WanWan Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Én is inkább a fagyást jelöltem be, kékhalálom csak nagyon kevésszer volt, fagyás az azért inkább volt, dehát egyiket sem kívánom senkinek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Ha idéglenes fagy le akkor még tűrhető [avast / opera 100%ig lefoglalja a 512mb ramot] De általában újra kell indítani. A kék halál...csúnya dolog,pont amikor az ember tölt valami fontosat,és nem lehet folytani. Én a fagyásra szavaztam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViiCTORiiUS Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Ha már ilyen szemét akkor tüntetőbrigádot kell szervezni és hangosan, érthetően kiabálni hogy FAGYJON LE!! FAGYJON LE!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wabaky Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 szerintem inkább kék halál mert akkor kiir egy hibakódot és a neten utána lehet nézni... amugy meg olyan nincs hogy a gép lefagy csak összeakadnak a dolgok benne de ezt egy vérbeli informatikus tuggya Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Inkább fagyás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 fagyás már a 2ő közül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 hát fagyás xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deporos Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 kékhalálom többször van úgyh inkább fagyás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 egyiket se bíro, hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Szerintem inkább a fagyás. OFF: A Blue Screen Of Death az a kékhalál angol megnevezése (kék képernyő a halálhoz) ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 le fagyás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 én is amelletet szavaztam mert a kékhalál következhet arra hogy a számítógép többet nem fog elindulni, egy komoly fagyást egy reset gombal megoldhatunk:) Egyetértek, erre szavaztam Nekem még csak 2 halálom volt kék színben, túléltem Szerintem inkább a fagyás. OFF: A Blue Screen Of Death az a kékhalál angol megnevezése (kék képernyő a halálhoz) huh.gif? Inkább: A halál kék képernyője Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiderv8 Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 Nem azért, de gondolom azok szavaztak a kékhalálra akik azt se tudják, hogy mi, csak hogy 1 kék képernyő szöveggel XD. Szerintem bolond volt az aki a kékhalálra szavazott. A lefagyás sima szoftverhiba következménye lehet. Például trójai, vagy egyébb más vírusok, vagy hibás *.dll/*.sys fájl. Viszont a kékhalálnál is vírusok; férgek szokták létrehozni, de az csak alig 10% esély hogy azok csinálják. A kékhalál hardver hiba következménye ként jön létre. Pl.: leégett a procid, elrepedt a videókarid, vagy túl melegedett a vinyó és pihenés kell neki.. Ezért szokta kiírni, hogy a windows sújos hardver hiba miatt leállt. Kékhalál esetén allul mindig található egy számsor. Pl.: 00000x0001234stb.. Ebből megkövetkeztethető, hogy mi a baja a gépnek. Valahol lehet kapni 1 pici kis könyvet ahol elmagyarázza, hogy mi a hiba (alaplap stb..) És most 1 kis szöveg a bsod pártján. Ha viszont szoftver miatt jön létre a BSOD, akkor a kékhalál kiírja, hogy melyik fájl a hibás, amit a netről le lehet simán tölteni, vagyis ha elég ügyes vagym akkor a bsod-t simán meg lehetne csinálni, viszont a lefagyásnál nem tudhatod, hogy mi lehet a gond, ha csak nem te csináltál olyat amit nem kéne. Tehát összességében a kékhalált meg lehet javítani könnyedén, ha elég ügyes vagy hozzá, de ha hardver hiba, akkor sújos pénzbe kerülhet. Lefagyás esetén, meg nem kell félned, hogy hardver, viszont előfordul amikor kékhalál hejett simán lefagy a gép, de akkor nem tudhatod, hogy mi lehet a gond. De szerintem akkor is.... A sima lefagyás biztonságosabb dolog, mint a kékhalál, és nincsenek következményei. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 Most büszke leszek. Linuxot használok és nem kell ilyen szarságokkal foglalkoznom. Ott nincs rendszerfagyás (az esetek 98%-ban ki lehet lépni a nem megfelelően futó programokból, 2 % az amikor reset). Ott csak kernel panic van de ahhoz valamit nagyon el kell rontani, hogy az elő jöjjön. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 nagy különbség tényleg nincs, mert lafagyáskor általában kék halál is van, de inkább lefagyás, az még nem jelent túl nagy bajt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.X.I. Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Én a Barna Halált jobban komálom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Szeptember 20, 2009 Share Posted Szeptember 20, 2009 Inkább a lefagyás.Jah,és csak én vagyok az egyetlen ember,kinek még nem volt kék halála?2 gépem van:1. tönkrement,4 évig birta,semmi kékhalál,2. gépem egy éve van meg,semmi kékhalál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Szeptember 20, 2009 Share Posted Szeptember 20, 2009 A lefagyással már jóban vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Szeptember 21, 2009 Share Posted Szeptember 21, 2009 Most büszke leszek. Linuxot használok és nem kell ilyen szarságokkal foglalkoznom. Ott nincs rendszerfagyás (az esetek 98%-ban ki lehet lépni a nem megfelelően futó programokból, 2 % az amikor reset). Ott csak kernel panic van de ahhoz valamit nagyon el kell rontani, hogy az elő jöjjön. Én is azt, asztalin meg Mac-et, szóval nincs ilyen bajom xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Október 12, 2009 Share Posted Október 12, 2009 szó szerint betudok tépni ha előjön nálam olyankor a billentyű meg az egér bánja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
béka56 Posted Október 31, 2009 Share Posted Október 31, 2009 faggyon leee Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 új oprendszer és akkor egyik sem. de amúgy inkább a fagyás. legalább akkor nem kell újratenni a rendszert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts