bikatoke Posted Február 17, 2011 Share Posted Február 17, 2011 Ki hol látta legutóbb? Valakinek vmi infó róla? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Február 18, 2011 Share Posted Február 18, 2011 Novistar, Régi moderátor barátom kilépett az oldalról, kérte a profiljának törlését, ezzel egyidejűleg minden témája, és hozzászólása törlődött! Pieró mester dolgozik a visszahozatalon. nemsokára újra lesz Navi topic! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s520 Posted Március 10, 2011 Share Posted Március 10, 2011 Sziasztok Tudna segíteni valaki Mio C520-ra Igo Primo-t feltenni? Elég lenne csak a lépéseket ha leírnátok. Előre is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Március 19, 2011 Share Posted Március 19, 2011 Sziasztok Tudna segíteni valaki Mio C520-ra Igo Primo-t feltenni? Ez engem is érdekel, mert régebben egyik haveromnak sikerült feltennem az IGO8-at, azt is itt olvastam hogy kellett feltenni. De most már elavult, elég régi IGO8 van fent neki és az új térképekkel már nem birkózik meg, folyton kifagy tervezésnél meg ilyenek... Ha fel lehetne tenni a primot az lenne a legjobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Március 19, 2011 Share Posted Március 19, 2011 Tegyetek fel egy IGO 8.3-ast, az ismeri az új térképeket! Ugyanezzel a sys.txt beállítással, amin most a régi IGO 8-as fut. Ezen a készüléken a Primo 1.2 nem fog futni, de még az 1.1-es sem valószínű, mert "csak" a procija is kicsi, / 500 M-ás kellene! / és a memóriájának is 2x akkorának / 128 MB / kellene lennie a Primohoz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Március 30, 2011 Share Posted Március 30, 2011 Feltettem egy újabb IGO8-at azzal a megoldással mint az előzőt és tényleg fut simán a mostani tárképpel is A másik kérdés sima mezei PDA-n menne a Primo? Mio A701-es kis PDA-m van. Nem tudom érdemes-e váltani... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Március 30, 2011 Share Posted Március 30, 2011 Ahhoz, hogy a Primo "szépen" menjen, illik hozzá min 400M-ás, de inkább 500 M-ás proci, és 128MB memória! A mezei PDA-n nem tartom valószínűnek, de PNA-n, ha van ilyen erős, akkor igen, menne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Március 31, 2011 Share Posted Március 31, 2011 Itt a PDA-m specifikációja: Nem mai darab, de szerintem még ma is megállja a helyét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Március 31, 2011 Share Posted Március 31, 2011 Én nem váltanék! A memóriát kevésnek találom a jó működéshez, és a felbontása sem az, amire bárhol találsz data.zip-et! Én eddig csak PNA-s / bemásolós / Primo-val találkoztam, de állítólag lehet találni Primot PDA-ra is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hocsike Posted Március 31, 2011 Share Posted Március 31, 2011 Sziasztok, Egy kis segítséget szeretnék kérni. Orion OGPS-03-as készülékem van gyárilag telepített 8.3.2-es Igo-val. Mivel eredetileg csak egy frissítés járt, szeretném a térképeket frissíteni, de hiába rakok be a maps mappába (megfelelő 8.3-as) térképet, nem ismeri fel a gép. Van egy crash fájl ami tartalmazza a térképek leírását, és oda is beírtam utána az új térképet, de így sem működik. Köszönöm, ha valaki tud segíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Március 31, 2011 Share Posted Március 31, 2011 Írj be másik Licence-t, mert az eredetivel nem fog menni!! Az első oldalon a Programok között találsz IGO8.3-at, például abból is találsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hocsike Posted Április 1, 2011 Share Posted Április 1, 2011 (edited) Köszönöm szépen, otthon kipróbálom. Módosította Április 2, 2011 agentzs1 ne idézd a közvetlenül előtted szólót (post reply gombot használd) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hocsike Posted Április 2, 2011 Share Posted Április 2, 2011 Sziasztok, Kipróbáltam, beraktam másik licenset. Így sem működött. A számítógépről visszaraktam azokat a másolatokat, amiket még régebben lementettem. Ez sem segített. Mostanra már el sem indul. Nem tudom mi lehet a probléma. Remélem tud valaki segíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Április 2, 2011 Share Posted Április 2, 2011 Tegyél fel egy innen letöltött új IGO-t, a régi helyett. Figyelj a régi könyvtárnévre, az IGO.exe névre, és a sys.txt tartalmára, és a felbontásra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hocsike Posted Április 3, 2011 Share Posted Április 3, 2011 Köszi, sikerült egy igo primo-t találnom, amivel működik, de az nem tetszik. Az eredetihez hasonló 8.3-ast keresnék (mert az gyorsabb), de egyik sem működik, vagy törölve lett, vagy sérült.(Bandi 201-esében nem működik, a 106-osban lévő CRC hibát jelez, pedig 2-szer is letöltöttem) Esetleg tudod, vagy valaki, hogy melyik hibátlan? Soha nem akartam GPS-ekkel foglalkozni, ezért vettem eredetit, erre több a gondom, napok óta ezzel megy el az éjszakám, ezért köszönöm a segítséget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Április 3, 2011 Share Posted Április 3, 2011 Próbáld ezt keresni: iGO8.ver.8.3.2.97313.(jul.03) ha megtaláltad, frissítheted erre, ez az exe fájl lecserélése: 152657 Itt nem adhatok meg társ fórum címét, de van! Ha Bandi letöltését nem találod, vagy már törölték volna, akkor keress máshol! Esetleg a Google is lehet a barátod! / talán próbáld meg ezt keresni: IGO 8.3.2.97313 download / Torrenten mindjárt ott van, töltsd le onnan! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hocsike Posted Április 4, 2011 Share Posted Április 4, 2011 Köszönöm, a google segített, és a nav'n go fórumon megtaláltam, hogyan lehet ebből az ócska pna-ból előcsalogatni a windowst, utána pedig már könnyebb volt, mert akkor már hozzáfértem a belső memóriához. Csekély 2 éjszakámat vette el. Köszönöm még egyszer. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaszipeti Posted Április 5, 2011 Share Posted Április 5, 2011 Sziasztok! RBM2-re (Huawei 8230) hogyan tudnék IGO-t feltenni. Illetve esetleg valakinek van e egy-két jó linkje, mert amit a navigációs oldalon találtam az mind halott Előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Április 5, 2011 Share Posted Április 5, 2011 Ha a Navigációs topikban már nem találsz "élőt", olvass hárommal feljebb, és biztosan fogsz találni! GOOGLE a barátod, ezt ne feledd! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hocsike Posted Április 11, 2011 Share Posted Április 11, 2011 Kellett nekem navigációval kezdeni. Egy másik barátom, kollégám is megkért, hogy neki medion készüléke van, és Igo-t szeretne rá. Tudna valaki segíteni, mert a google most nem tud. Ha jól olvasom, win ce5 van rajta, de az indító menü miatt nem férek hozzá. Tudna valaki segíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Április 11, 2011 Share Posted Április 11, 2011 Gondolom, az ActiveSync fogja látni a készüléket USB-n, és utána már biztosan menni fog! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hocsike Posted Április 12, 2011 Share Posted Április 12, 2011 És a windost nem tudom valahogy megnézni? Az orionnál a megfelelő sorrendben kellett nyomkodni a gombokat, hogy bejöjjön a windows, és utána már hozzá lehetett férni bármihez, viszont miután valaki belepiszkált a navigációba, se a toolbox, se az activsinc nem érzékelte többé a gépet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
helianthus Posted Április 13, 2011 Share Posted Április 13, 2011 Esetleg valami tavaszi térképfrissítés IGO8-hoz és Primohoz? Letöltésileg? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Április 14, 2011 Share Posted Április 14, 2011 NQ-ból 2011. 02.10 TM-ből 2011. 02.11. Azóta nem láttam újabbat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Április 14, 2011 Share Posted Április 14, 2011 Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy egy Mio moov 200-as készülékre rálehet rakni az Igo térképet? Ha igen, akkor megbízhatóbb, mint ami gyárilag rajta van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Április 15, 2011 Share Posted Április 15, 2011 Mivel ez a készülék 400 MHz-es Procival van, és csak 32 MB a Ram-ja, kevésnek tűnik a Primohoz! Az már csak hab a tortán, hogy a felbontása 320x240-es, ami szintén nem előnyös! Szerintem maradj az IGO 8.3-nál ezen a készüléken, az fut rajta! A felbontásra figyelj, Data-ban, és Branding-ban ellenőrizd, hogy a Te felbontásod is benne legyen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Április 17, 2011 Share Posted Április 17, 2011 most tervezünk GPS-t venni! kinéztem egyet, de fogalmam sincs milyen, jó-e, mert ismerősöknek nincs nagyon. ezt: WayteQ X850 ez jó?? erre lehet tenni olyan térképeket amik itt vannak a fórumon, elbírja?? és lehet hogy nagy hülyeséget kérdek, de mind1, erre azt irják autós. de ha teszek rá olyan térképet(vagy szoftvert) akkor jó lehet kamionba is??hogy azt tudja kezelni?? előre is köszi a válaszokat:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Április 17, 2011 Share Posted Április 17, 2011 kinéztem egyet, de fogalmam sincs milyen, jó-e, mert ismerősöknek nincs nagyon. ezt: WayteQ X850 Nekem is Wayteq van, de ha már veszel, inkább a 950-et ajánlom! ugyanazt tudja, mint ez, de nagyobb a kijelzője! Szépen fut rajta a Primo 1.1, és az 1.2 is! Most pillanatnyilag talán a Wayteq 950, és a CNS Globe HD készüléke a nyerő! Több nincs, ebből a kettőből ajánlom a választást mindenkinek az olcsóbb árkategóriában!!!!!!! / A CNS-re azt írják, kicsit nagyobb a fényereje, a Wayteq elterjedtebb, és olcsóbb / Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Április 17, 2011 Share Posted Április 17, 2011 szerintem a 850-es lesz, de ezekre nem nehéz ilyen térképeket tenni meg programokat??? És adnak 'hozzá' térképet vagy bármilyen szoftvert vagy csak megveszem és nekem kell a cuccokat rádobálni?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Április 18, 2011 Share Posted Április 18, 2011 Ha ennyire tudod, mit akarsz venni, miért kérdezel? Mikor van újabb, jobb, miért akarod a régebbit, kisebbet megvenni ugyanannyi pénzért? Biztosan tudod az okát! Nem alap áron, de vehetsz szoftverrel, térképekkel is / Nem a Primoval! / készüléket, amit elvileg frissíthetsz egy ideig, ha jól tudom, egy évig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts