etooo Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 tv-re kötni próbálta már vki? az ipod video-mnál ez úgy működöt, h amikor indítottam egy vid-et, megkérdezte, h akarom-e tévére küldeni a jelet, és ment is szépen. namost ennél a beállításokban sem találtam hasonlót, meg ugye lejátszásnál se kérdez... magától ismerné fel a kábelt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Én is azon gondolkozok ,hogy beszerzek egy 2G Touchot ,de sztem max karácsonyra, néztem a Pixmaniát ott elég olcsó viszont hallottam olyat is hogy megbízhatatlanok(mire ideér betörik a kijelzője,ki sem küldik)a ti véleményetek mi ezzel a céggel kapcsolatban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 pixmániát nem sokan ajánlanák ,elvileg olcsóbb mint sok más hely de előre kell fizetni és hallottam már olyat hogy késve küldték meg ilyenek. Más boltokban a touch (8gb) 64-65 körül van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
czviking Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Nos igen... Én nemrég vásároltam a pixmániánál valamit és előre kellett átutalni a pénzt, viszont csak 2 napot késtek és tökéletes volt az áru. Nem a legbiztosabb, de mostanában már nincsenek hetes csúszások. Szerintem egy próbát megér. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 most néztem hogy pixmánián 55 a 8gb-s én 60ért láttam legolcsóbban máshol de mac-es forumokon lehet találni akár olcsóbban is szerintem Ja és lenne egy olyan kérdésem hogy szerintetek 95 ezret megér egy t-mobilos hálozaton működő fekete 8gb-s iphone 3g, bontatlan ,hivatalos garanciával? Mert én attól félek hogy a szolgáltató letíltja de függetlenben nagyon drága még a cuccos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Én pixmániáról rendeltem az ipodot, 1 nap késéssel érkezett meg, teljesen épen kaptam meg, semmi baja nem volt. A TV-re kötéshez a Touch-nál már úgy tudom spec kábel kell, próbáltam haver kamerájának a kábelével, de nem ment a jack aljzatban. polip14, miért tiltaná le a szolgáltató? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 hát ki tudja honnan szedi a csávó a cuccost.. neten olvastam egy hirdetésben, de nem szoktam így venni dolgokat főleg nem ilyen drágám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 hétfőtől dominósan is kapható az iPhone Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Én is olvastam a hírt és jó ötletnek tartom. Szerintetek milyen árban lesz ? a gsmeknél olcsóbban ,150 alatt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 azt mondják, hogy a legdrágább előfizetéses konstrukció áránál több, de nem a duplája.. szóval akkor mondjuk egy 8 gigás az olyan 110-120 saccra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 az végül is nem olyan sok, de lehetne olcsóbb aztán lehet hogy 2009 elején meg lemegy még az ára 100 ezerhez közel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Az Apple népszerű készüléke, az iPhone 3G 2008. november 24-étől már Domino kártyával is megvásárolható a T-Mobile-nál. A készülék kizárólagos hazai forgalmazójának kijelölt üzleteiben az Apple iPhone 3G 8 GB-os verziója Domino konstrukcióban 134.970, a 16 GB-os pedig 139.980 forintért kapható, és a telefonhoz egy, 12 hónapon át havi 10 percnyi belföldi beszélgetést tartalmazó Domino SIM kártya jár. Kevesebbre számítottam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Na így már sokkal jobb... sztem 1 év múlva már elérhetőbb áron lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 addigra már nagyon sok hasonló vagy akár jobb mobil fog kijönni... olyan nagyon nem tudják levinni ha már most az elején ilyen magas, 100 alatt nem hinném hogy lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Ja mondjuk ez igaz... de ha megnézed csak a millerek (előfizetéssel más a helyzet,d e azért úgy sem olyan olcsó) tudják megvenni megjelenés után a telefonokat, sokan még most vesznek K800i-t. Én azt hittem hogy az enyémmel elvegyülök a tömegbe de nem pedig már 1 éve kiadták. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Polip, az tény, hogy hasonló mobilok kifognak jönni, de lekörözni nehéz lesz pár dologban az iPhone-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 hát egy év sok idő ,főleg ha ilyen tempóban jönnek ki a telefonok jönnek az érintős nokiák,az android,windows mobile 7 ... azt nem nagyon vágom hogy van az iphone díjszabásban olyan hogy díjcsomagra vállalt hűségnyilatkozat nélkül 99 990 Ft. Ha most van nekünk egy régebbi előfizetésünk már ,akkor ahhoz meg lehet venni a készüléket ennyiért amit majd az én dominos kártyámmal is tudok használni vagy kell új előfizetést is kötni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Szerintem már most le van körözve... csak azokkal az a baj hogy 160k-ba kerülnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Polip, nagy valószinűséggel új előfizu. Esetleg ha bennevagytok ilyen Kapcsolat Aranykártya Programan, akkor olcsóbban vehetitek meg, de előfizetést mindenképpen kell kötni, vagy pedig megveszed kártyásan, amihez értelemszerűen jár egy új kártya is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 hát az szívás lenne ha új előfizu is kéne ,mert azt nem használná senki... dominoban meg 40-el drágább ami azért nem mindegy mert igazából azon gondolkoztam hogy karácsonyra egy ipod touch-t kaphatnék és akkor a telefon dologgal még várok,de ha később vennék egy telefont mellé akkor megint két kütyüt kéne cipelnem és egy ipod touch + jó telefon az is már bőven 120 fölött lenne ,tehát jobban megérni egyből iphone-t vennem. A kamera valóban nem olyan fontos a lényeg a hívás,zene,net,és a könnyű kezelhetőség Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Ha mindenképpen iPhone-t akarsz, és fontos hogy újonnan legyen, nézz szét az ebay-en, vagy vaterán, itt általába szoktak fennlenni, és többnyire elérhető áron. Rizikója pedig nemigen van, mert mindkét oldalon jogi következményekkel jár az áru el nem küldése. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 majd meglátjuk mi lesz, a karácsony még messze van de ha egy jó telefon és egy ipod touch árát nézzük akkor az már egy iphone szinten van bárhogy is nézzük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 (edited) Megjelent pénteken a 2.2-es firmware, már fel is van törve! 2.2 újdonságok: - új elrendezés a Safaraiban, a google keresőnek- egy külön helyet kap a titlebar-on, így könyebben elérhetővé válik - az auto javítás (t9) kikapcsolásának lehetősége - 461 japán emoji ikon, mellyel beszélgetéseinket, sms-einket tehetjük színessebbé - új nyelvektámogatása - line-in audio akitválása, így a fejhallgató csatlakozón keresztül már hangot is rögzíthetünk akár - Google map változtatások * Google street view implementálása * Közlekedési információkimplementálása * haladási irány mutatása * Jelenlegi pozíció megosztásának lehetősége - Appstore változtatások * a kategóriákat már ikonként jelennek meg, a jelenlegi listanézet helyett * Továbbküld, és hibajelentés funkciók * Az egyes alkalmazások pontozásának lehetősége, amikor letörlöd őket a telefonodról * Podcastok letöltésének lehetősége az iTunes Wi-Fi music store-on keresztül Bár nem sok iPod Touch/iPhone felhasználó van itt, azért megkérdezem, valaki próbálta már? Én 10 perce tettem fel, természetesen jailbroken, és számomra gyorsabbnak tűnik, bár lehet csak azért mert még nincsenek fenn a Cydiás alkalmazások. Update: Személyes tapasztalat, vélemény: Amit még felfedeztem az az, hogy magyar billzetnél már QWERTZ, aztán ha nincs feltéve a MobileInstallation Crack (amiből a 2.1-esre való is jó, a szifon.com Cydia Repo-ban megtalálod), akkor az iTunes visszautasítja a crackelt alkalmazásokat, not veryfied szöveggel. Aztán .com-ra rányomsz, felugrik a .hu is billentyűzetnél. Egyelőre ennyit fedeztem fel, ha van valami frissítem. Módosította November 23, 2008 Piero Update Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Ha isten is úgy akarja akk. én karácsonyra kapok egy touchot! Mostanában nyomon követem a híreket és azt mondják ,hogy a 2.2-es firmware-ben javították a Wi-Fi problémát! De engem még az mindíg aggaszt ,hogy nem sikerült feltörni a 2G-s touchot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 lehet hülye kérdés de engem érdekelne hogy miért jó ha "fel van törve" valakinek az iphone-ja vagy touch-a? Az új szoftverekben már van App store és ott vannak ingyenes alkalmazások. Ha nekem az elég lenne amit onnan letöltök akkor nem is érdemes "feltöretni"? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Vannak ugyebár a fizetős alkalmazások. Persze hogy ezek a legjobbak. És az okos emberek ezeket megszerzik/megveszik, feltörik, és már használhatod is. Tökéletes példa erre pl a BeejiveIM kliens, vagy az UNO, de mondhatnám a hónapban kiadásra kerülő NFS Undercovert is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 áhhá,értem köszi. Szóval ha nekem elég egy ingyenes progi amivel msnezni tudok,meg pár ingyenes cucc akkor nincs is értelme "feltöretni vagy feltörni" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 ahogy mondod ,de ahogy én olvastam nem nehéz feltörni ha már megcsinálták hozzá a feltörő progit! néztem nfs:uc-ről vidit az nagyon komoly lett ipodra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Hát gyakorlatilag semmi dolgod nincs feltörés közben, csak nyomogatni két gomb kombinációját. A MobileInstallation feltörése pedig mindössze egy fájl felülírása és 755-ös CHMOD kiosztása sFTP-n vagy SSH-n. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Piero látom te nagyon vágod a dolgokat:Neked mi a véleményed a tokról nem csúfítja el?(touch) Mert azt hallottam ,hogy megéri minél hamarabb venni mert a hátulja hamar zsebkarcos lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts