SzegediXY Posted Május 27, 2011 Share Posted Május 27, 2011 Én személy szerint jégkockával szeretem, kicsit hangulatosabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted Május 27, 2011 Share Posted Május 27, 2011 Szintén, bár van mikor hűtöm is. De jégkocka nélkül nincs nyár! Egyébként ki milyet/mivel csinálja? Én normál kockát, meg van 3 ikeás jég"kocka" gyártó, hal, virág és kereszt(+) alakú. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 27, 2011 Author Share Posted Május 27, 2011 Nálunk van sima tégla alakú, meg eper és pingvin Amúgy szívószál is kezd elengedhetetlen kellékké válni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eronis Posted Május 30, 2011 Share Posted Május 30, 2011 Én személy szerint jégkockával szeretem, kicsit hangulatosabb Jég kocka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts