narkika Posted Július 29, 2013 Share Posted Július 29, 2013 Szia narkika! Az útvonal beállítások utan a második menüpont a Térkpbeállítások és ott keresgélj, amit írtam, mert amit te írtál az teljesen másra szolgál Nekem nincs olyan menüpont,hogy 3d járműgaléria!A térképbeállitásokba ezeket lehet állitani:Nézet:2D vagy 3D, Nézőpont:Alacsony,normál,magas, Automatikus madártávlat:be vagy ki,és Szinek:Autm,nappali,éjjeli. Itt kellene lennie a 3D járműgalériának,mert nekem az hiányzik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ko_la Posted Július 29, 2013 Share Posted Július 29, 2013 Tedd rá a kis kezedet és húzd le vagy fel a fehér képernyőt! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkika Posted Július 29, 2013 Share Posted Július 29, 2013 Tedd rá a kis kezedet és húzd le vagy fel a fehér képernyőt! ÁÁÁááá és tényleg!!!Siker!Csak éppen kilép a program,ha ki akarom választani a jármüvet,de csak megoldom valahogy!Nagyon köszönöm!!! De hogy nem huztam lejjebb azt a menüt,a sys-txt-t átirtam egy párszor :o ?!Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ko_la Posted Július 29, 2013 Share Posted Július 29, 2013 Örülök, hogy segíthettem 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkika Posted Július 29, 2013 Share Posted Július 29, 2013 Örülök, hogy segíthettem Csak nem akar összejönni. Pedig már ujratelepitettem,de a jármü kiválasztásánál kilép a program. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkika Posted Július 30, 2013 Share Posted Július 30, 2013 Örülök, hogy segíthettem Hello!A sys.txt-nek lehet köze ahoz,hogy a 3d jármű kiválasztásánál kilép a program?Minden más tökéletesen működik,csak járművet nem tudok választani. Egy jol működő sys.txt-t tudna nekem valaki küldeni,a felbontást azt át tudom irni benne?Köszi előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted Július 31, 2013 Share Posted Július 31, 2013 Hello! Samsung galaxy minire ( s5570) -re, milyen navigációs programot lehet feltelepíteni? Az igo kat próbáltam de gond van a felbontással, esetleg van itt olyan topic ami ezzel foglalkozik? Előre is köszi a segítséget. Primo 9.6.22.317625 (2013 JUL 25) (Csak 320X240) felbontás! Térképek és poik nélkül! http://data.hu/get/6789213/igo_317625_240X320.rar jelszó: ul_saniba Telepítés: Előző verzió uninstall (ha volt) SD kártyára felmásolod az igo mappát mindenestől Feltöltöd térképekkel, POI-val, /Épületekkel (ha kell)/. 317625.apk telepítése 480X320 szintén térképek és poik nélkül! http://data.hu/get/6788157/igo_317625_320x480.rar jelszó: ul_saniba 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarantula21 Posted Július 31, 2013 Share Posted Július 31, 2013 Köszi szépen ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkika Posted Augusztus 9, 2013 Share Posted Augusztus 9, 2013 Sziasztok!Tudja valaki mi a különbség a két Androidos Primo között : Igo Primo v9.6.7.235654 és Igo Primo 9.6.22.317625? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanak Posted Augusztus 9, 2013 Share Posted Augusztus 9, 2013 Sziasztok! Nekem van egy Wayteq 950-es készülékem amin IGO 8 rendszer van. ezt milyen programmal, vagy hogyan tudnám a legújabb igo 8-ra frissíteni? Előre is köszönöm a választ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricsard007 Posted Augusztus 9, 2013 Share Posted Augusztus 9, 2013 Szia! Teljes frissítést akarsz tehát magát a programot is vagy mondjuk csak teljesen új térképet akarsz rá?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanak Posted Augusztus 11, 2013 Share Posted Augusztus 11, 2013 Szia! Teljes frissítést akarsz tehát magát a programot is vagy mondjuk csak teljesen új térképet akarsz rá?? Térképeket szeretném frissíteni. vagy nem tudom hogy igo 8-nak van-e újabb verziója. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkika Posted Augusztus 12, 2013 Share Posted Augusztus 12, 2013 Térképeket szeretném frissíteni. vagy nem tudom hogy igo 8-nak van-e újabb verziója. Hello!A Nagy Navigácios Témában sarkany79 246-ik hozzászolásában találhatók a legujabb (2013.Q1) térképfájlok (fbl,fda,fpa,fsp,hnr,poi),teljes EU.Ezek a legujabbak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanak Posted Augusztus 12, 2013 Share Posted Augusztus 12, 2013 Köszi, megtaláltam! És ezekkel, hogyan tudom frissíteni? Usb kábelen keresztül ráteszem a gps-t és?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkika Posted Augusztus 12, 2013 Share Posted Augusztus 12, 2013 Az igo/content/map mappába bemásolod az fbl,fda,fpa,fsp fájlokat, a régieket kitörlöd!A poi mappába másolod a poi fájlokat a régieket kitörlöd!Ennyi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkika Posted Augusztus 12, 2013 Share Posted Augusztus 12, 2013 A hnr fájlokat kihagyhatod,mert az kamionos infot tartalmaz.A legfontosabb az fbl ,mert az a térképfájl!A régi fájlokat mindenképpen töröld! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lx-ir Posted Augusztus 21, 2013 Share Posted Augusztus 21, 2013 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A GPS-emre (Alcor Vega) Sygic 8.33-as verziószámú navigáció van feltelepítve. Létezik ennél újabb változat? Ha igen,akkor esetleg valaki fel tudná rakni? Előre is köszönöm nektek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robogosjoe Posted Augusztus 22, 2013 Share Posted Augusztus 22, 2013 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van egy Orion ogps-04 GPS-em amin 2009. es program, és térkép van. Szeretném ezt frissíteni. Kezdő vagyok a témában, ezért a lehető legrészletesebben kérném a segítségeteket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aharmadik Posted Október 5, 2013 Share Posted Október 5, 2013 Sziasztok! IGO8-ra felakartam tenni a 2013.Q2 -es térpékeket, és poi-kat. Mindkét gpsm (Wayteq 960BT és Mió P360) azt írja ki, hogy kevés a memória. out of memory. requested 8240260 cache 698293 Ugyanakkor ezekkel a térképekkel a Wayteq 960bt-n a Primo, ami elméletileg nagyobb erőforrást igényel, simán fut. Mit tegyek, hogy az IGO8 is fusson a fenti térképekkel? Ismétlem, a Wayteq-en sem fut, kidobja. Kérem, segítsen egy profi navigációs! Előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrgold Posted Október 7, 2013 Share Posted Október 7, 2013 Innen szed le a felbontásodnak megfelelőt. Akkor már csak a blús gpsel kell majd szórakozni,ha egyáltalán fog menni. http://gpsunderground.com/forum/android-apps/18087-igo-primo-2-0-android-final-edition-2012-all-resolution-working.html Köszi, remek tipp volt, működik: Huawei Ascend P6 -on! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted Október 14, 2013 Share Posted Október 14, 2013 Sziasztok! IGO8-ra felakartam tenni a 2013.Q2 -es térpékeket, és poi-kat. Mindkét gpsm (Wayteq 960BT és Mió P360) azt írja ki, hogy kevés a memória. out of memory. requested 8240260 cache 698293 Ugyanakkor ezekkel a térképekkel a Wayteq 960bt-n a Primo, ami elméletileg nagyobb erőforrást igényel, simán fut. Mit tegyek, hogy az IGO8 is fusson a fenti térképekkel? Ismétlem, a Wayteq-en sem fut, kidobja. Kérem, segítsen egy profi navigációs! Előre is köszönöm! Egy tipp: sys.txt-ben: [debug] reserve_memory=1835008 memory_low_bound=1048576 cache=262144 ha nincs benne, írd bele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aharmadik Posted Október 22, 2013 Share Posted Október 22, 2013 Egy tipp: sys.txt-ben: [debug] reserve_memory=1835008 memory_low_bound=1048576 cache=262144 ha nincs benne, írd bele. Köszi Szépen! A MIO_P360 továbbra is kiírja hogy kevés a memória, és kikapcsol, pedig még az épületeket is kivettem, hátha kisebb lesz a terhelés. A 2013.Q1-el továbbra is rendesen működik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted Október 24, 2013 Share Posted Október 24, 2013 Köszi Szépen! A MIO_P360 továbbra is kiírja hogy kevés a memória, és kikapcsol, pedig még az épületeket is kivettem, hátha kisebb lesz a terhelés. A 2013.Q1-el továbbra is rendesen működik. Melyik verzió fut a Mio-n? Program Files/Miomap-on belül milyen file-ok vannak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Sziasztok Adott egy Airis T920A tipusú GPS. Az lenne a kérdésem, hogy lehet ezt a cuccot magyarosítani? Magyar menük, és magyar hang kellene rá. Nem igazán értek hozzá, engem is csak megbíztak a feladattal. Köszi a segítséget Am a google-ben rákerestem, de én nem jártam sikerrel. Köszi a segítséget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Sziasztok Adott egy Airis T920A tipusú GPS. Az lenne a kérdésem, hogy lehet ezt a cuccot magyarosítani? Magyar menük, és magyar hang kellene rá. Nem igazán értek hozzá, engem is csak megbíztak a feladattal. Köszi a segítséget Am a google-ben rákerestem, de én nem jártam sikerrel. Köszi a segítséget. Ha iGO8 vagy Primo fut rajta akkor akkor nézd meg, hogy a Content/Lang mappában van-e ...Hungarian.zip nevezetű fájl (ez kell, ahhoz, hogy a program magyar legyen) vagy Content/Voice mappában vannak e Voice_Hun....zip (ez kell, hogy magyarul beszéljen). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daem Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni! Van egy Wayteq x820-as (ez a limitált kiadás de szerintem ez mind1) és Nav N Go IGO Primo 8.5.11.168090 (2010.11.17) van rajta. (Teljes Európa térkép) A kérdés hogy ezt hogy tudom frissíteni és mivel ? Lehet-e egyáltalán és ha igen akkor milyen telepítési útmutatóval! Válaszotokat előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 SD kártya van benne vagy belsőről fut a navigáció? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daem Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Belsőről fut a navigáció Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 1. Összedugod a számítógéppel (kapni fog egy meghajtót) 2Gb-os azt hiszem 2. Lemented amit ott találsz (biztonsági másolat) 3. a. Ha csak a térképet akarod lecserélni akkorMobilenavigator/Content/Map mappából kitöröld ami ott van Mobilenavigator/Content/Poi mappából kitörlöd ami ott van és helyére bemásolod a jelenlegi legfrissebbeket itt letöltheted http://www.pirateclub.hu/topic/6460499-a-nagy-navig%C3%A1ci%C3%B3s-t%C3%A9ma/page-10#entry1478188404 3.b. Ha a programot is le akarod cserélniLetöltöd a programot http://www.pirateclub.hu/topic/6460499-a-nagy-navig%C3%A1ci%C3%B3s-t%C3%A9ma/page-10#entry1478178845 KicsomagolodA belső memóriádról letörlöd a Mobilenavigator mappát. Rámásolod a belsőre a kicsomagolt állományt Lecseréled a térképetket, poikat a 3.a pontban leírtak alapján a sys.txt-t megynyitod notepaddal [rawdisplay] screen_x=480 screen_y=272 [interface] resolution_dir="480_272" írd át az értékeket ha nem ezt látod. Ezután Beállítás\Nav mappa\Navigációs program választás-nál betallózod neki az indító Primo.exe (azt hiszem) /de lehet Mobilenavigator.exe -- Mentés Navi újraindít és Go 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daem Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Waaáááóó !! :) Nagyon szépen köszönöm a részletes leírást !! :) Valószínü hogy az első (csak térkép frissítés) lépést fogom választani! :) Még 1x thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts