kirusz1 Posted Július 31, 2015 Share Posted Július 31, 2015 Igen mert megkell adni az elérési útvonalat a navinak bekell tallózni az inditó filét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirusz1 Posted Július 31, 2015 Share Posted Július 31, 2015 sikerült? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
japojani Posted Július 31, 2015 Share Posted Július 31, 2015 (edited) Működik, de nincs hang Ezt tettem fel, lehet hibásak benne a hangfájlok? https://drive.google.com/file/d/0B1OzbuILceROZU5jTDc3S3pod28/view?usp=sharing A tulaja annyit mondott, hogy bluetooth-on van párosítva az autóhoz, lehet emiatt nincs hang? Módosította Július 31, 2015 japojani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirusz1 Posted Július 31, 2015 Share Posted Július 31, 2015 irtam pü t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezga74 Posted Augusztus 1, 2015 Share Posted Augusztus 1, 2015 Sziasztok! IGO Primo-ra keresek friss EU térkép és poi csomagot! ha lehet akkor data tárra! köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
japojani Posted Augusztus 1, 2015 Share Posted Augusztus 1, 2015 Sziasztok! IGO Primo-ra keresek friss EU térkép és poi csomagot! ha lehet akkor data tárra! köszönöm Küldtem privátban kirusz1: köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizslakutya1 Posted Augusztus 5, 2015 Share Posted Augusztus 5, 2015 Üdv! Keresek tabra egy megbízhatóan működő Primot. Concorde Omega 3 Felbontás:1024*600 4.4.2 androiddal. Térképek vannak, csak a progi kellene(szeretném). Israel volt (van ) rajta,de alagútban eldobja a jelet és leáll,aztán pedig sokáig nem talál jelet. Esetleg a cseréhez egy kis segítség,csináltam már párat,de nem vagyok benne biztos,hogy mindent kipucolok a régi verziókból. Jöhet privátban is. Előre is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirusz1 Posted Augusztus 5, 2015 Share Posted Augusztus 5, 2015 Hello.Ment a pü! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lx-ir Posted Augusztus 8, 2015 Share Posted Augusztus 8, 2015 Szép napot! Ha lehet, akkor a "legfrissebb" NNG Hungary-t szeretném kérni a kiegészítővel. Előre is köszönöm szépen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirusz1 Posted Augusztus 9, 2015 Share Posted Augusztus 9, 2015 Programok/nagy navigációs téma.ott.megtalálod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
st33lboy Posted Augusztus 15, 2015 Share Posted Augusztus 15, 2015 Sziasztok Van egy WayteQ X980BT navi, viszont olyan gondba vagyok, hogy átnéztem már a "A Nagy Navigációs Téma" topicot a letöltési fórumba. Találtam egy elérhetőséget a Primo-hoz ami ez a link lenne. http://www.pirateclub.hu/topic/6460499-a-nagy-navig%C3%A1ci%C3%B3s-t%C3%A9ma/page-2?do=findComment&comment=1478044587 Viszont a hozzászóláson belül a letöltési link már halott, nincs fent drive-on a program. Nekem alap progira lenne szükségem első sorban, utána pedig MO-i térképre. De az már nem gond, viszont egyelőre még nem találok élő letöltési linket FRISS Primohoz. Tudnátok segíteni hogy honnan tudnék friss Primot letölteni ami jó az X980BT navihoz? Köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus1107 Posted Augusztus 26, 2015 Share Posted Augusztus 26, 2015 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni abban, hogy Asus P525-re iGO Primo Windows Mobile verziót keresnék, csak még nem találtam meg itt. Előre is köszönöm. Szép napot! Üdv! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirusz1 Posted Augusztus 29, 2015 Share Posted Augusztus 29, 2015 Sziasztok Van egy WayteQ X980BT navi, viszont olyan gondba vagyok, hogy átnéztem már a "A Nagy Navigációs Téma" topicot a letöltési fórumba. Találtam egy elérhetőséget a Primo-hoz ami ez a link lenne. http://www.pirateclub.hu/topic/6460499-a-nagy-navig%C3%A1ci%C3%B3s-t%C3%A9ma/page-2?do=findComment&comment=1478044587 Viszont a hozzászóláson belül a letöltési link már halott, nincs fent drive-on a program. Nekem alap progira lenne szükségem első sorban, utána pedig MO-i térképre. De az már nem gond, viszont egyelőre még nem találok élő letöltési linket FRISS Primohoz. Tudnátok segíteni hogy honnan tudnék friss Primot letölteni ami jó az X980BT navihoz? Köszönöm! Hello.Ment pü Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisbogyesz2 Posted Szeptember 1, 2015 Share Posted Szeptember 1, 2015 Sziasztok! 480x272 felbontású GPS-re tudna Valaki feltenni programot? KÖSZÖNÖM! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirusz1 Posted Szeptember 1, 2015 Share Posted Szeptember 1, 2015 Sziasztok! 480x272 felbontású GPS-re tudna Valaki feltenni programot? KÖSZÖNÖM! Ment a pü Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinyopinyo Posted Szeptember 6, 2015 Share Posted Szeptember 6, 2015 Üdv! TIBO 1700 , Win ce 4.2 tipusu gps-t szeretnék frissiteni.Viszont az a gond hogy jogtiszta igo2006 van rajta. Sima térképcserével nem tudtam frissiteni, gondoltam teszek rá ujabb igo-t.Nem fogadja el. Na itt akadtam el. Tud valaki valami kis memoria igényü keretprogit amit aztán én már megraknám térképpel? Hét végén vagyok csak (kamionozok) szoval nem sürgös. Elöre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirusz1 Posted Szeptember 6, 2015 Share Posted Szeptember 6, 2015 Hello mi a felbontása? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tbgetto Posted Szeptember 18, 2015 Share Posted Szeptember 18, 2015 Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Mitől van az, hogy a gyorsmenüben eltűnt minden és a gyorsmenü testreszabásban szintén a beállításoknál is. Válaszotokat előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tbgetto Posted Szeptember 19, 2015 Share Posted Szeptember 19, 2015 Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Mitől van az, hogy a gyorsmenüben eltűnt minden és a gyorsmenü testreszabásban szintén a beállításoknál is. Válaszotokat előre is köszönöm. MEGOLDÁS: Töröltem az UX/quickmenu_volume_android_2.4.zip fájl, ami megoldotta a problémát. Hátha másnak is segít. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bal21074 Posted Szeptember 27, 2015 Share Posted Szeptember 27, 2015 HelloiGo My way-hez (8.4.2) keresek friss európa térkép (és poi) csomagotHa lehet magyar nyelvűtSamsung Galaxy Ace 4-en használomKöszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vologya67 Posted Szeptember 30, 2015 Share Posted Szeptember 30, 2015 Sziasztok! Van egy HONDA CIVIC, tomtom navigációval. Frissíteni szeretném a programot és a térképet. Otthon szeretném megcsinálni, de sajnos nem nagyon értek hozzá. Mi kell hozzá, honnan lehet letölteni, és mi a menete? Aki tud, légyszi segítsen! Örök hála! Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergo999 Posted Október 23, 2015 Share Posted Október 23, 2015 Sziasztok! IGO primo-hoz keresnék csak magyar térképet és kiegészítőket. Előre is megköszönöm a segítséget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirusz1 Posted Október 23, 2015 Share Posted Október 23, 2015 Ment a pü Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zora Posted Október 25, 2015 Share Posted Október 25, 2015 Sziasztok. Tudna valaki segíteni Igo Primo programmal, friss teljes EU térképpel! Köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirusz1 Posted Október 25, 2015 Share Posted Október 25, 2015 Mire kellene az igo? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberto Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Sziasztok, a Androidon a Google Maps-ban hogyan lehet beallitani 3 varost (start, athajtani, cel), pl. Budapestrol akarok menni Balatonra, de Gyor varoson keresztul Koszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunnakacsa Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Igo8-at keresek androidos tabletre, ha lehet full európa térképpel. A felbontás 1024x600. Márkája Lenovo A7. És leírást a belső tárhelyre való telepítésre. Köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyurma79 Posted Január 1, 2016 Share Posted Január 1, 2016 Sziasztok!Csinált már valaki Opel Navi 600-n térképfrissítést?Kelet Eu nincs rajta... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrMikulas Posted Január 15, 2016 Share Posted Január 15, 2016 Sziasztok! N490P-re (iGO8) keresek friss Magyar (és EU) térképet és poi csomagot. Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacika0909 Posted Január 18, 2016 Share Posted Január 18, 2016 Sziasztok! Keresek IGO8 PRIMO-t androidra, multi felbontásút vagy amit sys fájl kiválasztással lehet megadni: Nekem 1280X720 telóm van. Ehhez a legutolsó EU térkép is jól jönne! Előre is köszi a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts