turbopascal Posted Október 1, 2011 Share Posted Október 1, 2011 Az a kérdésem, hogy töltenétek-e innen teljes Blu-Ray filmeket? Mert én szívesen töltök fel, a legujabbaktól a régebbiekig ami épp van, de csak ha van rá kereslet. Kérlek titeket töltsétek ki a szavazást és írjátok meg melyik tárhely lenne a legideálisabb számotokra. Üdv: tp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisssanyi Posted Október 2, 2011 Share Posted Október 2, 2011 Személy szerint én töltenék, illetve töltök is más fórumokról, bár nem BD25 vagy BD50 formában hanem 8-12 Gigás változatban. A Tárhely nekem megfelelne : Data, Filesonic, Megaupload, végső esetben Wupload. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandi 19 Posted Október 2, 2011 Share Posted Október 2, 2011 Nekem mind1 milyen tárhely de biztos töltenék le.eredeti 25 gb blu-ray nem is láttam sajna mkv-kat szoktam leszedni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbopascal Posted Október 2, 2011 Author Share Posted Október 2, 2011 ...eredeti 25 gb blu-ray nem is láttam sajna mkv-kat szoktam leszedni. Szivesen megoldom eme gondot csak tudod feleslegesen ilyen nagy méretű dolgokkal nem foglalkoznék, ezért kell tudnom van-e igény rá. Szóval várom a további szavazatoka, hozzászólásokat Négy már mindenestre felkerült: 3D Safari Africa 2011 1080p 3D Blu-ray AVC TrueHD5.1 Zöld Lámpás (Green Lantern) BD50 [1080p AVC DTS] Van Helsing, 2004 [Custom BD25 lemez] Vizet az elefántnak (Water for Elephants), 2011 [érintetlen BD50] Kérlek nézzétek meg listát és írjátok meg mit szeretnétek, lehet nem a listából is kérdezni, lehet megvan valahol Íme a lista (kattints ide) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
erickoston05 Posted Október 2, 2011 Share Posted Október 2, 2011 Szia! Én töltenék szívesen 10GB örüli Blu-Rayeket, 25giga az már nekem is sok, de premierfilmeket és olyan filmeket ahol sokat számít a minőség, na azt szívesen töltenék, jó a sávszélem, de 25giga nekem is sok lenne kicsit. A tárhely pedig wupload meg filesonic ami jó lenne, a lehető legnagyobb partokkal, mert onnan lehet szedni premiummal. Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Október 2, 2011 Share Posted Október 2, 2011 Nem, de csak azért, mert nem játssza le a gépem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Október 4, 2011 Share Posted Október 4, 2011 Ha valami nagy dolgot töltök le, akkor azt mindig torrentel. Egyébként mindintinnen, de a nagy dolgok torrenttel jönnek. Nem valószínű, hogy változik majd a véleményem, mertprémiumot nem szívesen vennék sehova sem és 50 megás netet anélkül nemlehet kihasználni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meganers Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Datánál nem ártana kihasználni a 2 GB-os mérethatárt, ha már van rá lehetőség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HDV Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Kérésre én is szoktam data.hu ra tölteni. 25-50 GB. Ha kell írj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horli2 Posted Március 9, 2012 Share Posted Március 9, 2012 Üdv. Én egyetlen filmre vadászok jó ideje, mégpedig az Aliens - A bolygó neve halál-ra. Ha ezt valaki fel tudná tölteni BD25 vagy BD50 formátumban, azt megköszönném! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts