mezesb.odon Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 Helló! Van egy olyan problémám, hogy írtam még régebben pascalban egy progit és nem találom a forráskódját, viszont az exe megvan. Vissza lehet valahogy fejteni az .exe-t? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
senoyFlat Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 Legfeljebb assemblyre tudod visszafejteni. A pascal kodot az exebol sztem soha nem fogod tudni kibanyaszni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 Nem csak szerinted Kivéve persze, ha pontosan ismered a fordító működését, de sztem nincs olyan ember aki azt pontosan ismerné Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
senoyFlat Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 Visszafejted a forditot,es akkor tudni fogod hogy mukodik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Április 16, 2007 Share Posted Április 16, 2007 Vagy ha a nyílt forrású FreePascallal fordítottad, akkor annak itt a forráskódja ftp://ftp.hu.freepascal.org/pub/fpc/dist/source-2.0.4/fpcbuild-2.0.4.tar.gz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polgaripeti Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 assemblyre minden további nélkül vissza tudod forditani. Ha kell hozzá help irj privit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 Vagy kell egy WGA és a legújabbal nagy kínok árán de fel tudod törni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cantrepeat Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 assemblyre minden további nélkül vissza tudod forditani. Ha kell hozzá help irj privit Én próbáltam assemblyre és nem lett tökéletes; arról nem is beszélve hogy ha mondjuk akárcsak egy 80 soros programod van az assemblyben eléggé nagyon nagyon sok lesz... Odon: Ha nem a freepascallal fordítottál vagy gond van a fordító értelmezésével akkor csak értékes időt pazarolsz az életedből és a vége úgyis az lesz, hogy újra meg kell írni a programot. Higgy nekem én már végigcsináltam ezt egyszer.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobert Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 Van ez progi: http://www.nirsoft.net/utils/mspass.html működik meg minden, de csak saját gépemen. De milyen progival elhetne ezt decompilerni? Azt akarom, hogy összefűzze magát egy progival, és mikötben a másik a progit nézi, az gyorsan felmásolja magát a másik gépére, és elküldi nekem a html logot. Kb mint egy keylogger, csak semmi vírus nincs benne, szal nem kell félni a vírusírtóktól. De hogy lehet megtudni, hogy milyen nyelven írták? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polgaripeti Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 De hogy lehet megtudni, hogy milyen nyelven írták? Ezzel a progival próbálkozz http://polgaripeti.tvn.hu/PEiD-0.94.rar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoger Posted Február 10, 2008 Share Posted Február 10, 2008 en azon torom a fejem hogy a terep2-t vissza lehetne e fejteni... azt tudom hogy C ben irtak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Február 10, 2008 Share Posted Február 10, 2008 Felesleges. Biztos, hogy nem bonyolította túl a készítője. Már volt nekem 5 féle Mario forrásom Pascal-Assembly, nyers Assemblyre és amit megértettem belőle az a töredéke volt a több 1000 sornak, mert megjegyzések nem voltak. Viszont ha felkeresed a készítőt biztos megvan még neki a forrás és odaadja. Ha jól tudom nem ez az amit kiadtak, hanem az Isane. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts