asbi Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 stylus-szal nem lehet használni! más a nyomáspontja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Október 1, 2008 Share Posted Október 1, 2008 Ehhez még annyit, hogy az iphone képernyője nem a nyomáson alapul, hanem a bőr mikrorezgéset érzékeli. Tehát ha egy cerkával bökdösi valaki, ne csodálkozzon ha nem fog menni. Hogy hol olvastam, már nem tudom, de mondták is nekem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Október 1, 2008 Share Posted Október 1, 2008 Nálunk ha nem garanciális gond van vele pl. leesik és elreped a kijelző nem javitják! Lehet venni másikat. Magyarul ha elromlik miután lejár a gari vagy megcsinálja a tulajdonos maga,vagy kidobja a kukába. Magyarorzágon is igy van? Van rá szerviz aki garancián kivül is megszereli (habár ha jól tudom ezeket nem szerelik hanem cserélik)? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meszi9 Posted Október 1, 2008 Share Posted Október 1, 2008 nekem van iphone-om, még az első kiadás és azt ha leejted a földre nem reped meg a kijelző elég strapabíró telefon szóval nem nagyon tudod fizikailag tönkretenni ha csak nem dobod be a fürdőkádba , egyedül az aksival vannak gondok egyeseknél fél-egy év után, de asszem azt 10 ezerért kicserélik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Október 1, 2008 Share Posted Október 1, 2008 Nálunk ha nem garanciális gond van vele pl. leesik és elreped a kijelző nem javitják! Lehet venni másikat. Magyarul ha elromlik miután lejár a gari vagy megcsinálja a tulajdonos maga,vagy kidobja a kukába. Magyarorzágon is igy van? Van rá szerviz aki garancián kivül is megszereli (habár ha jól tudom ezeket nem szerelik hanem cserélik)? szerintem ez mindenhol a világon így van.. az nem garanciális hiba, ha leejted. ha meghal benne a 3G chip mondjuk, akkor minden további nélkül cserélik, de amit te okoztál azt nem.. asszem Pesten az xms-nél lehet próbálkozni szervízeléssel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Október 1, 2008 Share Posted Október 1, 2008 Egyébként nem lesz újlenyomatos az egész kijelző? De azt azért ne mondjátok már hogy pl. egy HTC Touch HD nem veri oda.. jajj WM és? Az is elég jó... nekem a PC-s változattal sincs semmi bajom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Október 1, 2008 Share Posted Október 1, 2008 egy idő után ujjlenyomatos lesz a kijelző, de ezért van hozzá a törlőrongy.. kezelhetőségben és logikában biztosan nem veri oda.. paramétereiben is hasonlóak.. nehéz lenne olyat mondani, hogy odaveri. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Október 1, 2008 Share Posted Október 1, 2008 Kamerába jobb, RAM-ba, ROM-ba és prociba nem tudom. iPhone-ba nekem csak a kezelhetőség tetszik, jó lenne csak nem ennyi pénzért főleg úgy hogy nagyon nem beszélek ennyit, 4GB-ot össze netezni nem olyan könnyű szóval nem használnám ki. A Meizu M8-at is iPhone Killer-ként emlegetni, majd kiderül hogy mi lesz abból meg ebből a HTC-ből, az árára leszek nagyon kíváncsi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Október 2, 2008 Share Posted Október 2, 2008 A téma átnézve és megtisztitva a nem ide való dolgoktól!Kérem a résztvevőket,hogy kultúrált módon folytatódjon a társalgás. Köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 2.2-ben lesz már copy-paste és hamarosan jön az Adobe iPhone-ra írt flash-e is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 a frissítések után még jobb lesz ,már csak egy jobb kamera meg gps kéne és szinte tökéletes lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 Hello srácok megint én! Tudnátok nekem pár helyet mondani ahol az amcsiból hozott iPhone lehet európai hálózatra függetleníteni? Az iPhone első generációs. A 2. generációs iPhone sehogy se menne az itthoni 3G-n? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 elvileg ezzel a turbosim-es megoldással lehet a 3G-t is "függetleníteni" az első generációs-t simán lehet unlockolni, minden gond nélkül! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 Letudnád írni/tudnál róla v.mi linket küldeni hogy hogyan kell? előre is thx. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1755 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 Akkor ezzel ki lehet lockolni a 3G-t is? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 nem, 3G-t szoftveresen nem lehet függetleníteni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 Ok köszi! Még egy kérdés: Ha alapból kártyafüggetlenül venném akkor is kéne az európaiasítás foglalkozni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 vettem egyet a "telefon nélküli verzióból", egy hete használom, és meglehetősen tetszetős a kütyü, eddig csak(?) három gondom van vele: baromi drága volt, a multitasking hiánya, és a wifi egy kalap ... de utóbbit remélem hamarosan orvosolják egy frissítéssel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 milyen az a telefon nélküli verzió? én most a 3g-t 145 körül láttam (8gb) függetlenbe . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 ipod touch.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 Mi a probléma a WiFi-vel? Tény, hogy gyengébb, mint ami a laptopokban van, meg némelyik telefonban, de nekem még gondom nem volt vele. Egy problémám akadt mindössze, az is egyszer, hogy ugyebár nekem tört szoftver van rajta, és egyszer megelégelte az állandó piszkálásomat, és semmire nem reagált. Nyomtam a Home gombot, nem jött be a kép. Próbáltam a power gombot semmi. Reseteléssel oldottam meg. Van még egy másik dolog, amit ugyan ki lehet tokkal küszöbölni, de én még ott nem tartok. A hátulja nagyon karcolódik. Egyébként jelenleg ilyen az enyém: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 az ipod touch (8gb) annyira már nem drága ,bár ugye jóval az mp4 lejátszók fölött helyezkedik el árban.De én nem mernék rá tört szoftvert rakni mert bármi gond van akkor a garinak annyi ugye? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 Elvileg igen, de ha elromlana, amire eléggé kicsi az esély, akkor egy restore, és máris visszakerült a jogtiszta, eredeti szoftver. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 a 8as már tényleg nem olyan drága, de én 32íest vettem Piero: wifivel baj? kezdetnek, h nem tud wpa/wpa2-es hálóra csatlakozni, aztán az érzékenysége se a legjobban van beállítva: megnézem milyen hálókat lát, mindegyik mellett csak egy csík van, ha rácsatlakozok pedig már max.. ez még így nem olyan gáz, viszont pl. fősulin az audmax-ba, már nem is látta a hálókat, szünetben kimentem a folyosóra, felcsatlakoztam, majd utána már bent is maxon volt a jel -.- ezenk-vül ha egy nyílt hálóra csatlakozok, akkor sokszor előfordul, h a pipa megjelenik a kapcsolat mellett, de a kis wifi ikon fent a sarokban nem, és így nem is lehet a hálózatot használni, csak a wifi ki-be kapcs segít.. és ezek nem csak egyedi problémák, sajna a 2G szoftja gázos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 Ez igencsak meglep, nekem ilyen sosem fordult elő. Nekem a 8 gigás van egyébként, bár ez a dolog szempontjából nem lényeges. 2.1-es jailbroken szoft, a wifi jelerősség jelzése valóban nem a legtökéletesebb, én is tapasztaltam már. Amúgy hogyhogy nem tudsz csatlakozni wpa/wpa2-re? Nekünk itthol wpa hálózat van, gond nélkül csatlakozik, havernál pedig wpa2, nála szintén probléma nélküli. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 detto, iPhone is csatlakozik wpa2-re itthon.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 tudom, írtam is, h a 2G-s touchal vannak csak wifis bajok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deaf Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Sziasztok! Most vettem egy új 2.1es Iphone 3G-t és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom elérni azt, hogy ne menjen fel az internetre minden kis apróságért.A 3G-t és a Fetch new datat már kikapcsoltam de még így is néha felmegy.Hogy lehetne megcsinálni hogy csak wifit használjon az internetezésre ? Le tudnád írni légyszives hogy milyen alkalmazások használnak internetet ? ( Azt tudom hogy a youtube,stocks,maps,weather,iTunes és App Store használja de a többinél nem tudom.) A calendar,clock,calculator,és notes nem használja ugye ? Vagy az iphone mikor használ egyáltalán internetet? Csak úgy magától nem szokott felmenni és frissítgetni ugye ? Előre is kösz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 "A calendar,clock,calculator,és notes nem használja ugye ?" nem használják. "Csak úgy magától nem szokott felmenni és frissítgetni ugye?" soha. bár megjegyzem 3G nélkül nem sok értelme van a telefonnak.. azok az előnyei vesznek el amik kiemelik az átlagtelefonok közül.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts