huszi3000 Posted Július 17, 2011 Share Posted Július 17, 2011 A Kérdés adott! Te melyiket bírod jobban? Én személy szerint mind a kettőt bírom, de ha választanom kéne akkor Hazai! ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 17, 2011 Share Posted Július 17, 2011 hááttőő.. a hazait a trágár szövegek miatt nem tudom elviselni, de azt legalább értem. a külföldiek meg jobb zenéket csinálnak, és azok ha ocsmányul beszélnek, akkor sem értem.. szóval nem tudtam szavazni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Július 17, 2011 Share Posted Július 17, 2011 Mi a legnagyobb baj a trágár szövegekkel? Miért kell álszenteskedni, hogy például "Én ugyan nem nem hallgatok csúnya beszédet!!" Abszolút nem értem. Az lehetetlen, hogy valaki néha sem beszél ocsmányul. Így nem értem, hogy mi ebben ennyire elítélendő... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 17, 2011 Share Posted Július 17, 2011 félreértesz Krass.. azokat nem bírom amiben csak a folytonos "gecizés" megy meg szerintem ezeknek a szövegeknek semmi értelmük. pl.: Siska Finuccsi - Áll a faszom a rap zenékben is lehetne normális szöveg.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Július 18, 2011 Share Posted Július 18, 2011 Inkább maradok a külföldinél... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huszi3000 Posted Július 18, 2011 Author Share Posted Július 18, 2011 félreértesz Krass.. azokat nem bírom amiben csak a folytonos "gecizés" megy meg szerintem ezeknek a szövegeknek semmi értelmük. pl.: Siska Finuccsi - Áll a faszom a rap zenékben is lehetne normális szöveg.. Siska -nak is meg van az oka miért beszél 'csúnyán'! Nem mindenki olyan mézes mázas kastélyban nőtt fel mint egyesek! Sokakkal kibaszott az élet, és a sors! Mindennek meg van a maga háterre! Csak bele kell méllyedni a szövegbe! Nekem elhiheted... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 18, 2011 Share Posted Július 18, 2011 én azt elhiszem, de akkor sem tudom az ilyen szövegeket elviselni.. ki kíváncsi rá, hogy ki veri kinek a faszát a szájába, meg a hasonló alpári parasztságokra.. én nem. ettől függetlenül nincs bajom a rap zenével, csak utálom az ilyen szövegeket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huszi3000 Posted Július 19, 2011 Author Share Posted Július 19, 2011 Értem! Amúgy Eminem is káromkodik, Lil Wayne főleg, DMX -ről ne is beszéljünk! :DD Csak aki nem tud angolul azt nem zavarja ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 19, 2011 Share Posted Július 19, 2011 én speciel annyira nem vágom a nyelvet, de nem is különösebben érdekel. szóval engem nem zavar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Július 19, 2011 Share Posted Július 19, 2011 Hazai jó,külföldi verhetetlen.. Igaz állandóan az megy válaszunk hazai terméket, de az vagy rohadt, vagy szimplán éretlen.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sexygirl_problem? Posted Július 22, 2011 Share Posted Július 22, 2011 Hazai! : ) Csaj létemre Siska a kedvencem...ennyit a trágár vagy nem trágár beszédről....Jön a tré! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Július 22, 2011 Share Posted Július 22, 2011 Hazai jó,külföldi verhetetlen.. Igaz állandóan az megy válaszunk hazai terméket, de az vagy rohadt, vagy szimplán éretlen.. Nem mindegyik hazai termék hulladék. De ezt inkább hagyjuk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted Július 22, 2011 Share Posted Július 22, 2011 Jöhetnek a leszólások de egyik se Van 1-2 szám amit meghallgatok itthonról is meg külföldről is, de nem csípem a rap zenét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sexygirl_problem? Posted Július 22, 2011 Share Posted Július 22, 2011 Én senkit nem szeretnék megbántani, de általában azok fikázzák le a magyar undergroundot, akik nem értenek a Raphez, vagy nem értik, sőt inkább nem érzik át a szövegek súlyát, mondani valóját. Nem hiszem, hogy a trágár szövegre kéne fogni. A külföldiek többet káromkodnak, csak tanulj meg angolul...Hallgasson meg valaki egy Deego-Látok/Csak egy levél/Sajnálom című számot. Abban nincs káromkodás, viszont van mondani valója. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huszi3000 Posted Július 22, 2011 Author Share Posted Július 22, 2011 (edited) Teljes mértékig egyetértek! :/ én is ezt mondtam előrébb! Módosította Július 27, 2011 spdeluxe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 24, 2011 Share Posted Július 24, 2011 nekem a fő stílusomat nem a rap, vagy hip-hop zenék képezik, bár sok rapet/hip-hopot hallgatok, de ettől még nem vagyok rapper. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
netdemon Posted Július 30, 2011 Share Posted Július 30, 2011 Hazai jó, Külföldi mégjobb, West Coast meg a paradicsom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raziel3 Posted Július 31, 2011 Share Posted Július 31, 2011 Imádom a régi West Coast rapet, de a Bloose Broavaz ami az itthoniak közül bejön. Külföldiek közül 2Pac Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmety Posted Augusztus 10, 2011 Share Posted Augusztus 10, 2011 West Coast East Coast Magyar Külföldi!!!Akár Francia!!!,én csak Rep zenétt hallgatok,szóval nálam más nem Játszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaky6 Posted Augusztus 11, 2011 Share Posted Augusztus 11, 2011 semelyik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattusz Posted Október 23, 2011 Share Posted Október 23, 2011 Leginkább hazai csak pár külföldi előadót hallgatok akik megfelelnek az én értékrendemnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Gilbert Posted Június 23, 2012 Share Posted Június 23, 2012 Nem szeretem a rappet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts