flswarz Posted Július 3, 2011 Share Posted Július 3, 2011 (edited) Szavazatok a Letoltesi linkek legmegfelelőbb válltozatára. Módosította Január 5, 2014 tomme0818 Áthelyezett téma! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Július 3, 2011 Share Posted Július 3, 2011 Sztem olyan 200 illetve 400. Bár ez inkább a tárhely sebességétől függ. Ha lassú/lassabb a tárhely akkor a kisebb a letölthető méret olyankor jobb. -Ha minimum 500 kbps-el jön a dolog akkor véleményem szerint tök mindegy, hogy mekkora méretű a fájl. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted Július 3, 2011 Share Posted Július 3, 2011 Én az egy klikkeseket szeretem, reggel elindíton, aztán menjen ameddig kell (és lehetőleg ne szakadjon meg addig a kapcsolat) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Július 3, 2011 Share Posted Július 3, 2011 Én (is) azon a véleményen vagyok, hogy ha jön 500kb/s felett a cucc, akkor elég az 500-700mb-os fájlméret. De mivel a mai tárhelyek nagyon hamar belassulnak prémium nélkül, így 200-300mb-os fájlok is nagynak számítanak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Július 3, 2011 Share Posted Július 3, 2011 Én az 1 klikkes letöltéseket szeretem, meg a 200-400 megásakat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
flswarz Posted Július 3, 2011 Author Share Posted Július 3, 2011 ha egy Játék Pl. 7 GB nem zavaro ha 200-400 MB linkbol van 15-30 darab? nem telik le hamarabb ha kevesebb link van ? Pl. 700-2000 MB 5-10 darabb link ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan-cser Posted Július 3, 2011 Share Posted Július 3, 2011 Egyértelmű, hogy 1klikk, nem fogok én szarakodni itt 100 linkkel hiába lassú, én kitudom várni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted Július 3, 2011 Share Posted Július 3, 2011 Nem kell sz@rakodni 100 linkkel, hanem használni kell normális letöltésvezérlőt. Hogy ne csak OFF legyen: Nekem aztán tökmind1, de ha már ilyen választási lehetőség nincs akkor azt mondom filmeknél jó az 1klikk, játékoknál pedig gazdaságosabb ha darabolva van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagy_K Posted Július 3, 2011 Share Posted Július 3, 2011 1 klikk párti vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merida Posted Július 23, 2011 Share Posted Július 23, 2011 Nekem annyi a lényeg hogy minél kevesebb linkből álljon az adott file. Emlékszem azokra az időkre amikor még egy 700 MB- os film 7x100 megába volt fepakolva pl.Rapidshare-re. Na fix IP-seknek az egy rémálom volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Július 23, 2011 Share Posted Július 23, 2011 Tárhelyfüggő. Mediafire-nél 1 klikk, egyébként 200-400 MB (ha megszakadna a net...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Július 23, 2011 Share Posted Július 23, 2011 Tárhelyre +1. Ha viszonylag lassú a letöltés, akkor a kisebb partoknak örülök jobban. Ha legalább fél megával jön másodpercenként, inkább az óriásfájlokat kamázom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Július 24, 2011 Share Posted Július 24, 2011 A tárhely által megengedett legnagyobb méretű állományok a legmegfelelőbbek, ugyanis ilyenkor nem kell ötven részre darabolni a fájlt, amit aztán megérsz letölteni... A mai internetsebességek pedig nem indokolják a kis méretű állományokat. Ha eleve olyan lassú a tárhely, akkor nem oda kell tölteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolti72 Posted Július 24, 2011 Share Posted Július 24, 2011 1klikk a többivel olykor igen csak megszenvedek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Július 24, 2011 Share Posted Július 24, 2011 Nem kell sz@rakodni 100 linkkel, hanem használni kell normális letöltésvezérlőt. Csak tudod az a baj , hogy a letöltésvezérlő olyan hülye hogy nem ismeri a Captcha kódot (nem tudja beírni) így minden linknél nekem kell szarakodni vele, hogy beírjam és ráadásul még időkorlát is van hozzá. (Legalábbis fél éve még így volt nem tudom változott e...) úgyhogy maradok 1 klikknél vagy esetleg nagyobb darabokban. Megaupload a legjobb 500-600kb/s-el jön (és free user vagyok) úgyhogy nekem az tökéletes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Július 24, 2011 Share Posted Július 24, 2011 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts