redchildren Posted Június 20, 2011 Share Posted Június 20, 2011 Sziasztok, arra lennék kiváncsi, hogy hányan ''foglalkoznak'' sportfogadással. Szerintetek meglehet élni ebbôl? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 21, 2011 Share Posted Június 21, 2011 én szoktam fogadni. az meg hogy meg lehet e belőle élni jó kérdés. rövidtávon igen de hosszú távon elég kétségesnek tartom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaky6 Posted Augusztus 11, 2011 Share Posted Augusztus 11, 2011 nem szoktam fogadni és szerintem nem lehet belőle megélni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Szeptember 10, 2011 Share Posted Szeptember 10, 2011 Nem lehet belőle megélni. Ha valaki nagyban játszik, akkor az már a saját egzisztenciáját veszélyezteti... Ismerni kell a mértékeket, az értékeket és eszerint játszani(!). Ha valaki ebből akar megélni képes egy-egy dologra mindent feltolni. Hiba. Statisztikai lehetetlenség, hogy folyamatosan a túl nagy mindig jöjjön. Ezért jó minimális tétekkel játszani, ami hobbiból, szórakozásból be-bejön(jöhet). Vesztes napnál a 'munkaként' megélő, ebből keresni akaró még könnyebben belemegy a még rizikósabb 'nap/hét/hétvége 'mentésbe'. Én szoktam játszani és volt olyan pl., hogy két hónapon keresztül minden héten egy ezres/két ezres tétekből csináltam 10-15-20 ezreket.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csont25 Posted Április 3, 2012 Share Posted Április 3, 2012 Volt már 13+1-esem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts