve van itunes-szal akkor van backup is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 1, 2009 Share Posted Február 1, 2009 el se hiszem, h végre van JB a touch-omon azt mondjuk sajnálom, h a zenéket újra kell tennem, de ennyi belefér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts