szatomi700 Posted Október 28, 2011 Share Posted Október 28, 2011 Sziasztok! Nekem az a gondom, hogy fel akartam rakni a Windows 7 -et a gépre, kiírtam lemezre újraindítottam és a BIOS-nál beállítottam hogy CD/DVD-ről bootoljon, azután magától újraindult a gép és ennyit ír: Scanning BIOS Image in Hard Drive... És folyamatosan ez nem csinál semmit. Valamit nem jól csináltam? Mi rá a megoldás? Válaszotokat előre is köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirry Posted Október 28, 2011 Share Posted Október 28, 2011 Eredeti Windows ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szatomi700 Posted Október 30, 2011 Author Share Posted Október 30, 2011 Amit letöltöttem Windows 7 az nem hiszem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfhazi Posted Október 31, 2011 Share Posted Október 31, 2011 Bennem felmerül egy másik kérdés, Jól írtad ki? Boot rész alatta van? Olvastam már olyat is, hogy egy bizonyos gépen csak a Vista boot részével ismerte fel a telepítőlemezt,mert nem tudott az alaplap a Win 7 boot részével mit kezdeni. Egy UltraISO hasznos lenne meggyőződni a dolgokról. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts