mirage023 Posted Február 6, 2014 Share Posted Február 6, 2014 Sziasztok! Először is azért írok, mert nem tudom az összes oldalt végignézni, végigolvasni, másrészt mert remélem, hogy valaki elolvassa és egyből tudni fogja mit a kérdésemre a választ.Megértek, hogy vessek pár pillantást egy navigációs eszközre, ugyanis nem hajlandó betölteni a navigációt!Nem indítja el! Az eszköz márkája - mondom - GPS. ez valami noname kínai. Eddig iGO 8 volt - van - rajta, de mint mondtam, el sem indul. Az egész program ugye SD-n van. Nekem van egy Mio C250 szintén iGO 8-al, de nem működik vele. ( nem mintha feltétlenül kellene neki )Kérdésem az lenne, hogy valaki tudja-e véletlenül, hogy erre a kínai izére hogyan lehet rárakni a iGO 8-at- hogy működjön is? Előre is köszönöm mindenkinek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepsimen Posted Február 9, 2014 Share Posted Február 9, 2014 (edited) Sziasztok ! Segítségre lenne szükségem , van egy Mio moov m400-om tettem rá egy primot és sajnos nem indul el !!! Ha valaki tudna nekem a beállításokban segíteni azt megköszönném !!!!!! Módosította Február 10, 2014 ica Ha segítséget kérsz akkor azt a segítség fórumba tedd! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolando Posted Február 16, 2014 Share Posted Február 16, 2014 Helló Samsung galaxy minire szerettem volna felrakni az iGO Primo v9.6.29.331894 verzióját, de sajnos nincs benne a megfelelő felbontás:(az lenne a kérdésem/kérésem hogy valaki fel tudná nekem rakni a data.zipet, amiben benne van a 240*320-as felbontás Előre is köszönöm a váalsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted Február 18, 2014 Share Posted Február 18, 2014 Sziasztok! Mio c520 ra szeretnék IGO 8 at tenni. Szeretnék kérni egy részletes leírást, hogy hogyan kell ezt csinálni. Köszi Itt nézz szét: http://gpsforum.hu/node/109 vagy itt http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=136798 Sziasztok! Wayteq x960BT (5colos) gépre tud valaki normálisan működő, letölthető kamionos térképszoftvert? http://www.pirateclub.hu/topic/6460499-a-nagy-navig%C3%A1ci%C3%B3s-t%C3%A9ma/page-2#entry1478045838 Feltöltöd friss térképekkel + kamionos cuccokkal (ftr, histspeed/hsp, hnr) Itt megtalálod: http://www.pirateclub.hu/topic/6460499-a-nagy-navigációs-téma/?p=1478220512 Sziasztok! Először is azért írok, mert nem tudom az összes oldalt végignézni, végigolvasni, másrészt mert remélem, hogy valaki elolvassa és egyből tudni fogja mit a kérdésemre a választ. Megértek, hogy vessek pár pillantást egy navigációs eszközre, ugyanis nem hajlandó betölteni a navigációt!Nem indítja el! Az eszköz márkája - mondom - GPS. ez valami noname kínai. Eddig iGO 8 volt - van - rajta, de mint mondtam, el sem indul. Az egész program ugye SD-n van. Nekem van egy Mio C250 szintén iGO 8-al, de nem működik vele. ( nem mintha feltétlenül kellene neki ) Kérdésem az lenne, hogy valaki tudja-e véletlenül, hogy erre a kínai izére hogyan lehet rárakni a iGO 8-at- hogy működjön is? Előre is köszönöm mindenkinek! Ennyi infóból elég nehéz, de talán: Navi mappa elérése menüpontban állítsd be, hogy honnan induljon. Sziasztok ! Segítségre lenne szükségem , van egy Mio moov m400-om tettem rá egy primot és sajnos nem indul el !!! Ha valaki tudna nekem a beállításokban segíteni azt megköszönném !!!!!! http://www23.zippyshare.com/v/38765450/file.html Helló Samsung galaxy minire szerettem volna felrakni az iGO Primo v9.6.29.331894 verzióját, de sajnos nincs benne a megfelelő felbontás:(az lenne a kérdésem/kérésem hogy valaki fel tudná nekem rakni a data.zipet, amiben benne van a 240*320-as felbontás Előre is köszönöm a váalsz. Csak 320X240 data.zip és branding.zip + sys.txt(ha kell) https://mega.co.nz/#!GcdzlbiD!wKonpcbneByzaYv0aL0QYYa6EEPbD50e0vQz8ZbafiY Jelszó: ul_saniba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajan949 Posted Február 21, 2014 Share Posted Február 21, 2014 (edited) Hello Mindenkinek! Új fórumos vagyok, nézze el ezt a moderátor is nekem. Megosztom gondomat, tapasztalataimat is Veletek. Nekem sikerült a Google Store-ról az ASTRO File Manager-t feltelepíteni, minden gond nélkül. Egy új Xperia Z1 Compactom van. Letöltöttem egy iGO Primot is, mindent úgy csináltam, ahogy leírva volt, rámásoltam a microSD kártyára is, és az ASTRO szépen installálta is a programot. Egy gond van csak: minden indításnál a betöltés pár másodperc után megszakad, és kiírja: "A(z) iGO alkalmazás leállt." Van egy IGO elnevezésű könyvtáram, a felbontásnak megfelelő sys.txt fájl - és mégsem indul. (( Javaslatok? Előre is köszönöm. Módosította Február 21, 2014 ica Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Március 13, 2014 Share Posted Március 13, 2014 Van egy Demandy GPS ami olyant produkál Igo8-al, hogy amikor betöltené a menüt (IGO 8-ét) egyszerüen kikapcsol a készülék. Ilyen Sys.txt-vel probáltam: [folders]app="%SDCARD%/Mobilenavigator"[interface]maxzoom2d=6000000show_exit=1shutdown_time=0[rawdisplay]class=landscapescreen_x=800screen_y=480[map]2dheadup=1[debug]skip_eula=1[other]demo_enabled=0[warning]speedcam_warning=1speedcam_enabled=1[sound]ding=1 Mi lehet a gond? Primoval viszont tökéletesen működik. Megoldodott egy másik verziójú IGO 8-al Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memme73 Posted Március 27, 2014 Share Posted Március 27, 2014 Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki. Adott egy Navon N490 Plus készülék...magyarország térképpel (szokásos). A 3D-s building mappa ellenére a licensz nem tartalmazza eme támogatást, nagyon úgy néz ki. De ettől messzebb megyek....szeretnék rá egy Igo Primo-t teljes europa térképpel....minden extrával. Kb... ma már 8-10 féle helyről töltöttem le, megcsináltam mindent de nem ismerte fel, vagy nem tudom e sem indult. :-( Valami ötlet mit lehetne tenni....(természetesen a megvásárláson kívül). már a készülékvásárlás sem volt betervezve, de tegnap valami rendes figura kirámolta az autómat a Blaha Lujza téren (kesztyűtartóban a GPS vevővel). Köszönöm előre is. :-) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted Március 29, 2014 Share Posted Március 29, 2014 Mobilenavigator legyen a mappa neve és mobilenavigator.exe az indítófile (csak így fog menni) 480X272 a Navon N490 felbontása ezért a sys.txt-ben nézd meg, hogy ez szerepeljen: [rawdisplay]class="landscape"screen_x=480screen_y=272 illetve [interface] resolution_dir="480_272" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkika Posted Április 9, 2014 Share Posted Április 9, 2014 Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy TopMapp-os térképből a 2013.09-es a legfrissebb?Ha esetleg tud valaki frissebbet,megköszönném a linket a letöltéseknél! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zozi85 Posted Május 16, 2014 Share Posted Május 16, 2014 Navon n490 plus gpsem van igo 8 magyarország térképpel. Légyszi részletesen írja le valaki (nagyon amatőrnek) hogy mit kell tenni hogy európa rákerüljön. Köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
japojani Posted Május 17, 2014 Share Posted Május 17, 2014 Zozi85: Leszeded mind a 26 linket egy mappába és winrar-al kicsomagolod. A használatához szükséges leírás benne van! http://www.pirateclub.hu/topic/6460499-a-nagy-navig%C3%A1ci%C3%B3s-t%C3%A9ma/page-3#entry1478256945 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_devil Posted Május 18, 2014 Share Posted Május 18, 2014 Helló!Segítségeteket szeretném kérni! Volna egy Navon N670 Plus Navigáció!Letöreltek róla véletlen szinte mindent,csak a beállítások jönnek be sem térkép sem semmi!Hogyan tudnék rárakni térképet vagy progit hogy működjön,és milyet ajánlottok rá?Ha lehet szájbarágósan írjátok már,mert soha nem csináltam ilyet!Előre is köszönöm a segítségeteket! Üdv: a_devil Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janilajos Posted Május 25, 2014 Share Posted Május 25, 2014 Sziasztok. Egy keressel fordulok hozzatok hatha tudnatok segiteni.Van egy Mio C720b navim es szeretnek Igo tenni ra telyes europa terkeppel ha lehetseges. Valaki tudna ajanlani valamit nekem.Mellekelten csatoltam egy kepet is rolla, hogy latszodjon mirol van szo. Valaszotokat elore is koszonom! Sikerult fell tennem az igo8-at de most azt irja a Terkepfajlok elavultak!! Valami megoldast tud valaki?Elore is koszonom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecet90 Posted Június 4, 2014 Share Posted Június 4, 2014 Sziasztok!Olyan problémám lenne hogy Androidos készülékre (LG P880 Android 4.1.2.) raktam igo my way-t. Tökéletesen működik, egész addig ameddig a belső memórián van.A baj ott kezdődik, hogy szeretném a memória kártyára tenni az igo mappát, de ekkor már nem indul, hiányzó file-ok miatt. (Nem találja a memória kártyán a fájlokat.)sys.txt-t ben próbáltam átírogatni az elérési utat, de az sem segített. Van valakinek valami ötlete? Kollégámnak is kéne a telefonjára, de sajnos neki nincs elég belső memóriája. Előre is köszi a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lx-ir Posted Június 6, 2014 Share Posted Június 6, 2014 Sziasztok! Adott egy Alcor Vega GPS, amire IGO primo (vagy My Way?) 9.6.5.306142 (teljes Európa) van feltelepítve. Hiba nélkül működik egészen addig,amíg frissíteni nem akarom. Mi lehet a baj? Ha valaki tud, legyen szíves segítsen. Előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Június 8, 2014 Share Posted Június 8, 2014 Miért is akarod frissíteni? Vagy hogyan frissíted? Hivatalosan androidra még mindig nincs teljes európa térkép igo-ból. Vagy neked nem android van a kütyün? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacika71 Posted Július 23, 2014 Share Posted Július 23, 2014 Hello! Adott egy Magneo I430-as készülék. A következő a problémám. Feltöltöttem a kártyára az Igo Primo programot az összes kellékével. A készüléken beállítottam az elérési utat. A program el is indul, de nem talál műholdat. Ez azért is furcsa, mert egy "ősrégi" 4:3 kijelzős ATD-n simán elindul, másodpercek alatt feláll a rendszer, megtalálja a műholdat és lehet használni. Ott nem kellett semmit állítgatni, átírni stb. Mit tudtok javasolni? Megoldódott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolando Posted Október 14, 2014 Share Posted Október 14, 2014 Helló! Egy kis segítség kellene Adott egy Asus Mypal A636N készülék, amin eredeti Nav n go igo 8-van, de a térképek rajta 2008-asok, ha én most ezt letörlöm, akkor fel tudok rakni rá egy meglévő és működő képes nem eredeti igo8-at? Próbáltam a licence fájl kicserélésével, de nem vált be így el sem indult már a program sem. Megoldva! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Sziasztok!Van egy régi navigációs készülékem (Mio Moov 200), és rátelepítettek egy SD kártyára az Igo 8-at. Az a gondom vele, hogy nagyon szaggat, és elég nehezen, de sokszor be sem tölti a térképet, és az útvonalat. Csak megy a nyíl a zöld semmiben. Aztán pár másodperc múlva magához tér, de aztán megint ugyan az a helyzet. Azért idegesítő, mert jó lenne látni, hogy hol is járok éppen. A szoftver teljes Európa térképpel van telepítve. Az lenne a kérdésem, hogy az megoldhatná a problémát, ha Magyarország térképén kívül a többit törölném, vagy annak semmi köze ahhoz? Illetve ha törölni szeretném, akkor csak simán töröljem a kártyáról a többi térképet a számítógépen keresztül? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Köszönöm szépen a segítséget formasu! A törlések után jóval gyorsabb, és részletgazdagabb lett a szoftver. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miller83 Posted Január 9, 2015 Share Posted Január 9, 2015 Sziasztok ..lenne egy kis problémám !Van egy Lg l65 és a belső memória 2gb . valamint egy 8gb sd benne.Az SD-re fel telepítettem az iGo-t ... sys filet át írtam 480x800 ra patent .. telepítést el indítom majd error . Na uninstal majd töröl ... Telefon memóriába fel teszem ujra a Content mapából ki hagyva a map -ot .. majd inditom a telepítést --Fasza mükkodik és most jön a gebasz .. nincs elég hely a telefonban a térképek számára . Valakinek van megoldás arra hogy sd röl olvassa a térképet vagy onnan lehessen telepíteni az app -ot ?? Nagyon fontos lenne mert indúlnék külföldre és kell a full eu map és pio !!Válaszokat előre is köszi !! android 4.4.2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicona Posted Január 12, 2015 Share Posted Január 12, 2015 Sziasztok, A következő kérdésem lenne: igo Primo 9.6.29.390522-ben kedvencekként elmentett helyeket hol találom file szinten, illetve tudok e esetleg ezekből poi-t készíteni. Sony xperia p-n fut a projekt. Előre is kösz a válaszokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkk2 Posted Január 13, 2015 Share Posted Január 13, 2015 Sziasztok. WayteQ x980BT vásároltam navigácios szoftver nélkül. Valaki tudna segiteni hogy melyiket érdemes ráteni illetve linket is ahonnan le lehetne tölteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tontal Posted Január 14, 2015 Share Posted Január 14, 2015 Sziasztok! Android IGO-t használok és keresnék friss UK komplett anyagot. Ha tudna valaki segíteni és linkelni egyett akkor megköszönném. Az enyém jelenleg: 2013.Q2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szani80 Posted Január 16, 2015 Share Posted Január 16, 2015 Sziasztok! Android IGO-t használok és keresnék friss UK komplett anyagot. Ha tudna valaki segíteni és linkelni egyett akkor megköszönném. Az enyém jelenleg: 2013.Q2 Szia Ez biztos jó lesz: http://data.hu/get/8410154/United_Kingdom_83_HERE_2013.Q4_140324.fbl Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saca99 Posted Január 18, 2015 Share Posted Január 18, 2015 Sziasztok. LG G2 mini-re kellene nekem iGO. Már kipróbáltam egy párat, de nem működött. Köszi a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicona Posted Január 19, 2015 Share Posted Január 19, 2015 Sziasztok, A következő kérdésem lenne: igo Primo 9.6.29.390522-ben kedvencekként elmentett helyeket hol találom file szinten, illetve tudok e esetleg ezekből poi-t készíteni. Sony xperia p-n fut a projekt. Előre is kösz a válaszokat. Még aktuális. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted Január 24, 2015 Share Posted Január 24, 2015 Sziasztok Van egy lumia 535 ös teló 960x540 felbontással szeretnék rá egy igo-t tudnátok sergíteni? Én is és a telefon is igo szűz. Ha lehet valami szájbarágós kellene mert nem vagyok túl gyakorlott benne.Előre is köszi Üdv mindenkinek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
japojani Posted Február 4, 2015 Share Posted Február 4, 2015 Sziasztok. Van nálam egy Wayteq navi, de nem tudom a típusát. Kívül nincs ráírva (vagy már lekopott), bent a menüben pedig sehol nem írja (vagy csak én nem találom). Kb 2 giga belső memóriája van, ha ez segít. Kép a naviról. Hogy tudnám kideríteni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbarna76 Posted Február 9, 2015 Share Posted Február 9, 2015 Sziasztok ! Keresek navigációs programot Mazda 6 2006-os évjáratú autóhoz, valaki tud-e segíteni, hogy hol lehet ilyet letölteni ???? Köszönöm válaszotokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts