gws580 Posted Október 8, 2011 Share Posted Október 8, 2011 Keresek területméréshez programot, ami vagy androidon, vagy Samsung omnián tud futni. Illetve keresek Igo-t androidra a legfrissebb térképpel Neked a gpsTuner progi kell! területmérésre Omnián megy... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reptile2000 Posted Október 8, 2011 Share Posted Október 8, 2011 Feltételezem, hogy nem hivatalos frissítés volt, de a régiket azért kitörölted, és országonként csak egy térképfájl van a "map" mappában. Nézz utána a sys.txt tartalmának, és a .lic fájl tartalmának! Szia! Jó a feltételezésed, a sys.txt csak ennyi: [folders] app="%SDCARD%/iGO8" [interface] maxzoom2d=6000000 show_exit=1 [map] 2dheadup=1 A .lic fájlban nem tudom mit kellene keresnem, van annak köze a térképekhez? Előre is köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
helianthus Posted Október 8, 2011 Share Posted Október 8, 2011 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni BluePanther V350C-hez, amin elszállt a windows. A rom feléled rajta, beadja az üdvözlő képernyőt, aztán MenqUI.exe hibával elhalálozik. Mindenféle 5letre vevő vagyok! :-) Köszönöm előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
quicksilverspine Posted Október 8, 2011 Share Posted Október 8, 2011 Sd kártyáról való módosításhoz a sys.txt-t módosítani kell. Milyen készüléked van? Wayteq N770BT Így néz ki a sys.txt: [device] type="Wayteq N710" [interface] skin="ui_igo8" resolution_dir="480_272" vga=1 show_zoombar=1 drive_carefully=0 [rawdisplay] class="landscape" screen_x=480 screen_y=272 [debug] skip_eula=1 enable_roadshadow=1 slowsim=0 loop_sim=0 show_oneway=1 show_speed_limit=1 show_pedestrian=1 [map] auto_nightmode=1 [msnd] msnd.start=0 [folders] app="ResidentFlash/mobilenavigator" Gondolom, hogy a "[folders] app=" részt kellene módosítani, de nem tudom, hogyan... Az már nehezebb, tudni kell a sys.txt tartalmát hogyan kell megváltoztatni, és mire, de minek? Kell valamire az a kevés belső memória? Én meghagytam mindent eredetiben, ahogyan működött, de kevés volt a hely még több térképnek. Az SD-n csináltam olyan névvel könyvtárat, mint a belső memóriában, abba ugyan olyan könyvtár szerkezettel a könyvtárakat, egészen a "map"-ig. Ide másoltam azokat a térképeket, amik már nem fértek el a belsőben. Működött innen is, onnan is. Igazából az lenne az ideális, ha a program a belső memóriáról futna, az extra térképek pedig az SD-n lennének. De, ha másképp nem tudom használni az extra térképeket, akkor nem bánom, ha a program is az SD-ről fut... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Október 8, 2011 Share Posted Október 8, 2011 Igazából az lenne az ideális, ha a program a belső memóriáról futna, az extra térképek pedig az SD-n lennének. Mintha én is ezt írtam volna! Állítsd vissza az eredeti állapotot, hogy működjön, és utána az SD-t csináld úgy, ahogyan én is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
quicksilverspine Posted Október 8, 2011 Share Posted Október 8, 2011 C'mon! Éppen azt írtam, hogy egyetértek. Mint a korábbi hsz-emben írtam, már csináltam azt, amit te, de az azonos könyvtárszerkezet nem jött be. Vagy rosszul csináltam...(?) Gondolom nem, mert akkor arra már valaki rámutatott volna a korábbi hsz-em alapján. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Október 9, 2011 Share Posted Október 9, 2011 Lehet, hogy az SD-n az induló könyvtár nevét nem jól választottad! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kerdez Posted Október 9, 2011 Share Posted Október 9, 2011 Neked a gpsTuner progi kell! területmérésre Omnián megy... A program weboldalán nincs fent, hogy területet is tud mérni, csak az iránytű és a megtett távolság szerepel, de terület nem. Más ötlet területmérésre? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gws580 Posted Október 9, 2011 Share Posted Október 9, 2011 A program weboldalán nincs fent, hogy területet is tud mérni, csak az iránytű és a megtett távolság szerepel, de terület nem. Más ötlet területmérésre? A crack- elve szépen mérni fogja!!! Vagy 100k-ért vehetsz is valami progit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Október 9, 2011 Author Share Posted Október 9, 2011 Asszem a GPSMeter-t is erre találták ki. Ezek a programok nagyon drágák. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
quicksilverspine Posted Október 9, 2011 Share Posted Október 9, 2011 Lehet, hogy az SD-n az induló könyvtár nevét nem jól választottad! Mármint az SD kártyának, mint meghajtónak a nevét? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Október 10, 2011 Share Posted Október 10, 2011 Igen. Nálam így volt, és működött: Storage Card/IGO/Content/map/itt a térképek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csuti87 Posted Október 10, 2011 Share Posted Október 10, 2011 Sziasztok!Market regisztrálása androidos telón ingyenes? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gws580 Posted Október 10, 2011 Share Posted Október 10, 2011 (edited) Igen. A gmail accountoddal lehet belépni. Módosította Október 11, 2011 agentzs1 ne idézd a közvetlenül előtted szólót (post reply gombot használd) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolando Posted Október 12, 2011 Share Posted Október 12, 2011 Üdv! Myguide navigator 4000-hez kellene nekem (origi) rom ha valakinek van az feltenné nekem előre is köszönöm jelenleg a gépre feltudtam rakni a Mio 269 R21 romot De van egy olyan problémám vele hogy ha PC-GPS össze van kötve, akkor a GPS kidob egy kis képet, amin egy kéz a memória kártyára mutat és le van Xelve ha a kártyát kiveszem, azt kéri, hogy rakjam vissza eddig 4féle sdvel próbáltam 1és 2gigásal, de semmi ugyan úgy azt jelzi hogy „rossz” a kártya.... Mivel win7 van a gépemen ezért az activesync nem megy, mert helyette a Windows Mobile-eszközközpont van, de az meg nem ismeri fel hiába csinálok bármit :S Bármilyen tippet, javaslatot szívesen fogadok Rolly Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
big lion Posted Október 13, 2011 Share Posted Október 13, 2011 Sziasztok! Abszolút kezdő vagyok ebben a témában is, így előre is elnézést a kérdéseimért. Tehát androidos telefonra telepített Igo-nál elérhető e az „előre telepített sebességmérők” , valamint a „megengedett sebesség túllépése” esetében az IGo jelzése hanggal is? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
threwory Posted Október 13, 2011 Share Posted Október 13, 2011 sziasztok.vásároltam egy Alcor Race 5'' PNA szoftver nélküli készüléket.belső memóriája 4 GB.rámásoltam a iGO 8.3.4 Europe szoftvert.megadtam a készülékben a navigásiós program választása menüpontben az IGO8.exe elérési útvonalát.mikor szeretném elinditani a GPS-t azt irja :"the application failed to start last time.do you want to reset to factory defaults and lose all you POIs tracks and settings?erre nyomom az OK gombot majd azt irja: "Program application database cannot be found". Mi ilyenkor a helyes eljárás hogy elinduljon?ötleteket,segitséget előre is köszönöm!!!!4 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danszter Posted Október 13, 2011 Share Posted Október 13, 2011 'Töröld az SD\iGo8\Save könyvtár tartalmát ! Mást ne ! Itt egy sys.txt : Sys.txt Másold az sd\igo8 könyvtárba, írd felül ami most ott van. Próbáld újra elindítani az Autorunt a 2577-es könyvtárból.' http://pdafanclub.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Október 14, 2011 Share Posted Október 14, 2011 Mi ilyenkor a helyes eljárás hogy elinduljon? A könyvtár név, sys.txt, indító exe helyes megválasztása. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
threwory Posted Október 14, 2011 Share Posted Október 14, 2011 szia.nincs olyan könyvtár hogy SD/igo8/save amugy a belső memóriájára van másolva az igo8 a sys.txt-t bemásoltam de ugyan az az üzenet jön fel.továbbra sincs ötletem.nektek? köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Október 14, 2011 Author Share Posted Október 14, 2011 Szerintem a problémád továbbra is a rosszul konfigurált sys.txt okozza. A Danszter által linkelt sys.txt az sd kártyán szereplő igo8hoz van. A többi beállítás fontos lehet. Mindössze annyi a dolgod, hogy nem az sdcardot adod meg elérési útnak, hanem a navigációs program pontos helyét. Javítás után indulnia kell. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
threwory Posted Október 14, 2011 Share Posted Október 14, 2011 hát tényleg megcsináltam mindent és mégsem megy.ugyan az a hibaüzenet.lehetséges hogy ezen a GPS-en nem fut egyébként sem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Október 15, 2011 Author Share Posted Október 15, 2011 Kérhetem hogy bemásold a sys.txt-d, valamint megadnád a navigáció elérési útvonalát (könyvtárszerkeszet)? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gws580 Posted Október 15, 2011 Share Posted Október 15, 2011 Sziasztok! Az androidos telómon az igo-t mikor bekapcsolom, azt irja angolul hogy" a program a kukából lett elindítva meg ilyesmi" hova telepítsem , h ne írjon ilyeneket? ugylátszik a sd gyökere nem jó neki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
threwory Posted Október 15, 2011 Share Posted Október 15, 2011 sziasztok. itt a sys.txt ahogyan letöltöttem. a belső memóriájában van három meghajtó.1:amelyiken a win ce van.ennek a neve:WindowsCE. 2:abba nem enged belépni.a neve:network. 3:erre másolom az igo8-at.a neve:ResidentFlash ennek a gyökerébe másolom simán egy igo8 nevű mappában a programot. szerk.: most uj fejlemény van.azt irja:Failed to open file:igo/480_272/loading.bmp exiting application és ilyenkor mi van? köszi a segitséget szerk.: ennek utánnanéztem.és a branding.zip-ben benne van ez a felbontás amit kér ám mégsem indul.erre mi a megoldás? köszi sys.txt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Október 16, 2011 Author Share Posted Október 16, 2011 cseréld le a branding.zip-et és a data.zip-et. valószínű most már csak ez lehet a baj. persze előtte backup. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Október 19, 2011 Share Posted Október 19, 2011 Sziasztok! Tud valaki hozzászólni a Toyota gyári navigációhoz? Amit talán tudok róla, még nem láttam: 4 éves Toyota Auris kocsiban van, és valamilyen lemez is van hozzá, ami nem biztos, hogy eredeti. / Használtan vette barátom a kocsit, amely Németországban lett eredetileg üzembe állítva / Magyarul nem tud, de az angolon kívül még vagy 10 nyelvet lehet választani. A kezelési utasítás állítólag van, de német. A magyarításért horribilis árat kérnének hivatalosan. Talán B9013, vagy B9030-at mond típusnak, de ez nem biztos. Tehát ami segítség lenne: magyar ismertető, magyar szoftver hozzá, és a térkép frissítés lehetősége. Talán ez a DVD kellene? TOYOTA NAVIGÁCIÓ MAGYAROSÍTÁS NAVIGÁCIÓ FRISSÍTÉS 2011 E13 Köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis71 Posted Október 21, 2011 Share Posted Október 21, 2011 Sziasztok! Egy ismerősöm adott ide egy tomtom one készüléket, nem megy rajta a program. Lehet-e valamit kezdeni vele. Raktam fel rá eu térképet, de csak azt írja ki, hogy nem használható ezen a készüléken, illetve a térképet aktiválni kell. A térkép mellett lévő aktiváló progival sem sikerült aktiválni. Tudtok segíteni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesztro Posted Október 23, 2011 Share Posted Október 23, 2011 Sziasztok! Tudtok nekem ajánlani egy MIO P350-es PDA-ra való IGO8 verziót, mert amiket letöltöttem, azok vagy nem működtek, vagy csak magyarország térkép volt rajtuk és más térképeket nem akartak elfogadni. Eddig IGO2006-om volt, de már nem találok rá térkép frissítéseket. Köszi előreis. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Október 24, 2011 Share Posted Október 24, 2011 Lehet, hogy a license fájlod nem megfelelő. Keress másikat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts