bimbambu Posted Október 19, 2006 Share Posted Október 19, 2006 szia kedves pick! hááááát, ellent kell, hogy mondjak, mert a mai világban a fiúk igenis hordják a babarózsaszínű cuccokat! rengeteg sportos pólók, pulóverek, nyakkendők stb.... vannak, mert divatszín! a széltől is félő, icipici vékony hangú fiúcska pedig nagyon sok van, rengeteggel lehet találkozni a plázákban, kicsit önimádóak, magamutogatóak, és legtöbbször homokosak is! szóval ez nem újdonság. szóval ebből kiindulava igenis lehet fiú. szipi Ez igaz de amikor ez íródott akkor ez még nem volt elterjedt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 19, 2006 Share Posted Október 19, 2006 szia kedves bimbabu! el volt ez terjedve, csak legfeljebb nem kapott ekkora nyilvánosságot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Október 19, 2006 Share Posted Október 19, 2006 Ja Az milyen durva lenne.A Vatikánban biztos betiltanák. Ja és ami még idevág a témához: A legdrogosabb film a Micimackó! Malacka parázik- bélyeg Füles lassú- fű Tigris ugrál- speed Micimackó dülöngél- heroin Egyértelmű- Róbert gida a díler! :lol: Ki látott már talpig rózsaszínbe öltözött, a széltől is félő, icipici vékony hangú fiúcskát? Max az oviban, ha malackának öltöztették farsangkor. Tuti lány!! már elnézést... de milyen szín e legyen egy disznónak? kék?!?!?!?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Október 20, 2006 Share Posted Október 20, 2006 Egyikse. Mivel még a f*sza nem lóg, ezért nem fiú. Hát a punciját se mutatta még meg nekem de gondolom az. Ha már a hangjából kell eldönteni, akkor lány, mert ha fiú akkor tuti, hogy b*zi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted Október 31, 2006 Share Posted Október 31, 2006 Ennyi hozzáfűznivalóm van: [attachmentid=1797] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BDaWe Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Kicsit utánakerestem neten, hogy mégis a Milne által megírt könyvben, milyen nemű is Malacka. Malackára a 'he' névmást használta, Micimackóra pedig a 'she'-t, szóval feltételeznem kell, hogy Malacka fiú, Micimackó pedig lány XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Szerintem is fiú Malacka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saraskatlan Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 szerintem fiú, de lehet átesett pár m?téteten, a mai világban soha nem lehet tudni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hundii Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 szerintem fiú( de lehet n?b?l opertáltál át ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakarotto Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Én láttam egyszer róla képet feln?ttkorába a Mórickába... És ott fiu wolt.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevcsenko Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 szerintem tuti lány xd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Walt Disney, és várjuk h mit válaszolt Szvsz hímn?s a malacka, mint a giliszta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.k Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Szerintem lány mert mindig micimackoval járnak együtt :P :P :P De lehet hogy micimacko a fiukat szereti Nem tudhatom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 jó kérdés.... szerintem transzvesztita :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Ha van fogós kérdés akkor ez az!! Én lányra voksoltam, de hogy igazából milyen nemű....? Nem tudom, de lehetséges, hogy a történetek szemszögéből nem is lényeges?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cracker_mark Posted Április 12, 2007 Share Posted Április 12, 2007 eredeti szinkronban FIÚ leglábbis remélem h a John Fiedler nevü fickó hímnemü... a legeslegelsö Micimackó mesében nem 100% h ö volt, de a többi egészestésben igen. (utánanéztem) a Piglet's Big movie (Malacka a hös) ban is ö nyomja a szinkront. az pedig a címéböl ítélve télleg róla szól... az a poén h magyarul télleg nö szinkronizálta :S amugy szerintem tranzi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Április 12, 2007 Share Posted Április 12, 2007 Attól függetlenül hogy még kiskoromban néztem egyértelmű hogy fiú, asszem párszor mondják v iesmi . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Április 12, 2007 Share Posted Április 12, 2007 szegénynek kisebbségi komplexusa és dadog is meg a rózsaszínű ruci :? sz'al sztem fiú és homokos és azóta dadog mióta egy lovacska megkamatyolta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szenoo Posted Április 12, 2007 Share Posted Április 12, 2007 Egyértelmüen semleges!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aerox001 Posted Április 12, 2007 Share Posted Április 12, 2007 vagy fiu lánynak öltözve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joey1988 Posted Április 12, 2007 Share Posted Április 12, 2007 nincs neme...vagy> fiatal fiu, olyan 8 éves körüli, tehát még nem lépett a serdülő korba gumiszoba powa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Április 12, 2007 Share Posted Április 12, 2007 Fiu! Egyértelműen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissember Posted Április 12, 2007 Share Posted Április 12, 2007 Hát... Egy német szóval fogalmazva szerintem malacka ,,das". De az is lehet ,hogy hímnős. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Április 13, 2007 Share Posted Április 13, 2007 Szerintem fiú, de ez tényleg nehéz kérdés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 háát asszem, talán, fiú... de ha lány lenne biztos lenne a hajában szalag meg ijenek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wabaky Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 Sztem lány! A szinkronhangja olyan rekettes csaj hang! De ennyi erővel Micimackóról is kérdezhetnénk, neki se lóg semmi ott lent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Church Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 Kicsit utánakerestem neten, hogy mégis a Milne által megírt könyvben, milyen nemű is Malacka. Malackára a 'he' névmást használta, Micimackóra pedig a 'she'-t, szóval feltételeznem kell, hogy Malacka fiú, Micimackó pedig lány XD Én forditva tudtam, most 1 világ dölt össze bennem Malacka akkor fiú és Micimackó lány???? :o Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenderendre Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 csak lány lehet, lány hangja van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wicska Posted Április 21, 2007 Share Posted Április 21, 2007 Szerintem lány , mert ilyen nyafka srácot még rajzfilmben sem lehet látni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sky93 Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 allítólag fiú de szerintem inkább hasonlít egy kis csjszira a viselkedésével Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts