peti.gaspar Posted Augusztus 25, 2011 Share Posted Augusztus 25, 2011 Drive trailer – Az év legtökösebb mozija? Újabb sokat ígérő korhatáros előzetest kapott Nicholas Winding Renf legújabb filmje, a Drive. A film még Cannes-ban mutatkozott be, ahonnan remek kritikai visszajelzésekkel távozott, jelenleg a rottentomatoes.com összesített kritikái alapján pedig 92 százalékon áll a film. A Drive történetének középpontjában egy sofőr áll (Gosling-Driver), aki nappal autós kaszkadőrként tevékenykedik, éjszaka pedig bűnözőket fuvaroz. Driver mentora és ügyintézője Shannon (Bryan Cranston) azon fáradozik, hogy segítsen tanítványának megszerezni egy normális versenyautót, amivel akár legális és profi versenyekre is nevezhetne, a maffiózó Bernie Roses (Albert Brooks) pedig akár hajlandó is lenne őt támogatni, de Driver elég komoly bajba kerül, amikor szemet vet Irene-re (Carey Mulligan), akiknek mindenre elszánt férjét épp kiengedték a börtönből. A szeptember 16-án debütáló Drive-ban olyan színészeket láthatunk, mint Ryan Gosling, Carey Mulligan, Albert Brooks, Bryan Cranston, Christina Hendricks, Ron Perlman and Oscar Isaac. Zsigerinkben érezzük, hogy nagyot fog szólni a film, amely nálunk az ősz talán leginkább várt filmjévé lépett elő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leidenberger23 Posted Szeptember 24, 2011 Share Posted Szeptember 24, 2011 Helló! Nem lehet tudni, hogy honnan lehet leszedni? (A mozikban már megy, a Conan, amelyiket egy héttel előbb elkezdtek vetíteni, cca. kismilliószor fenn van itt is, meg szerintem máshol is, de ezt nem látom sehol.) Légyszi, írj, ha tudsz valamit róla! Előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Szeptember 24, 2011 Share Posted Szeptember 24, 2011 Nekem is kéne, mert a mozikban ahol lakom, nem adják... Minden aktuális film elérhető legalább egy oldalon, ez viszont beszerezhetetlen. Aki tud segítsen kérem! Cannes óta várom a filmet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Szeptember 25, 2011 Author Share Posted Szeptember 25, 2011 Én se tudok semmit csak hogy már 15.-én,16.-án elkezdték vetíteni.Itt már angolul fent van http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...87&hl=drive és szerintem pár nap múlva felteszik feliratosan is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Szeptember 26, 2011 Share Posted Szeptember 26, 2011 Már sikerült megnézni, azért köszi! Angolul is simán nézhető, nincs sok szöveg benne. Közepes angoltudással már simán érthető . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milawrc Posted Szeptember 26, 2011 Share Posted Szeptember 26, 2011 Felirat mikorra várható? Egyébként tényleg az év filmje!(nálam biztosan ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Szeptember 27, 2011 Author Share Posted Szeptember 27, 2011 most már fent van felirattal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts