hankock Posted Június 14, 2011 Share Posted Június 14, 2011 Tudnivalók: A jelentkezési lapot elegendő nyomtatott nagybetűkkel kitölteni, amennyiben ez sikerül. Ahol megjelölés szükséges, tegye aláírását (+) a négyzetbe. Fénykép nem szükséges, mind egyformák. Neve: * Lakatos * Kolompár * Bangó * Rézmuves * Balog * Baranyi * Orsós Anyja neve: * Lakatos * Kolompár * Bangó * Rézműves * Balog * Baranyi * Orsós Apja neve (ha ismert): * Lakatos * Kolompár * Bangó * Rézműves * Balog * Baranyi * Orsós Jelenlegi tartózkodási hely: * előzetes letartóztatás * jogerős szabadságvesztés * szökésben * jogcím nélküli lakáshasználó Születési hely: * putri * nyócker * állatkert, majomház * Szabolcs Az életkorából a börtönben töltött évek aránya: * 25% * 50% * 75% * ott született Jelenlegi lakhelyén hányan laknak a valóságban: * 15 alatt * 15-nél több * 25-nél több * nem tudok addig számolni Jelenlegi megélhetési forrás: * segély * bűnözés * mindkettő * nem tudok olvasni Iskolai végzettség (a kisegítőt nem számítva): * alapfokú (1 általános) * középfokú (2 általános) * felsőfokú (3 általános) * doktor Hányszor volt büntetve: * 14 éven aluli, nem büntethető * 10 alatt * 10 és 20 között * sokszor, nem tudja pontosan Gyermekeinek száma, amelyekről tud, illetve testvérektől születettek is: * háromnál több * ötnél több * kb. 6-10 * 10 felett Autóm: * nincs * piros 1500-ös (dinnyés) Lada * sárga 123-as Merdzsó * aranyszínű 525-ös BMW * fekete 600-as Merci Mobiltelefonom -természetesen- van, mégpedig: * egy lopott Motorola * arany előlapos Ericsson * mahagóni előlapos Nokia * egy WAP-os (az meg mi?) Siemens Házi állataim: * tetü * rüh * bolha * poloska A következő államokba szeretnék kivándorolni: * Franciaország * Hollandia * Kanada * Egyesült álmok A következő műszaki cikkeket tudom kezelni: * rugós bicska * feszítővas * öngyújtó * pókerautomata * riglihúzó * mobiltelefon * baseballütő * hengerzártörő * TV-video távkapcsoló * pisztoly * sörnyitó * flipper A következő dolgokban nagyon jó vagyok: * markecolás * gagyizás * zsebtolvajlás * bolti lopás * orgazdaság * zsarolás * strihelés * csencselés * szotyolázás Kedvenc kulturális időtöltésem: * szotyolázás * ragasztószívás * pókerautomata * karatefilmek * Game Boy Kb. 20 szóban írja le élete legnagyobb vágyát, amennyiben ez más, mint egy min. 500 g-os aranylánc. kecskefeszek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Június 14, 2011 Share Posted Június 14, 2011 Nagyon jóó Néhol felnevettem hangosan mert nem bírtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts