csizi69 Posted Március 23, 2013 Share Posted Március 23, 2013 Sziasztok! roadpilot rn-202 gps antennához keresek drivert . Létezik v.kinek még ilyen? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted Március 25, 2013 Share Posted Március 25, 2013 Sziasztok! roadpilot rn-202 gps antennához keresek drivert . Létezik v.kinek még ilyen? Nem Roadstar? http://www.gpsonline.de/download/download.php ("treiber" = "driver") Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted Március 25, 2013 Share Posted Március 25, 2013 Üdv mindenkinek! Valaki tud esetleg Iphon-on használható , "ingyenesen" beszerezhető navigációs programot? Leginkább IGO-t szeretnék. Egyáltalán megoldható-e,vagy ne is erőlködjek vele? http://thepiratebay.se/torrent/8158263/iGO_Primo_Iphone_Europa_v.2.4.6_Universal_SP.rar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
plc_maister Posted Március 26, 2013 Share Posted Március 26, 2013 Igo Primo 2.4.0 v9.6.13.263722 A feltöltés nem tartalmaz Map,Poi és Dem fájlokat valamint más lokalizációt. WayteQ x960BT vel tesztelve ! 800x480 Színes ikonsett. Módosított data "Kishoris féle" kameraikonokkal. Módosított magyarítás./Több sor angol volt/ Módosított TTS Eszter hang./Technikai javítások,PL:"Kérjük" javítása "Kérlek"-re/ UX alkalmazások: TTS PRO: - Figyelmeztető táblák (driver alert) felolvasása - Kanyarodást korlátozó táblák bemondása (FIGYELEM! A program nem jeleníti meg ezen táblákat, csak felolvassa a képernyőn lévő táblákat.) - Sebességhatár csökkenésre figyelmeztetés - Óránkénti idő felolvasása - Üdvözlő és kilépési üzenet - Tápellátási üzenetek Dynamicvolume: A sebességfüggő hangerőt az Egyebek/Beállítások/Hangok és figyelmeztetések/Hangerő lapon tudod beállítani. Alapból a sebességfüggő hangerő ki van kapcsolva. TMC_upgrade: automatikus illetve kézi frekvencia hangolás a TMC vevőnél. http://megosztas.org/download/1jum3tan_Igo+Primo+2.4.0+v9.6.13.263722.rar Csak kérdés szinten... Tud valaki olyat ami nem csak akkor hajlandó működni a képen látható Wayteq kacattal, ha töltőn lóg? Nekem azt csinálja, hogy ha 80%-ra leesik a töltöttség, akkor a gépezet folyamatosan újraindul. Kicsit zavaró... 5let? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Március 26, 2013 Share Posted Március 26, 2013 Ez nem a programtól függ! Szerintem a készülékeddel van probléma, vagy az aksijával. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacika54 Posted Március 26, 2013 Share Posted Március 26, 2013 Sziasztok! iGO Primo 1.2 -hez keresek Wayteq X850 alá egy jól működő sys fájlt. Légyszíves segítsen, aki tud! Előre is köszönöm! elküldtem privátban 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
plc_maister Posted Március 26, 2013 Share Posted Március 26, 2013 Ez nem a programtól függ! Szerintem a készülékeddel van probléma, vagy az aksijával. Kizárólag Primo-val csinálja ezt. Garmin, Sygic utolsó másodpercig megy fentebb említett hiba nélkül... Azért köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Április 11, 2013 Share Posted Április 11, 2013 Sziasztok! Ezzel a bizonyos IGO-val van egy kis problémám: iGO 8.3.5.231128 (Ncoreról való így rá lehet keresni) Felraktam egy Navgear készülékre (Street Mate GT-43-128mb) és egy másikra is annak a pontos nevét nem tudom. Működik is, de időközönként mindkettőn ez a hiba jön elő: Failed To Open File: Detour, Spr, Exiting Application (Ha jól írták le) Ilyenkor le is fagy a készülék. A kérés az volt, hogy mindenképpen IGO 8 legyen a program. Mi lehet a probléma? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted Április 12, 2013 Share Posted Április 12, 2013 Valamiért nem tudja megnyitni a Detour.scr-t iGO8\data.zip\ui_igo8_da\common\ mappában keresd meg, (esetleg cseréld le) vagy egy másik fórumban írták, hogy a TopMap-os fda-kat nem szereti az Igo8, ezért ha TopMap-os térképet használsz cseréld le Navteq-re. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rico06 Posted Április 15, 2013 Share Posted Április 15, 2013 Sziasztok! Garmin Nüvi 1350-el tudna valaki segíteni? Magyar nyelv és új térképek kellenének rá... köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted Április 17, 2013 Share Posted Április 17, 2013 Sziasztok! Garmin Nüvi 1350-el tudna valaki segíteni? Magyar nyelv és új térképek kellenének rá... köszi Itt olvasgass: http://www.noeman.org/gsm/garmin-gps-system/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
by_ron Posted Április 18, 2013 Share Posted Április 18, 2013 Sziasztok, Van egy primom androidon, ami eddig gyönyörűen ment. Most elindul, 3sec és kilép. Háttérben beragadva igo.javaclient folyamat. Kuka vagy van valami ötletetek rá? Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted Április 20, 2013 Share Posted Április 20, 2013 Sziasztok, Van egy primom androidon, ami eddig gyönyörűen ment. Most elindul, 3sec és kilép. Háttérben beragadva igo.javaclient folyamat. Kuka vagy van valami ötletetek rá? Köszi Ha valamit változtattál rajta pl. új map, poi...stb, akkor keress egy új license fájlt, ha nem akkor Save mappa törlése (ha szükséged van az előzményekre akk. route.dat , USER.UPOI(saját poi ha van) megtartása) és úgy próbáld meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfg Posted Április 22, 2013 Share Posted Április 22, 2013 Van itt letoltheto Primo, de betoltes kozben ... IMEI ellenőrzés ... utana fenn a GPS ikon jelez, hogy keresi a poziciot ... és kilép ... Galaxy Tab2 7' ... Hozzáértő Uraknak erre ötlet? Kérlek, ha találtál valami megoldást oszd meg velem akár itt akár priviben, mert hasonló gondom van. Előre is köszi!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted Április 22, 2013 Share Posted Április 22, 2013 Kérlek, ha találtál valami megoldást oszd meg velem akár itt akár priviben, mert hasonló gondom van. Előre is köszi!!! sys.txt-be [debug] imei=000000000000000 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfg Posted Április 22, 2013 Share Posted Április 22, 2013 Kösszi!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeti72 Posted Április 23, 2013 Share Posted Április 23, 2013 Kérlek, ha találtál valami megoldást oszd meg velem akár itt akár priviben, mert hasonló gondom van. Előre is köszi!!! kisebb felbontasut (960x540) kell feltenni, mas forumok szerint, ami kétégetelenul mukodik is, bár szépséghibája, hogy a a képernyő szélén kis csik lathato, mert az Igo nem fullképernyoben fut, bár telefon utan azert mégis majd 7'-on ... nálam igy mukodik ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeti72 Posted Április 23, 2013 Share Posted Április 23, 2013 Kösszi!!! Imei kinullazva mukorik 1024x600-ban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
by_ron Posted Április 23, 2013 Share Posted Április 23, 2013 Ha valamit változtattál rajta pl. új map, poi...stb, akkor keress egy új license fájlt, ha nem akkor Save mappa törlése (ha szükséged van az előzményekre akk. route.dat , USER.UPOI(saját poi ha van) megtartása) és úgy próbáld meg. Semmi változtatás nem volt rajta előtte. Próba megvolt, de sajna ugyanúgy bezárta magát miután kiválasztottam a nyelvet Más ötlet? Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted Április 23, 2013 Share Posted Április 23, 2013 Milyen típusú készüléken futtatod? Memóriából v. kártyáról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
by_ron Posted Április 29, 2013 Share Posted Április 29, 2013 Galaxy S advance - kártyáról Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimi66 Posted Május 5, 2013 Share Posted Május 5, 2013 Sziasztok! Kaptam egy régi MD 95340-es készüléket, Win CE NET 4.2 Core rendszerrel, mit tudok rátölteni? Előre is köszönöm a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolando Posted Május 9, 2013 Share Posted Május 9, 2013 kimi66 Nekem egy Myguide nav 4000 van Win CE NET 4.2 Core rendszerrel IGO8 tökéletesen fut rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabizoli82 Posted Május 12, 2013 Share Posted Május 12, 2013 Sziasztok! Egy új navigátor beszerzésén gondolkodom, egy Garmin Nüvi 30 típusú készüléket néztem ki magamnak. De vannak fenntartásaim. Ugye ebben ennyi pénzért csak Mo. térkép van, nekem meg jó lenne ha lenne eu térképem. Az eszköz elvileg tud térképet kezelni Micro Sd kártyáról. Kérdés hogy tudok-e rá térképet rakni, és ha igen milyet? Találtam itt a fórumon több Garmin-es feltöltést is, de nem tudom melyik jó és melyik nem. Köszönöm a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimi66 Posted Május 15, 2013 Share Posted Május 15, 2013 kimi66 Nekem egy Myguide nav 4000 van Win CE NET 4.2 Core rendszerrel IGO8 tökéletesen fut rajta. Sikerült felraknom az IGO8-at, szépen működik, köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
endreb Posted Május 19, 2013 Share Posted Május 19, 2013 Hello!Kaptam egy Tom Tom 4EN42 navit.Lehet erre a navira igot vagy garmint ra tenni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peezo Posted Május 22, 2013 Share Posted Május 22, 2013 Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Tom-Tom XXL navigációs készülékem van. Nem találok ingyenes frissítést hozzá. Tud esetleg valaki letölthető változatot, vagy a másik , hogy fel lehet -e rá rakni mondjuk IGO-8-at? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poe Posted Május 23, 2013 Share Posted Május 23, 2013 Galaxy S advance - kártyáról Én is így jártam, sajnos a kártya volt a ludas egy szektorát már csak olvasni lehetett, írni nem, emiatt produkálta a nálad is tapasztalt állandó kilépéseket. Másik kártya pár évig még jó lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokia36 Posted Május 25, 2013 Share Posted Május 25, 2013 Wajtek x920 ( 480x272 pixel) készülékem van és ahoz szeretnék új igo primo frissitést leszedni de nem tudom ,hogy melyik lenne jó innen .Utolsó frissités 2012 07 hónapi .Előre is köszönöm a segitséget . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Május 26, 2013 Share Posted Május 26, 2013 Utolsó frissités 2012 07 hónapi . Erre van a Segítség között topik, oda kellene írni! Mit szeretnél frissíteni? A Primo-t, vagy a térképeket? Primo-ból van már 2.4-es verzió, és térképekből is van a tiédnél jóval frissebb is A szoftvernél a verziót nézd, a térképeknél meg a gyártót, és a dátumot! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts