Cukibea Posted Április 20, 2007 Share Posted Április 20, 2007 Kinek hány szexuális együttlétre van igénye átlagosan hetente?? Ki mennyire aktív?? :) Ide leírhatjátok :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sumakker Posted Április 20, 2007 Share Posted Április 20, 2007 Napi 1! de azt normálisan...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Április 20, 2007 Share Posted Április 20, 2007 mikor hogy van, hogy napi három sem elég, de van hogy a heti 3... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Április 21, 2007 Share Posted Április 21, 2007 A helyzet szüli az alkalmat! (kolesz) Szal azt mondom amikor lehet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Április 21, 2007 Share Posted Április 21, 2007 szerda ,szombat ezeken a napokon fürdök is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukibea Posted Április 24, 2007 Author Share Posted Április 24, 2007 Nekem ált. 7/7 ehhehh :) Tök fura, mert most így, hogy jön a nyár, nagyon növekszik az ember libidója, és ez tök jó mondjuk, legalábbis nálam ez így van. Nem tudom, hogy mások ezzel hogy vannak, de én teljesen be vagyok kattanva sokszor :) Bár az is lehet, hogy ez azért is van, mert egészségesebben táplálkozok és jobban "adok" magamra :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tónó Posted Április 24, 2007 Share Posted Április 24, 2007 Minimum évi 1! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Április 24, 2007 Share Posted Április 24, 2007 Ilyen topikot???!!! Mikor hogy jön ki a lépés!!!! Meg hát a kedvesemen is múlik,de ahogy közeledik a nyár ez rá is jó hatással van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sajvasmano Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 Heló. Ha a barátnőm is ott tanulna ahol én, napi 4 lenne a minimum, de így csak 7végén élhetem ki magam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 Hát én mostanában túl fáradt vagyok az ilyesmihez Semmi étvágyam nincs :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Game/spwarez Posted Április 26, 2007 Share Posted Április 26, 2007 (edited) Hát én csak 17 vagyok de nálunk általában heti egy! De volt már heti 2-3 is!Ahogy lehet..... Módosította Május 27, 2007 Nietzsche Ne idézd a közvetlenül előtted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshii Posted Április 30, 2007 Share Posted Április 30, 2007 Na most a kérdés, ha jól látom, az az igény... Az akad napjában akár 3-szor is... De a tényleges végrehajtás sajna (nem rajtam múlik) ideális esetben heti 2-3... És... Na jó, inkább nem panaszkodok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 SOKSOKSOKSOKSOK-szor,ahányszor és ahol csak lehet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KicsiTyson Posted Május 23, 2007 Share Posted Május 23, 2007 én nálam a napi 1 az mindig meg van 1 nél söse alunk meg kicsimmel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coolcsomo Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 hát attól függ mennyit vagyok eggyütt a barátnőmmel 1x volt olyan hogy 24 óra alatt 8x:) hát az elég kemény volt mai napig rekord nálam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekim Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 hát neke mmár kissé kezd hiányom lenni de remélem nemoká összejön akivel legszívesebben csinálnám téélleg CSinálta már valaki úgy hogy nem volt szerelmes ? úgy elég gáz nekem legalábbis rossz volt. és nem is akarom többé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 Érdekes topik Heti 3-4 alkalommal. Átlagban. Szeretem a nyarat, mert ilyenkor a libidó valóban megnő a csajoknál (én télen is képes lennék a szintet tartani csak nem mindenki ugyanilyan ) és ez így tök jó + a kérdésedre válaszolva: egyszer csináltam szerelem nélkül... végülis... "igazi, teljes" szex nem volt, de más igen... és mondjuk szerintem én még szarabbul éreztem magam mint a csaj. Jó sajnálni nem kell, de tényleg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 hát ez fura kérdés, mert ugye ez lehet hangulat, kedv, fáradékonyság kérdése. sőt partnerfüggő is az egész, mert az egyik partner úgy tudja alakítani, hogy mindig akard vagy legalábbis elég sűrűn, de van olyan, aki nem sűrűn igényli. szóval ez eléggé relatív dolog ám......... szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisz1979 Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Nálunk függ az alkalomtól (mert ugye hiába szeretnénk, ha nem illik, vagy éppen nem lehet bizonyos helyeken), meg persze a kedvünktől is. Van hogy naponta többször is egymásnak esünk, de előfordul, hogy napokig nem kívánjuk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukibea Posted December 13, 2007 Author Share Posted December 13, 2007 Az jó, hogyha egy pár naponta többször is együtt tud lenni. Náluk látszik, hogy nem nyúgdíjas módra csinálják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandi8212 Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Amenyit kivitelezni lehet ugy hogy mindenkinek jó legyen! Napi 2-3 de az tökéletes legyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anzo Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Én már nem vagyok tinédzser de igényem lenne heti 2-3 szor de természetesen a valóság az sok mindentől függ elsősorban a páromtól a munkámtól a gyerekektöl stb.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
corpus Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 heti 3-4. Általában napi 1-nél több nem jön össze, pedig én szeretném. Az a baj, hogy első után, megmozdulni is alig tud, teljesen kikészül, nem hogy újra belekezdjünk valamibe. Na meg aztán félek, hogy megint elájul... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Január 6, 2008 Share Posted Január 6, 2008 Naszóval azóta mióta utóljára írtam már rájöttem h nem elég amennyiszer csinálom,úh tettem ellene most naon rossz,mert nyáron rá voltunk állva barátnőmmel,hogy mindennap legalább 2szer csináljuk,volt olyan amikor nem tudtunk sehová menni és ráadásul esett is,kimentünk az erdőbe ahol szintén esett de nem baj alapon együtt áztunk bőrig miközben szeretkeztünk,mondjuk elég romantikus volt.Azóta már szinte mindenhol csináltuk,már tisztára sportot űzünk belőle h hol tudjuk.Mondjuk eddig a legviccesebb az volt amikor suliban csináltuk,de már nem volt tanítás,csak ilyen diákhét cucc,a tornateremben ökörködtek,mi meg befoglaltunk egy termet aztán annyira elfelejtkeztünk az időről h majdnem ránkzárták a sulit persze riasztó is van meg minden,jujj az húzós volt,szaladtunk is rendesen lefelé,szerencsére a portás épp akkor zárt,úgy nézett.. nem is szóltunk egy szót sem cs gyorsan kimentünk inkább van is egy ilyen napló-szerű füzete bnőmnek,abba vezeti h hol voltunk már A nők naggyon fantáziadúsak ha olyanról van szó amit nagyon akarnak szóval respect from dö hárt ..ezért most nyitok is egy topikot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts