polip14 Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 hát gsm boltokban lehet kapni már elég régóta . valahol 140-200 között mozog szerintem. Az első generáció pedig 100 alatt van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 a gps és a gyorsabb adatátviteli módok mellett van még lényeges különbség a kettő között? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 a hátlapja.. aki nem használja a 3G-t annak fölösleges megvennie, tökéletesen megfelel neki az első generációs is! 70 körül lehet itthon is kapni jó állapotú használtakat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 De aki nagyravágyó, és türelmes, az megvárhatja a legújabb 3G-s iPhone-t, amely külsőleg is, valamint belsőleg is megújult, nekem nagyon tetszik a képek alapján. Egyébként ez az új készülék tegnap lett publikálva az Apple konferencián. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 szerintem az új iPod Touchra gondolsz.. új iPhone-t nem mutattak be! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 Oops.. Valóban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 kicsit én is meglepődtem hogy máris új 3g a touch az nagyon jól néz ki ,ez a tükör+fém hátlap... pénteken jön a 2.1-es szoftver aztán kíváncsi vagyok hogy melyik hiábak javították ki benne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 ha már a szoft a téma: a touch és az iphone kompatibilisak szoftveresen? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 Ha arra gondolsz, hogy ami megy iPhone-on, az megy-e iPod Touch-on, akkor a válasz igen, kompatibilisek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Hy! az lenne a kérdésem hogy ezeket az iPhone-okat ki lehet-e flashelni mert nekem Amerikából hozna a rokonom nagyon olcsón és azt hallottam hogy át lehet állítani valahogy Európai hálózatra. Én amúgy ha veszek iPhone-t sztem akkor veszek mellé egy N82-t is.A 2sztem jól kiegészítené egymást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 2 telefon minek? akkor inkább már ipod touch + n82.. első generációs iPhone-t lehet függetleníteni, 3G-t nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gergo10 Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Kita100 mennyiért hoz a rokonod iPhonet? most meek ki floridába és érdekelne még is mennyi!? írj pm-et pls Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 én is úgy vennék majd iphone-ot vagy ipod touch-t hogy mellé egy jó telefont. Csak nem tudom hogy a jó telefont majd egy első generációs iphone-al vagy esetleg ipod touch-al egészítsem ki.Szerintem touch lesz mert a programokat ugyan úgy tudom használni rajta telefonálni meg ott lesz a telefon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 2 telefon minek? akkor inkább már ipod touch + n82.. első generációs iPhone-t lehet függetleníteni, 3G-t nem. Mert van keret rá és minek vegyek touchot ha annak az árából kijön már egy iPhone is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Az iPhone tudja azt amit az N82. Akkor mégis minek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 nem tudja azt .... nekem nincs rá keretem ,örülök ha egy jó telefon összejön viszont az ipod touch már nincs rossz árban ,65 körül lehet kapni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Valóban, miért hordanál magaddal két dolgot, mikor egyben is megvan? Nyilván van akinek többet ér egy Nokia, de akkor ne vegyen iPhone-t. Ha lenne keret, én sem iPod Touch-ot vennék, hanem iPhone-t. A kettő ugyanaz, csak természetesen az iPod nem tud telefonálni, nincs benne kamera, bluetooth, valamint hangszóró. (Sry ha valamit kihagytam.) Jah, és az iPod emiatt picivel gyorsabb, és nem laggol azon a néhány helyen, ahol az iPhone igen. Nálam a felállás egy 8GB-os iPod Touch lesz a mostani SE k750i mellé. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Mert van keret rá és minek vegyek touchot ha annak az árából kijön már egy iPhone is. mert tök fölösleges 2 telefont hordani? ha annyira lóvésak vagytok inkább vegyél az iPod mellé valami agybadugós csodafülest.. a pénzt ugyanúgy elszórtad, ugyanúgy menő leszel, csak értelmes dologra ment el +30k Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 én is azért vennék egy telefon mellé touch-t mert mint írtam már 65 körül lehet kapni míg az iphone kicsit drágább(az első generációs 90 körül van függetlenbe kevés garival..). A touch-al kihasználhatnám az ipod funkciót ,a programokat,és wifit. A telefont pedig hordanám magammal akkor is amikor nem kell a touch, kamerája jobb mint az iphone-é meg ilyenek. Fölösleges egy touch meg egy iphone egy helyen szerintem de ha megtehetném lehet vennék én is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 mert tök fölösleges 2 telefont hordani? ha annyira lóvésak vagytok inkább vegyél az iPod mellé valami agybadugós csodafülest.. a pénzt ugyanúgy elszórtad, ugyanúgy menő leszel, csak értelmes dologra ment el +30k Mért szted az iPhone nem értelmes? Tesómnak van iPod 8GB-s de nekem annyira nem jön be sajnos.Azért 2telefon mert mind2 tetszik és nem tok választani iPhone:nagyon szép,érintős meg minden de nálam ha telefon akkor alap hogy 0-9 billentyűzet. Megaztán nekem amerikából fogják hozni az iPhone-t ahhol sokkal olcsóbb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 de, értelmes.. itt csücsül az enyém az asztalon.. csak azért nem értem, mert ha alap a 0-9, akkor fölösleges az iPhone phone léte a számodra. ugyanazt tudja mint a Touch, csak telefonálni is lehet vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 De ha közel egy árban vannak akkor inkább veszek egy iPhone-t kitudja lehet jól jön még majd a telefon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 mondjuk neked tényleg jobb úgy de pl én nem nagyon tudnék külföldről iphone-t venni tehát ha megnézzük hogy kb 30-al olcsóbban és persze több garanciával vehetk itthon touch-t egy jó telefon mellé akkor nekem az éri meg jobban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BZF*_*kenny_evo Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Hmm, folynak a viták, én meg közben vettem egy 8Gigás 3G-t... Hát, eddig iszonyat jó, iPod minőségű videó, hang, a játékok is nagyon szuperek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 Az Apple bejelentette, hogy az iPhone 3G ultrakompakt kialakítású gyári töltőkészüléke bizonyos körülmények között áramütéssel fenyegethet. A vállalat arra kéri azokat a felhasználókat, hogy akik az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban, Japánban, illetve bizonyos Latin-Amerikai országokban vásároltak iPhone 3G-t, azok mostantól ne használják annak akkumulátortöltőjét. Arról sajnos nem szól a fáma, hogy körülbelül hány millió darab töltőt kell visszahívnia a cégnek, mindenesetre a magyar piacra szánt iPhone 3G telefonokat szerencsére nem érinti a probléma. hát megúszták a magyar 3G-sek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 Kösz hogy szóltál én most készülök iPhone-t venni Amerikából. Amerikában is kapható 3G-s iPhone és ha igen az megy itt Europában is? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 nem, nem megy itt. nem lehet függetleníteni a 3g-t szoftveresen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 látom nem csak én gondolkodom teló+touch kombóban.. akinek már van phone/touch attól kérdezném, h a safari tudja-e tördelni a szöveget, vagy oldalra is görgetni kell? illetve, h a kijelzőt lehet-e stylus-al is használni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 A Safari a szöveget nem töri meg ahogy én láttam, az egész oldalt lekicsinyíti, és sokszor rá kell nagyítani, hogy olvasható legyen, és ott bizony oldalra is kell görgetni. Másik kérdésedre nem tudom a választ a stylus ismeretének hiányában. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 Ha ujjal lehet akkor sylus-al is nem? De sztem nem jó dolog, nekem is van de nem használom... vagyis csak akkor ha rajzolgatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts