Pityuu Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 lány... miért lenne fiú? sztem a magyarhangja is női hang! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Június 27, 2006 Share Posted Június 27, 2006 Malacka egy öreg nekrofil, akinek van pedofil hajlama is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Június 29, 2006 Share Posted Június 29, 2006 Szerintem fiú, hiszen olyan jól elvannak Micimackóval. És mint tudjuk Micimackó minden köcsögöt kinyal Erről egyébként bátyám sms-e jutott eszembe : "Születtek kismacskák, 1 fiú, 1 lány, 1 buzi " Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fruboka Posted Július 1, 2006 Share Posted Július 1, 2006 (edited) lány... miért lenne fiú? sztem a magyarhangja is női hang! A magyar változatról feltétlenül meg kell jegyezni, hogy a szokásos magas minőségben készült el, a klasszikus hangok (Micimackó - Mikó István, Tigris - Bács Ferenc, Nyuszi - Szacsvay László, Malacka - Földessy Margit) mind szokás szerint kitettek magukért használni kell a google-t Módosította Július 1, 2006 fruboka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Július 1, 2006 Share Posted Július 1, 2006 lány... miért lenne fiú? sztem a magyarhangja is női hang! a dragon ballban is női hang volt mind Son Gohan, mind Son Goten hangja (ugyanaz volt) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vista Posted Július 2, 2006 Share Posted Július 2, 2006 ez a kérdés válaszatok szoknya nincs nyakkendöje sincs de az egész mesében mindenki nemtelen csak robert gida nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Július 2, 2006 Share Posted Július 2, 2006 Szerintem fiú a hangjából ítélve! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Július 2, 2006 Share Posted Július 2, 2006 Próbáltam dönteni de nem ment Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Július 2, 2006 Share Posted Július 2, 2006 Szerintem valami köcsög transzvesztita.Fojj de utálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Július 3, 2006 Share Posted Július 3, 2006 Szerintem Lány Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barna74 Posted Július 6, 2006 Share Posted Július 6, 2006 Lehet hogy nem is malacka...?De az biztos hogy nem fiú!Beszélő kancsó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaM14 Posted Július 19, 2006 Share Posted Július 19, 2006 Transzfesztita :D nah jo nem, sztem talán fiu bazzze miyen nehéz ezen még filozni iss Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Július 25, 2006 Share Posted Július 25, 2006 Szerintem nincs pontosan megírva hogy fiu vagy lány, talán úgy gondolták így rejtelmesebb a mese Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunyi Posted Július 25, 2006 Share Posted Július 25, 2006 szerintem fiú, legalábbis arra szavaztam bár ahhoz hogy biztosra menjünk fel kéne hogy boncoljuk, ha már a rajzolók lehagyták a "műszert" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGodfather Posted Július 25, 2006 Share Posted Július 25, 2006 sztem ember volt. fiuból lánnyá operált ribanc ,akit elb*sztak az operáció alatt és a végén egy disznó lett belőle:D FIU egyértelmüen......csak meleg..... ja és ő a LEGNAGYOBBB AAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRCCCCCCCCCCCCCCCCCCC! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Július 25, 2006 Share Posted Július 25, 2006 FIU vagy nagyon férfias a hangja nah ez se egy legyen ön is milliomos kérdés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Október 16, 2006 Share Posted Október 16, 2006 vuknak is nő volt a magyarhangja mégis eredetileg fiú nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariszt Posted Október 16, 2006 Share Posted Október 16, 2006 Hát transzfesztita . Ha meg nem akkor meg fiú, és azért ilyen, mert a kisgyerekeknek igy sokkal szimpibb! Akkor már pedofil is? Pedig én ugy szerettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 17, 2006 Share Posted Október 17, 2006 sziasztok! szerintem fiú! szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimbambu Posted Október 18, 2006 Share Posted Október 18, 2006 Sztem lány de ha nem akkor v b*zik.A hangja is inkább lányos meg azt is hallottam h vhol miatta tiltották be a micimackót mert erkölcstelen volt v mi.De ebbe nem vok biztos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimbambu Posted Október 18, 2006 Share Posted Október 18, 2006 De komolyan én ezt hallottam.Ha lesz időm utánanézek pontosan és majd leírom ha tényleg volt ilyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muki1001 Posted Október 18, 2006 Share Posted Október 18, 2006 (edited) Hát lol de nagyon!! Végigolvastam a topikot, és én azt hittem, hogy micimackó van a teritéken!!! Hát lol!! Szégyelem magam!! Módosította Október 18, 2006 Muki1001 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimbambu Posted Október 18, 2006 Share Posted Október 18, 2006 Kitiltották Malackát az egyik kormányellenőrzés alatt álló török televízióból. Az efajta cenzúra gyakorlatilag kivitelezhetetlen, ezért a TRT televízió az egész Micimackó sorozatot levette a műsorról. Malackának – s vele együtt Micimackónak – azért kellett távoznia, mert a moszlimok számára a sertés tisztátalan állat, az iszlám vallás tiltja is a disznóhús fogyasztását. Közben a kereskedelmi csatornákon változatlanul fut a műsor, és a Micimackó sorozat kazettái és dvd-éi minden további nélkül kaphatók a török boltokban. (mno) Na ezt találtam.Még majd keresek de sztem erről hallottam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Október 18, 2006 Share Posted Október 18, 2006 Kitiltották Malackát az egyik kormányellenőrzés alatt álló török televízióból. Az efajta cenzúra gyakorlatilag kivitelezhetetlen, ezért a TRT televízió az egész Micimackó sorozatot levette a műsorról. Malackának – s vele együtt Micimackónak – azért kellett távoznia, mert a moszlimok számára a sertés tisztátalan állat, az iszlám vallás tiltja is a disznóhús fogyasztását. Közben a kereskedelmi csatornákon változatlanul fut a műsor, és a Micimackó sorozat kazettái és dvd-éi minden további nélkül kaphatók a török boltokban. (mno) Na ezt találtam.Még majd keresek de sztem erről hallottam. hát jóvan.. vallás... az azért más, mintha azért tiltanák le, mert b*zis hangja van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimbambu Posted Október 18, 2006 Share Posted Október 18, 2006 (edited) Hát jó de én nem mondtam h azért tiltották be mert b*zis a hangja de ha félreérthatő voltam sorry.De amúgy milyen hülyeség mert azon az egy csatornán kívül mindenhol játszák. Módosította Október 18, 2006 bimbambu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Október 18, 2006 Share Posted Október 18, 2006 Ez van... ez olyan mint ha betiltanák hupikék törpikéket mert hókuszpók sátánista Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimbambu Posted Október 18, 2006 Share Posted Október 18, 2006 Ja Az milyen durva lenne.A Vatikánban biztos betiltanák. Ja és ami még idevág a témához: A legdrogosabb film a Micimackó! Malacka parázik- bélyeg Füles lassú- fű Tigris ugrál- speed Micimackó dülöngél- heroin Egyértelmű- Róbert gida a díler! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tónó Posted Október 18, 2006 Share Posted Október 18, 2006 Ja, szerintem Malacka fiú, de elfojtott homoerotikus szexuális vágyat táplál Micimackó felé. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pick Posted Október 18, 2006 Share Posted Október 18, 2006 Ki látott már talpig rózsaszínbe öltözött, a széltől is félő, icipici vékony hangú fiúcskát? Max az oviban, ha malackának öltöztették farsangkor. Tuti lány!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 19, 2006 Share Posted Október 19, 2006 szia kedves pick! hááááát, ellent kell, hogy mondjak, mert a mai világban a fiúk igenis hordják a babarózsaszínű cuccokat! rengeteg sportos pólók, pulóverek, nyakkendők stb.... vannak, mert divatszín! a széltől is félő, icipici vékony hangú fiúcska pedig nagyon sok van, rengeteggel lehet találkozni a plázákban, kicsit önimádóak, magamutogatóak, és legtöbbször homokosak is! szóval ez nem újdonság. szóval ebből kiindulava igenis lehet fiú. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts