Marco_HUN Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 Hétvégén alkottam egy turmixot nem tudom ijet lehet e fel tenni de én felrakom max kapok még 25% figyelmeztetést(nem izgat ) Nah hát ugy készült a nagy mű hogy volt otthon fagyasztott megy és nem volt kedvem rétest csinálni de el kellett használni vmire. Így hát felötlött a terv hogy én ma megy turmixot fogok csinálni. A recept: volt kb. fél kiló megy kell bele kb. 2deci tej meg raktam bele cukrot hogy ne legyen savanyú meg izlés szerint fahéjjat meg egy evőkanál rum aromát Elkészítés mindnet bele rakunk a turmix gépbe és összeturmixoljuk . Ha savanyú akkor még cukrot rakunk bele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 Ez jól hangzik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GerryZ Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 (edited) Pirate turMIX ínyenceknek(by én) Ha 'melegre'vágysz: Fehércsokis Fahéjas Forrócsoki Hozzávalók: - 2 dl tej -1 fehér tábla csoki (boci vs. milka) -1 kiskanál forrócsoki por (cadboury-s vagy jó a kakópor - fél kiskanál cappucino por - egy icipici fahéj Tegyük az egészet egy pohárba aztán a mikoraba kb. 2 percig aztán az egészet turmixba (gyorsan!!) és szivoszállal ajánlott inni! Ha'hűsítő hidegre' vágysz: Meggyes Fahéjas Csokis turMIX Hozzávalók: - 250 gramm megy - 2 dl tej - fél kiskanál kakópor - fél kisnál őrölt fahéj - 1 kanál cukor Bele a turmixba mindent! Módosította Augusztus 29, 2007 spirituell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankcsapas Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Kövi szépen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy1210 Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 hmm fincsinek tűnik, nincsen turmixom, az helyett mivel tudnám megcsinálni? :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sztiki Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 lábbal. mint régen az öregasszonyok mikor a szőlőt szedték és bort csináltak belőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Andy sztem merülőmixer is jo az csakvan:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 kipróbálom!! thanx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kistigris Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Jónak néz ki ezt ki fogom próbálni köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GerryZ Posted Július 1, 2007 Share Posted Július 1, 2007 nincs mit mindenkinek - turmix helyett...hmm.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 huh mi anno, mikor még kicsi voltam MINDENFÉLE turmixot kipróbáltunk, de nem szabad bármilyen gyülölcsöt beletenni, hiába hangzik furcsán. Pl. a ribizlis turmix irrdatlan rossz De nem szabad elkeseredni, próbálkozni kell kis adagokban! Amúgy nem tudjátok h mi a különbség a sima turmix és a külföldi tejturmix (milkshake) közt? Scooby dooban láttam először 10 éve és azóta nem kaptam választ:( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts