peti.gaspar Posted Augusztus 25, 2011 Share Posted Augusztus 25, 2011 A majmok bolygója 2 - Tervek a folytatáshoz Vicces kimondani, mikor egy előzményfilmnek van folytatása, de Rupert Wyatt nem poénból nyilatkozta eme hírt, hanem nagyon is komolyan gondolja a majmok későbbi visszatérését. "Forradalmat hoz a fejlődés" - reklámozza a hivatalos hazai A majmok bolygója: Lázadás plakát, de meddig tart a fejlődés és Rupert Wyatt, valamint tehetséges bandája egy második előzményfilmben tovább követheti az emberi tulajdonságokat birtokló majmok fejlődését? Külföldön sikeres rajtott vett a film így annak rendje és módja szerint máris szóba került a folytatás: Wyatt elmondta, hogy tervei alapján 8 évvel járnánk a Lázadás cselekményei után és a majmok háborúban állnak az emberekkel, fiatal katonáik épp ugyanazt érzik, mint az emberek frissen besorozott bakái. Bemutathatnák a majmok másoláson alapuló kultúra-kialakítását, hogyan fejlődnek magasabb szintekre az embereket tanulmányozva. A folytatásban az emberek a föld alá szorulhatnak és itt próbálnak meg túlélni, valamiféle ellenállást tanúsítani az elnyomó emberszabásúak ellen, de a felszínt csak gázmaszkban közelíthetnék meg a vírusok miatt. A Majmok bolygója 2 még nem kapott engedélyt a 20th Century Fox-tól, de ez bármikor megtörténhet. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 10, 2012 Share Posted Május 10, 2012 Kijött a hivatalos cim és dátum: A majmok bolygója: Lázadás 2 - 2014 nyara Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu-kapitány Posted Május 23, 2012 Share Posted Május 23, 2012 Nagyon jó hír! Kimondottan jóra sikeredett az 1. rész is, szóval én nagyon várom a 2. részt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Május 23, 2012 Share Posted Május 23, 2012 Nekem is tetszett az első rész, jöhet a második Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Posted Május 24, 2012 Share Posted Május 24, 2012 Előzményfilm folytatása? Egy erősen közepes filmnek folytatást(persze sikerfilm). Nem igazán vagyok kiváncsi egy majom fejlődéstörténetére. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robicsek2 Posted Július 23, 2012 Share Posted Július 23, 2012 Engem a elözö feldolgozás folytatása érdekelt volna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts