kelko Posted Augusztus 27, 2011 Share Posted Augusztus 27, 2011 Dell inspiron 1012 mini laptopja van barátnőmnek . A lényeg hogy nincs dvd cd olvasó része és nemtudom hogyan telepithetném fel a winfost. Megpróbáltam pendrájvról mert haverom mondha probáljuk meg de nem jött be . Esetleg más ötlete valakinek? Hallottam egy olyan módszerröl is ami ugy néz ki hogy sima asztali géphez hozzá csatlakoztatjuk a laptopot és arról telepitjük,de nemtudom milyen csatlakozót kéne vennem .Segitséget előre is köszönöm:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfhazi Posted Augusztus 27, 2011 Share Posted Augusztus 27, 2011 Én külső USB-s optikaival csinálnám, később írni is jó. Igaz tizenpárezer pénz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kelko Posted Augusztus 27, 2011 Author Share Posted Augusztus 27, 2011 Köszi erröl nem is halottam még ennyire levagyok maradva .. Veszünk egy ilyen külső optikai meghajtót hiszen eddig is probléma volt hogy nem tudtunk dvdét nézni .. Köszönöm a Segitséget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts