kr45h3r Posted Május 27, 2011 Share Posted Május 27, 2011 helo csodálatos modon most amikor elinditottam valahogy megtalálta a 3 as portot :S de viszont amikro megnyitom a navigon /settings mappát ez az xml fálj nekem az operához van csatolva az meg ien 10 valami szöbeg megint 100111010 aztán egy két [[[][[ iesmiket ir ki....megnéztem laptopomon ott alapbol az explorerrel nyitja meg és frankon kiirja mi micsida...DE..nem tudom modositani ezeket az adatoakt probáltam pdan megnyitni ezt a fáljt explorerrel kifagyot a telefon azt ir probáltam h rádugom a pda t laptopra megnyitottam explorerrel ott se tudom modositani :S te tudod hogy kell ezeket modositani?? köszi szépen hogy segitettél azért üdv.: füli Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Május 27, 2011 Author Share Posted Május 27, 2011 A módosítás roppant egyszerű. PDA-ról átmásolod a merevlemezre. Ott átnevezed txt formátumra. Azt pedig minden szövegszerkesztő ismeri. Célszerű az eredetit is megtartani, fő a biztonság. In concreto: 1. Windows Mobile-eszközközpont-ban csatlakoztatom. Ott a fájlkezelést választom. Megkeresem a fájlt a navigon/settings mappában. Jobb klikk, másolás. Merevlemezen ahová gondolod beillesztés. Átnevezni Total Commanderben szoktam. Az meg is nyitja szerkesztésre. Van egyszerűbb megoldás is, én így szoktam. Ritkábban az alábbi módon: 2. Total Commanderben vagy valami fájlkezelőben usb módban csatlakoztatod. Átmásolod merevlemezre, ott átnevezed txt kiterjesztésűre. Szerkeszted. Ne felejtsd a biztonsági másolatot és visszanevezni a fájlt txt-ről xml-re. Milyen készüléked van? Ha végkép nem megy, töltsd fel datára azt az egy fájlt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kr45h3r Posted Május 28, 2011 Share Posted Május 28, 2011 Helo nem gondoltam volna hogy enyire egyszerü a dolog nah mind1 megcsináltam ugy ahogy irtad viszamásoltam ......az eredetit megtartottam amikor lehuztam usb röl a pda t akkor elinditottam a navit kiirta h kevés a memoria ilyet még soha nem irt ki nekem..nah mind1...szoval elinditottam és ugyan ugy nem látta a 3 as portot ujra inditottam a pda t és most müködik kiváncsi leszek meddig :S amugy egy samsung i900 omnián használom gyári windows mobile 6.1 alatt sd kártyárol futtatva és a rendszer memoriába telepitve. jah és nagyon szépen köszönöm a fáradozásaid!!! hálám üldözzön örökké! üdv.:füli Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanesz2 Posted Május 28, 2011 Share Posted Május 28, 2011 Szia Bandi! Láttam ma feltetted a kamionosoknak való legfrissebb térképeket a Nagy navi témába. Lennél kedves feltenni a friss autós Nyugat Európai térképeket is. Nagy Köszönet a fáradozásodért. Üdv.: Hanesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
helianthus Posted Május 30, 2011 Share Posted Május 30, 2011 Tudja valaki, hogy a(z) *.fda *.fpa *.ftr *.hnr file-ok szerepe micsoda, és pontosan hol, melyik könyvtárban kell lenniük? P.S.: Továbbra is keresem a szír, jordán térképet IGO-ra vagy Primo-ra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Május 30, 2011 Author Share Posted Május 30, 2011 (edited) Igen tudjuk melyik micsoda. Sajnos a térképekből csak tavalyi első negyedéveset találtam halott linkekkel. Ha lesz időm még keresem. Elképzelhetőnek tartom, hogy frissebb nem nagyon van. Na jó, megírom melyik micsoda. Inkább csak bemásolom! : *. HNR - for fast calculation of long routes. Should be one version with maps (available for iGO Primo!) *. FDA - Driver Alerts - alert the driver (only for iGO Primo!) *. FTR - Truck Info - information for lorry drivers (for iGO Primo!) *. FPA - Point Addressing - house numbers (only for iGO Primo!) *. Fbl - Maps of countries. For America - a separate map of the state. fda = figyelmeztető jelzések, fpa = pontszerű címek, ftr = kamionos infók, hnr = előre feldolgozott úthálózat A content/map mappában a helyük a térképek mellett! Módosította Május 30, 2011 bikatoke Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanesz2 Posted Május 31, 2011 Share Posted Május 31, 2011 Nagyon Köszönöm a fáradozásotokat Bikatöke és AF 1972. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarantula21 Posted Június 9, 2011 Share Posted Június 9, 2011 Hello! Nav N Go iGO 8 8.3.4.102680 szoftverre kellene a legfirsebb magyar térkép, de jöhet egész európa. És egy leírés, hogyan kell rátenni! Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Június 9, 2011 Author Share Posted Június 9, 2011 tarantula21 Leírás: Térképet találsz a nagy navigációs témában. Letöltöd, kicsomagolod és bemásolod a content/map mappába. Kész. Jó utat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarantula21 Posted Június 9, 2011 Share Posted Június 9, 2011 Köszi, néztem őket, de annál frissebb nincs? És pontosan melyikre gondolsz? A 4 hotlife -s linkre? És mit jelent az hogy TQ, TM, NQ, Q1? , Pl az NQ nál hibát ír! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Június 9, 2011 Author Share Posted Június 9, 2011 tarantula21 TQ = ilyen nincs. TA viszont van, az a TeleAtlas. TM = TopMap. NQ = NavTeq. Q1 = Első negyedév R3 = Igo 8.3 , Amigo és Primo kompatibilitást jelent. TA, TM, NQ a térkép beszállítójára utal. A különbség a méretben és a részletességben van. Magyar térképnek a TopMap-ot vagy a Navteq-et ajánlom. Állítólag nyugatabbra a TeleAtlas a legjobb. Az első negyedév a "naprakészséget" jelöli. Most a 2011 Q1-es térképek a legfrissebbek. (kivéve Navigon, mert ott 2011 q2-es a legfrissebb navteq térkép, de az egy másik történet ) Milyen hibát ír ki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarantula21 Posted Június 9, 2011 Share Posted Június 9, 2011 Köszi a leirás NQ = NavTeq térképet tettem fel és azzal volt baja, ha TM et tettem fel azzal jó volt, 2011 03 akkor a legfrissebb? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Június 10, 2011 Author Share Posted Június 10, 2011 tarantula21 TopMapból a 2011.03 a legfrissebb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanak Posted Június 12, 2011 Share Posted Június 12, 2011 Sziasztok! Kérdésem lenne.. van egy mio 720b-s tipusú GPS-em, és ezen a gépezeten IGO 8.0 van.. és szeretném frissíteni a legújabb térképeket benne.... ha frissítem a téképeket, akkor a régen beírt címek automata megmaradnak, vagy törlődnek? IGO 8.0 van rajta és IGO 8.3-as térképeket akarok rá tenni... lehetséges? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Június 13, 2011 Share Posted Június 13, 2011 IGO 8.0 van rajta és IGO 8.3-as térképeket akarok rá tenni... lehetséges? Nem lehet! Fel kell frissíteni az IGO-t is előbb a 8.3-ra, és utána már igen. Mivel letörlöd a régit, minden új lesz, és üres címekkel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanak Posted Június 13, 2011 Share Posted Június 13, 2011 Értem! Nagyon szépen köszönöm a választ! szerk.: És még 1 kérdésem lenne.. ha új iGO-t akarok rátenni a GPS-re akkor mi a teendő? gondolom kábelen keresztül kell feltenni, csak melyik mappába és hogyan? 1 rövid leírást tudnátok adni? Előre is köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Június 16, 2011 Author Share Posted Június 16, 2011 Rövid leírás: kártyára másolod, ha kell a sys.txt-ben az elérési útvonalat módosítod, futtatod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
{Bandi} Posted Június 16, 2011 Share Posted Június 16, 2011 készül a Primo 2.0 http://www.technet.hu/hir/20110616/mit_tud_a_vadonatuj_igo_primo_20_kideritettuk/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fater69 Posted Június 19, 2011 Share Posted Június 19, 2011 Szevasztok! Tudtok segíteni abban, hogy egy IGO8 legfrissebb PDA-s verzióját felleljem valahol? Csak az alap progi kellene, a 2577-es mappával együtt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
borocsik Posted Június 19, 2011 Share Posted Június 19, 2011 Sziasztok.Val8előre is bocsi de nem találom hol),hogy az igo8 megy a TTS hang,tudna valaki segíteni ebben?Köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Június 19, 2011 Author Share Posted Június 19, 2011 (edited) fater69 Tapasztalatom szerint elég az exe fájlt lecserélni. borocsik Kérdésedet nem nagyon értem, de ha az hogy van e rajta TTS, akkor igen. Magyar nyelvűvel én még nem találkoztam. djnandika Miért nem teljes értékű igo-t használsz? http://www.miofan.com/forum/index.php?topic=673.0 fater69 Ha kell az exe, szólj. Módosította Június 20, 2011 bikatoke Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fater69 Posted Június 20, 2011 Share Posted Június 20, 2011 Köszönöm a segítségedet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarantula21 Posted Június 20, 2011 Share Posted Június 20, 2011 Hello! Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet felfrissiteni az Igo8.0.x verziót 8.3 ra? Törlöm a régit és felmásolom az újat? Nem sd kártyán van most az Igo hanem az eszköz saját memóriáján. Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Június 20, 2011 Share Posted Június 20, 2011 Törlöm a régit és felmásolom az újat? Pontosan úgy, de a sys.txt-t, a régit másold vissza, és a könyvtár nevet, és az indító exe-t a régire nevezd át! Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Myguide 3100 Go tipusú készülékem van, valami Igo utánzattal (MyGuide Navigation Software 2006) Ennek szerném a térképeit frissíteni, mert enyhén szólva is elavult. Sehol nem találok hozzá semmit. Esetleg valaki tudna segíteni? Van benne egy 256-os sd kártya, nem tudom elég lenne e esetleg egy másik szoftver telepitéséhez. Ha esetleg ebben is tudna egy linkel valaki segíteni, hogy honnan és mit töltsek le, hogyan telepítsem, annak nagyon megtudnám köszönni. Előre is köszönök minden segítséget. Használj IGO8.3-at! A fentiek rád is vonatkoznak, figyelj azokra, különben nem fog menni! A 256-os kártya akkor elég, ha csak MO. térképeit, épületeit, Poi-jait akarod rátenni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvira1972 Posted Június 20, 2011 Share Posted Június 20, 2011 Sziasztok ! Navon 470 set vettem a napokban,de teljesen meghalt,( Igo Amigo volt rajta )kijott egy ablak,hogy valamit rosszul csinaltam es szeretne rezetalni magat,de hiaba OK-ztam le,nem reagall semmire. Probaltam a reset gombal is,de semmi. Raadasul a fomenuben osszevissza mukodnek a "gombok " ,pl ranyomok jatekra es szorakozas indul el. Navitex-et talaltam a neten es letoroltem mindent,azt hiszem a szoftvert is Most kulfoldon vagyok,tehat meg visszavinni sem tudom..... Szeretnek segitseget kerni,hogy tudok-e ratenni szoftvert es hogyan es ebben tud-e valaki segiteni nekem ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zkobee Posted Június 21, 2011 Share Posted Június 21, 2011 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Samsung Galaxy Ace-re (felbontás 320 x 480 pixel) milyen navigációs szoftver ajánlatok? Az IGO 8-ból melyik verzió fut el rajta? Illetve az IGO 8-hoz használhatóak a sima PNA-s térképek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Június 21, 2011 Author Share Posted Június 21, 2011 Az megy rajta, amelyik release a felbontásod támogatja. iGO 8.4.2.139242-es verziót találtam, ami elviekben megy. A térképek tudomásom szerint kompatibilisek egymással. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Június 21, 2011 Share Posted Június 21, 2011 Már most az elején bevallom, hogy nem értek a GPS-ekhez, de tesómnak szüksége lenne egyre és én a Wayteq X990-et néztem ki. Ugye ezen alapból a Sygic Aura van fent, de én térkép nélkül rendelném meg mivel ha jól tudom erre is fel lehet pakkolni pl. az iGO-t. Ez az elképzelés helyes? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zkobee Posted Június 21, 2011 Share Posted Június 21, 2011 Az megy rajta, amelyik release a felbontásod támogatja. iGO 8.4.2.139242-es verziót találtam, ami elviekben megy. A térképek tudomásom szerint kompatibilisek egymással. Köszi a gyors választ, de az a verzió pont nem megy...... Nem fér ki a képernyőre, és nem tudom telepíteni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zkobee Posted Június 22, 2011 Share Posted Június 22, 2011 Közben rájöttem a megoldásra, ami voltaképp rém egyszerű: a droidos igok-k végülis majdnem mind ugyanazok, csak a megfelelő apk. kiterjesztésű parancsfájl változó. Vagyis az a lényeg, hogy az apk. indítófájl a megfelelő felbontású legyen, és már megy is a cuccos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts