balazs0707 Posted Április 19, 2007 Share Posted Április 19, 2007 Hellosztok.Sok helyen olvastam hogy ápr17.-én jönnek ki a középkategóriás 8xxx as sorozat tagjai.Sok képet látam már roluk de még boltba most sincs:s. Azt szeretném kérdezni h tudja e vki mikor leszenk kap6ók Magyarországon is? Mert jó lenne már lecserélni az ATI X600 PRO.t XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Április 19, 2007 Share Posted Április 19, 2007 Azt nem tudom ,hogy mikor lesz Mo-on kapható,de ezt a tesztet érdemes elolvasni a 8600Gts alig jobb mint a Ati 1950 pro Teszt: http://prohardver.hu/cikkek/2007-04-18/geforce_8_kozepkategoriaban Nem vagyok Ati párti de azért többet vártam úgyanis kicsit drága annak ellenére is,hogy középkategóriás és még is alig tud többet mint az Ati dx9-es karija. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojoando Posted Április 20, 2007 Share Posted Április 20, 2007 tesztek, hol az egyik hol a másik a jobb. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2105&page=6 http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2105&page=8 viszont a nagy felbontás nem az előnye Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Április 20, 2007 Share Posted Április 20, 2007 Igazából DX10 alatt jönne ki a külömbség, de hol van az még... Szerintem a középmezönyt a DX10-es ATI kártyák megjelenésével, a 8800 GTS fogja képviselni. Tehát érdemes várni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Április 20, 2007 Share Posted Április 20, 2007 Ez igaz, azonban én is a várakozás mellett voksolnék az újítani vágyóknak, olvasgatva 2900XT-ről írt dolgokat, a középkategória kártyái sem lesznek majd rosszak szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojoando Posted Április 20, 2007 Share Posted Április 20, 2007 Szegény AMD-ATI-nak még bemutatásra szánt darabjai sincsenek csak rémisztgető hírei. Türelem mindenek felett? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Április 20, 2007 Share Posted Április 20, 2007 Én azt mondom, igen. Az Ati azért késett ha nem tévedek, mert ők ragaszkodtak a 65 nm-es csíkszélességhez, míg az NVidia ezen kártyái 80 nm-en készültek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balazs0707 Posted Április 20, 2007 Author Share Posted Április 20, 2007 Nekem elég lenne a 8600GT de ugy tudtam h 149-159 dollár lesz az ára vagyis kb 35 ezer ft. De ha a gts enyivel drágább akor gondolom a gt se lesz sokkal olcsóbb http://www.hardwareoc.hu/index.php?p=articles&cid=1&y=261 meg elolvastam ezt a 7 oldalas tesztet a gts rol és nem vok elájulva tőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Április 21, 2007 Share Posted Április 21, 2007 128 bites memória vezérlő, 32 árnyaló egység... erre rá lehet „gerjedni”??! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted Április 21, 2007 Share Posted Április 21, 2007 Az a 60 000 az kicsit durva. Ph-s bazárokban, akik nagykerből szerzik 45-ért lehet kapni gts-eket, gt-k meg 35 körül vannak. Menni fog ez lentebb is. Mindenesetre érdekes, hogy az X1950 pro leveri őket DX9-ben, és igaz, hogy majd a DX10-ben lesz előnye a 8600-aknak, de emlékezzünk a 8800 GTS-re, ami már DX9-ben is lenyomott minden vga-t. Még várjuk meg a Radeonokat, meg a Vistát, és akkor ráérünk gondolkodni, hogy megéri-e a DX10, de jelenleg nem dobott hanyatt amit láttam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Április 21, 2007 Share Posted Április 21, 2007 Ez a széria még egy DX9-es kártyának is harmat gyenge, ráadásul a DX10 játékok jóval gépigényesbbek. Szép dolog a DX10 support, de oda azért több kraft kell... http://www.hardwareoc.hu/index.php?p=articles&cid=1&y=261 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balazs0707 Posted Április 21, 2007 Author Share Posted Április 21, 2007 A 8600Gt felér egy 7600GT vel nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Április 21, 2007 Share Posted Április 21, 2007 Tudás szempontjából azért egy kicsit jobb. Mármint sebesség, nem tudás alapján, mer abban csak a DX10 támogatás ami új. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojoando Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 van egy hírem, a taiwan oldalakon jön a8600gtx extrém, szóval a szokásos pénzlehúzásnak nincs még vége. Egy jól felépített üzletről beszélgetünk, aminek a technika csak a húzórugója , de nem biztos hogy nagy az újulás is! Viszont tárcábanyúlós ez a biznisz egy ideje!!!!!!!!!!! :angry: Chiptakt: 730 MHz Speichertakt: 2,26 GHz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunfi Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 bocs ha ennyire nem tud fejleszteni (monnyuk ez az FX5xxx sorozatra igaz ) akkor mért használja az ATi az nVidia által kifejlesztett unified shader technológiát... csak nem az van hogy a nagy elánnal beharangozott "fúúú de fejlesztünk" RingBus memóriavezérlő semminemű különlegesen számottevő gyorsulást nem hozott vagy véletlenül az R600 nem amiatt késik hogy át kellett alakítani a hagyományos shaderekkel felszerelt kártyákat unified shaderesre???? amúgy meg xarok a DX10-re... ha kicsit látni akarsz valamit a grafikából, akkor 300.000HUF minimum + 100.000HUF a szélesképernyős min 20" TFT-re... kinek kell ez? nekem nem elvagyok a jókis CS-mmel, meg más multijátékokkal (BF2,HL2DM, TF2 stb.) meg a 7600GS-emmel ameddig még xaraxom a PC-vel addig még jó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojoando Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 Toldozgatják foldozgatják a 3-5 éves csipjüket mindkét gyártó. Nem véletlen a driverjük is jó a régihez is, és az újhoz is. A többi meg parasztvakítás! A 9600-s ATI is tudná a directx10-t ha az utasításkészletet ismerné, ennyi röviden. Nade hagyjuk, vásároljátok meg ugyanazt 100 szor, mert az kicsit többet tud Memóriákat tesznek csak rá ami jobban pörög mostanság és a mag sebességét nyomják az égig. magfreki: 730 MHz memória freki : 2,26 GHz Emlékeztet az Intel-AMD pörgetésére, aztán az AMD rájött, nemcsak abba rejlik a tudás, és maradt a max. 2.2-2.4Ghz körül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 Jól mondod jojoando, egyetértek, de bunfinak is igaza van... A 8600 semmivel sem lenne másabb mint a 7600, ha nem lenne rajta a DX10 kompatibilitás. Legfeljebb a fent említett gyorsabb GPU meg memória, de egy jó hűtővel a kártyán szerintem tuninggal is el lehet érni ugyanezt a sebességet.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojoando Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 Énis ezt szajkózom mindenhol, csak sajnos sokan nem tudják és költenek erre a technikai hulladékra feleslegesen újra és újra. A fejlődésnek, fejlesztéseknek örülök, csak a becsapatásnak nem. A másik topicban írtam a tuningot, erre a gyártó is kiadta élesben. De ez nem új. és nem fejlesztett darab akkor. Jövőre ugyanezt a PCI-E 2-be is megjelenik hogy költsön, aki "újat akar". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balazs0707 Posted Április 30, 2007 Author Share Posted Április 30, 2007 :blink: Az a gainward 8600GT je nagyon jó árban van.Remélem az ASUS is olyan árba lesz ja és még lehetőleg májusban és akkor tuti azt veszem +. Am mi a különbség az MSI +a GAINWARD gt-je között?Mert igen nagy árkülönbség van köztük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojoando Posted Április 30, 2007 Share Posted Április 30, 2007 Az MSI és az Asus teleteszi CD és DVD-vel a videókari dobozát. Az Asusnál a Stalker játékot hallottam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 1 hete vettem 1 msi nx8600gts karit és amikor játszok furcsa zümmögő hangot ad ki magából.amikor kilépek a játékból megszűnik,vissza is vittem a boltba és a gyerek tesztelte is és azt mondta hogy semmi baja.már próbáltam a a ventillátor nélkül is hátha az a gond és úgyis csinálja. ha túdtok segíteni itt az msn címem: f4t4lity@freemail.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 Nem hiszem hogy venti nélkül egy darab "műanyag" elkezd hangokat kiadni. Én szerintem máshol lesz a gond, táp esetleg? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 arra már én is gondoltam hogy talán kevés lenne a tápom mondjuk 400w-os és amit lead az 380w lehet hogy veszek egy 500w-os chieftech-et Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 Helyes döntés, én is olyat szeretnék majd, ha lesz értelme, mer még egyelőre nincs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balazs0707 Posted Május 21, 2007 Author Share Posted Május 21, 2007 Hali. Ma olvastam ezt a cikket http://prohardver.hu/cikkek/2007-05-21/geforce_8600_es_8500_videokartyak_tesztje/oldal_2.html Most akor szerintetek megéri ilyet venni vagy nem ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 Az az igazság hogy éna héten veszek megint egy GTS-t, vagy GT-t... aztán télen szerintem még egyet. De amúgy megérné még várni ahogy ott tanácsolják, de nekem elég... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 a 7900gtx jóval alulmarad a 8600gts-al szemben pl: gtr2 1600x1200 ,16 AA ,16 szűrés,30 autóval és 100%-os esővel sokkalta szebben futott mint nála. a far cry-ról nem is beszélve amig nála elérte a 20fps-t minden maxra húzva nálam simán futott 30-40-el. mondjuk neki 1 magos 3200-as intel procija,meg 4 giga ramja van,lehet hogy azért fogta neki vissza a teljesítményt?,ennyit számítana a processor? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 Kinek? Meg én nem vagyok ilyen csilivili imádó, jó nekem közepesen vagy maxon élsimítás nélkül 1024-esen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 én is egyébként 1024x768-ba szoktam játszogatni,ehhem nem tudod véletlenül mikor lesz már dx10 a 8-as karikhoz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Május 22, 2007 Share Posted Május 22, 2007 De, amint kijönnek az első Dx10-es játékok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts