hankock Posted Június 9, 2011 Share Posted Június 9, 2011 Bár nem tudni, hogy a Másnaposok és a Másnaposok 2 főszereplője, Zach Galifianakis mennyire számít beavatottnak, a színész egy friss interjújában elmondta, hogy miről fog szólni a sorozat 3. része. Hivatalosan még ne jelentették be, hogy elkészülne a Másnaposok 3, de a második rész hatalmas sikere miatt elképzelhetetlen, hogy ne történne meg nemsokára a bejelentés. Főleg úgy, hogy a készítők már korábban is elmondták, hogy mindig is trilógiában gondolkodtak, s hogy a 3. epizód lenne a befejezés. Todd Phillips, a rendező egy Másnaposok 3-mal kapcsolatban csak annyit mondott, hogy az valószínűleg más jellegű lenne, mint az első két rész. Ezt látszik megerősíteni a Rolling Stone-magazinban megjelent Zach Galifianakis-interjú is, melyben az Alant alakító színész elmondta, hogy egyrészt mindegyik közreműködő meg akarja csinálni a harmadik részt, másrészt pedig, hogy az nem egy újabb eszméletvesztésről fog szólni, hanem arról, hogy karaktere megpróbál megszökni egy elmegyógyintézettől barátai segítségével. SG 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Június 9, 2011 Share Posted Június 9, 2011 Jó lesz szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
maffia18 Posted Június 9, 2011 Share Posted Június 9, 2011 akor eben a reszben egy kis szokest is beleraknak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spykee1 Posted Július 27, 2011 Share Posted Július 27, 2011 Láttam a második részt.Szerintem gyengébbek a poénok mint az elsőben. Természetesen megnézem a harmadik részt is ha majd jön,de félek hogy az még lejjebb teszi a lécet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Április 13, 2012 Author Share Posted Április 13, 2012 Másnaposok 3. hírek masnaposok_2_poszter2009-ben a Másnaposok 467 milliós összesített bevételt ért el, amivel minden idők legsikeresebb korhatáros vígjátéka lett – a helyezést két évig tartotta is, majd jött a Másnaposok 2. és 581 millió átvette tőle a vezetést. Ilyen előzménnyel szinte kötelező a harmadik rész, amit Todd Phillips rendező már egy ideje sejtetett: “Mindig is trilógiának szántuk” – nyilatkozta Phillips még májusban. “A harmadik rész lesz a befejezés. Hogy hol fog zajlani, az még nyitott kérdés.” A napokban Bradley Cooper a BBC The Graham Norton Show-jának volt a vendége, ahol lerántotta a leplet az új helyszínről: “A második részben ragaszkodtunk az elsőben felállított formulához, a harmadikban azonban, ami a zárása lesz a trilógiának, kicsit eltérünk tőle. Azt hiszem, Los Angeles-ben fog zajlani” – nyilatkozta. Majd hozzátette: “Reményeim szerint szeptemberben elkezdhetjük a forgatást. Tudtommal Todd Phillips már dolgozik a forgatókönyvön.” filmtrailer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
attila998 Posted Május 29, 2012 Share Posted Május 29, 2012 Az első rész után úgy voltam, hogy a másodikat már meg sem nézem. Aztán rávettem magam és kellemeset csalódtam pozitív irányban, nagyon jóra sikeredett a második rész, jobb mint az első. Ezért aztán várom a harmadik részt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Posted Augusztus 11, 2012 Share Posted Augusztus 11, 2012 Nem voltam elvarázsolva a második résztől, de Heather Graham visszatérése számos poén forrást adhat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Augusztus 14, 2012 Author Share Posted Augusztus 14, 2012 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Szeptember 17, 2012 Author Share Posted Szeptember 17, 2012 Javában zajlik a Másnaposok 3 forgatása Los Angelesben és Las Vegasban. A forgatásról pedig néhány kép is kikerült a netre. Ezekből, nem sok mindent tudunk meg. Talán csak annyit, hogy Alan-nek nem tetszett az élet kopaszon, hiszen most már újra hosszú fürtökkel parádézik. Illetve Stu sem volt kibékülve arc tetoválásával, mivel az is eltűnt. 2013 május 24-én támad a Farkas Falka. Visszatérnek a régi kedvencek Todd Philips filmjében. Zach Galifianakis , Ed Helms , Bradley Cooper , Justin Bartha , Mike Tyson , Ken Jeong , Mike Epps , Heather Graham http://filmdroid.blog.hu/2012/09/17/forog_a_masnaposok_3_kepek_a_forgatasrol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 9, 2012 Author Share Posted November 9, 2012 A rendező Todd Phillips instragrammolta az alábbi képeket az egyik legjobban várt film forgatásáról. A történetet igyekeznek nem felfedni egyelőre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Március 7, 2013 Author Share Posted Március 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=--ZPSC8KlyQ 3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Március 7, 2013 Share Posted Március 7, 2013 Nem gondoltam volna, hogy lesz bármi értelme, de az előzetes alapján... Tényleg nem lesz, de legalább nem is akarják, hogy legyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Március 17, 2013 Author Share Posted Március 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=LJ4UGfycL6c Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Március 17, 2013 Share Posted Március 17, 2013 Hát nem is tudom. Remélem jó lesz. Az mindenképpen pozitív, hogy nem ugyanarról fog szólni mint az előző két rész. Viszont az előzetesben lévő poénok eléggé gyengék. :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
maffia18 Posted Április 9, 2013 Share Posted Április 9, 2013 FOKOZUK A HANGULATOT IT EGY PAR POSZTER MAR ALIG VAROM XD 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Április 11, 2013 Author Share Posted Április 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=96TelFMZwHc 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 21, 2013 Author Share Posted Május 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=uJqxLWKfxcM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Szeptember 29, 2013 Author Share Posted Szeptember 29, 2013 Erőltetett poénok unalmas részek, egyszerűen nézhetetlen . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts